نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

  1. #1

    Question نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

    سلام
    من یه جدول دارم که به صورت زیر تعریف شده است

    1.GIF

    وبرای نمایش درختی از روش زیر استفاده شده است.
    مشکل اینجاست که نظراتی که تایید شده اند را میخام نمایش بدم.

    من از کد زیر استفاده کردم
                var r = _BlogCommentService.Base_GetAll(x => x.Status == DataAccess.Enums.CommentStatus.Approved).ToList();
    model.Comments = r.Where(x => x.Reply == null).ToList();


    اما چون ساختار به صورت درختی و Self Referencing Entities می باشد شرط x.Status == DataAccess.Enums.CommentStatus.Approved فقط در سطح اول اعمال می شود
    اگه بخایم یک شرط linq را به صورت عمقی اعمال کنیم باید چیکار کنیم؟

    یا اگه روش دیگه ای کسی استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

    سلام
    اگر از http://mvctreeview.codeplex.com/ استفاده می کنید در حالت عادی ساختار و نحوه نمایش را در ItemTemplate تعریف میکنید به مثال زیر توجه کنید:



    کد HTML:
    
    
    @(Html.TreeView(Model)
        .EmptyContent("No locations have been defined yet!")    
        .Children(m => m.ChildLocations)
        .HtmlAttributes(new { id = "tree"})
        .ChildrenHtmlAttributes(new { @class = "subItem"})
        .ItemText(m => m.Name)
        .ItemTemplate(
            @<text>
                <a href="#@item.Id">@item.Name</a>
            </text>)
    )
    حال در قسمت .ItemTemplate کافی است یک شرط قرار دهید که فقط گزینه های تایید شده را نشان دهد مانند مثال زیر



    کد HTML:
    
     .ItemTemplate(
              @<text>
    @if (item.IsApproved )
    {       
         <a href="#@item.Id">@item.Name</a>
    }
            </text>)
    
    آخرین ویرایش به وسیله m_kalantar.cs : سه شنبه 12 مرداد 1395 در 15:23 عصر

  3. #3

    نقل قول: نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

    سلام
    جواب داد اما یه مشکل کوچیک توی بخش دیزاین به وجود اومده اونم به خاطر تگ های li فک کنم باشه

    Capture.GIF

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

    به li های خود به صورت زیر استایل بدهید


    ul li {

    list-style:none
    }


  5. #5

    نقل قول: نمایش نظرات تایید شده به صورت درختی

    ممنونم
    اصلا فکرشو نمی کردن درست بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: محدود کردن کنترل DataList به نمایش نظرات تایید شده
    نوشته شده توسط ZivehDesigne در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1394, 21:21 عصر
  2. سوال: نمایش تصاویر ذخیره شده به صورت Blob در JSP
    نوشته شده توسط merlin007 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1394, 20:37 عصر
  3. سوال: تبدیل و نمایش تصاویر ذخیره شده به صورت باینری در بانک توسط GridView؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:34 عصر
  4. نمایش اعداد محاسبه شده به صورت نماد علمی
    نوشته شده توسط sina4everafter در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 18:18 عصر
  5. نمايش Linked List به صورت درختي
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 09:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •