نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک برای مشکل این کد من

  1. #1

    کمک برای مشکل این کد من


    int id = 0;
    int employeesCode = 0;
    String name = "";
    String family = "";
    String gender = "";
    int day = 0;
    int mount = 0;
    int years = 0;
    String married = "";
    int son = 0;
    int money = 970000;
    String address = "";
    String email = "";
    String tel = "";
    String mobile = "";

    id = Integer.parseInt(RawTXT.getText());
    employeesCode = Integer.parseInt(employeesCodeTXT.getText());
    name = employeesNameTXT.getText();
    family = employeesFamilyTXT.getText();
    gender = (String) comboGender.getSelectedItem();
    day = Integer.parseInt((String) comboDay.getSelectedItem());
    mount = Integer.parseInt((String)comboMount.getSelectedIte m());
    years = Integer.parseInt((String)comboYears.getSelectedIte m());
    married = (String) comboMarried.getSelectedItem();
    son = Integer.parseInt(employeesSonTXT.getText());
    money = Integer.parseInt(employeesMoneyTXT.getText());
    address = employeesAddressTXT.getText();
    email = employeesEmailTXT.getText();
    mobile = employeesMobileTXT.getText();

    employeesMoneyTXT.setText("970000");

    if(Married.contentEquals(Married))
    {
    employeesMoneyTXT += 80000;
    }

    من این کد رو بد جور مشکل دارم
    چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    اینم از این

    int id = 0;
    int employeesCode = 0;
    String name = "";
    String family = "";
    String gender = "";
    int day = 0;
    int mount = 0;
    int years = 0;
    String married = "";
    int son = 0;
    int money = 970000;
    String address = "";
    String email = "";
    String tel = "";
    String mobile = "";

    id = Integer.parseInt(RawTXT.getText());
    employeesCode = Integer.parseInt(employeesCodeTXT.getText());
    name = employeesNameTXT.getText();
    family = employeesFamilyTXT.getText();
    gender = (String) comboGender.getSelectedItem();
    day = Integer.parseInt((String) comboDay.getSelectedItem());
    mount = Integer.parseInt((String)comboMount.getSelectedIte m());
    years = Integer.parseInt((String)comboYears.getSelectedIte m());
    married = (String) comboMarried.getSelectedItem();
    son = Integer.parseInt(employeesSonTXT.getText());
    money = Integer.parseInt(employeesMoneyTXT.getText());
    address = employeesAddressTXT.getText();
    email = employeesEmailTXT.getText();
    mobile = employeesMobileTXT.getText();

    employeesMoneyTXT.setText("970000");

    if(Married.contentEquals(Married))
    {
    money += 80000;
    }

    یه textfield هستش قراره یه عدد داخلش ذخیره بشه
    و اگر combo متاهل بود 80000 بهش اضافه بشه
    و هر فرزند هم 80000 چکار کنم؟؟؟
    خیلی گیرم
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من


    int id = 0;
    int employeesCode = 0;
    String name = "";
    String family = "";
    String gender = "";
    int day = 0;
    int mount = 0;
    int years = 0;
    String married = "";
    int son = 0;
    int money = 970000;
    String address = "";
    String email = "";
    String tel = "";
    String mobile = "";

    id = Integer.parseInt(RawTXT.getText());
    employeesCode = Integer.parseInt(employeesCodeTXT.getText());
    name = employeesNameTXT.getText();
    family = employeesFamilyTXT.getText();
    gender = (String) comboGender.getSelectedItem();
    day = Integer.parseInt((String) comboDay.getSelectedItem());
    mount = Integer.parseInt((String)comboMount.getSelectedIte m());
    years = Integer.parseInt((String)comboYears.getSelectedIte m());
    married = (String) comboMarried.getSelectedItem();
    son = Integer.parseInt(employeesSonTXT.getText());
    money = Integer.parseInt(employeesMoneyTXT.getText());
    address = employeesAddressTXT.getText();
    email = employeesEmailTXT.getText();
    mobile = employeesMobileTXT.getText();

    employeesMoneyTXT.setText("970000");

    if(comboMarried.getSelectedItem().toString().equal s("متاهل"))
    {
    money +=80000;
    }

    for(son = 1 ; son <= 5 ; son++)
    {
    money +=80000;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    قبلا هم این مشکل رو مطرح کردید در این تاپیک :https://barnamenevis.org/showthread.php?527349
    باید از Listener استفاده کنی و لینک آموزشش هم گذاشتم براتون. شما سعی کنید با Listener پیاده سازی کنید، مشکلی بود کدتون رو اینجا بذارید.

  5. #5

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    خوب سه سوال پیش اومد برای من
    من از نت بینز استفاده میکنم
    1- من میتونم 2 با کلیک کنم رو combo خودش یه کلیک میده با اون میشه یا نه ؟؟؟
    2- این کد listener رو میشه رو کلیک دکمه استفاده کرد یا نه ؟
    3-توی یه textfield چطوری میتونم با کد عدد 970000 تومان پایه حقوق ثبت کنم و یک سری شرط هستش که تو پست بعدی کدش رو میزارم برای حقوق که اگر متاهل بود مثلا 80000 تومان بهش اضافه بشه و تعداد بچه به تعداد هر بچه اونم 80000 تومان اضافه بشه و خودت دستی نتونی تغییر بدی کاملا false هستش

    به این صورت که دکمه داری داخل {} یه سری کد داخلشی تا اونجایی که میدونم listener خودش کد کلیک هستش حالا میشه دو کلیک داخل هم اسستفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    من از نت بینز استفاده میکنم
    نکته اول: مهم نیست برنامه به زبان جاوا تو کدوم محیط بنویسید (مگر که بخواید از ویژگی خاصی از اون محیط IDE استفاده کنید).

    1- من میتونم 2 با کلیک کنم رو combo خودش یه کلیک میده با اون میشه یا نه ؟؟؟
    Combobox انواع Event ها رو داره. MouseEvent ها مثل فشردن کلیک، رها کردن کلیک، و کلیک کردن (جمع فشردن و رها کردن) رو پشتیبانی می کنه. پس بسته به نوع Event ای که میخواید نسبت به اون عملی رو انجام بدید خودتون انتخاب میکنید.
    اما Combobox نوع دیگه از Event ها به عنوان ActionEvent هم داره و با ActionListener میتونید براش عملی رو در نظر بگیرید. وقتی در Combobox مقداری رو انتخاب کنید (با موس باشه یا arrow keyها) این متد اجرا میشه (در نتیجه برای اینکار از MouseEvent ها بهتره) و توضیه میشه از همین استفاده کنید. (تو لینکی که تو تاپیک قبل بهتون دادم هم از این استفاده شده اگر دقت کرده باشید)

    2- این کد listener رو میشه رو کلیک دکمه استفاده کرد یا نه ؟
    بله با توجه به توضیحات بالا. هر چند در این مثال شما توصیه میشه از ActionListener استفاده کنید به جای MouseListener.

    3-توی یه textfield چطوری میتونم با کد عدد 970000 تومان پایه حقوق ثبت کنم و یک سری شرط هستش که تو پست بعدی کدش رو میزارم برای حقوق که اگر متاهل بود مثلا 80000 تومان بهش اضافه بشه و تعداد بچه به تعداد هر بچه اونم 80000 تومان اضافه بشه و خودت دستی نتونی تغییر بدی کاملا false هستش
    تو کدت خودت همین کار رو انجام دادی:
    employeesMoneyTXT.setText("970000");

    کافیه هر عددی خواستی رو با تابع (...)String.valueOf به رشته تبدیل کنی و در employeesMoneyTXT با متد setText درج کنی.
    برای اینکه کسی نتونه دستی اون مقدار رو تغییر بده همونطور که باز در تاپیک قبل گفتم باید setEditable رو false کنی. مثلا:
    employeesMoneyTXT=new JTextField();
    employeesMoneyTXT.setEditable(false);

  7. #7

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    این کد من
    فسمت listener مشکل دارم با for
    خودتون تو کد من میبینید قسمتی دارم به اسن money که یه پایه حقوق داره ولی به متاهل بودن و تعداد بچه به قیمت 80000 تومان اضافه میشه ولی نمیشه درگیر اینم
    یعنی اگه متاهل باشه و یک بچه داره
    970000 + 80000+80000 =1130000
    راستی چطوری میتونم سه قسمت ریاضی کنمش یکان ، هزار ، میلیون
    مثل این : 1.000.000

    package zoo;

    import java.awt.ComponentOrientation;
    import java.awt.event.ActionEvent;
    import java.awt.event.ActionListener;
    import javax.swing.ImageIcon;

    public class Employees extends javax.swing.JFrame
    {
    int money = 0;

    public Employees()
    {
    initComponents();
    setResizable(false);
    setIconImage(new ImageIcon(getClass().getResource("icon.png")).getI mage());
    setTitle("ثبت کارمندان");

    comboGender.addItem("");
    comboGender.addItem("آقا");
    comboGender.addItem("خانم");

    comboMarried.addItem("");
    comboMarried.addItem("مجرد");
    comboMarried.addItem("متاهل");

    employeesRawTXT.setComponentOrientation(ComponentO rientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesNameTXT.setComponentOrientation(Component Orientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesFamilyTXT.setComponentOrientation(Compone ntOrientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesCodeTXT.setComponentOrientation(Component Orientation.RIGHT_TO_LEFT);
    comboGender.setComponentOrientation(ComponentOrien tation.RIGHT_TO_LEFT);
    comboDay.setComponentOrientation(ComponentOrientat ion.RIGHT_TO_LEFT);
    comboMount.setComponentOrientation(ComponentOrient ation.RIGHT_TO_LEFT);
    comboYears.setComponentOrientation(ComponentOrient ation.RIGHT_TO_LEFT);
    comboMarried.setComponentOrientation(ComponentOrie ntation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesSonTXT.setComponentOrientation(ComponentO rientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesMoneyTXT.setComponentOrientation(Componen tOrientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesAddressTXT.setComponentOrientation(Compon entOrientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesEmailTXT.setComponentOrientation(Componen tOrientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesTelTXT.setComponentOrientation(ComponentO rientation.RIGHT_TO_LEFT);
    employeesMobileTXT.setComponentOrientation(Compone ntOrientation.RIGHT_TO_LEFT);

    comboDay.addItem("");
    comboDay.addItem("1");
    comboDay.addItem("2");
    comboDay.addItem("3");
    comboDay.addItem("4");
    comboDay.addItem("5");
    comboDay.addItem("6");
    comboDay.addItem("7");
    comboDay.addItem("8");
    comboDay.addItem("9");
    comboDay.addItem("10");
    comboDay.addItem("11");
    comboDay.addItem("12");
    comboDay.addItem("13");
    comboDay.addItem("14");
    comboDay.addItem("15");
    comboDay.addItem("16");
    comboDay.addItem("17");
    comboDay.addItem("18");
    comboDay.addItem("19");
    comboDay.addItem("20");
    comboDay.addItem("21");
    comboDay.addItem("22");
    comboDay.addItem("23");
    comboDay.addItem("24");
    comboDay.addItem("25");
    comboDay.addItem("26");
    comboDay.addItem("27");
    comboDay.addItem("28");
    comboDay.addItem("29");
    comboDay.addItem("30");
    comboDay.addItem("31");

    comboMount.addItem("");
    comboMount.addItem("فروردین");
    comboMount.addItem("اردیبهشت");
    comboMount.addItem("خرداد");
    comboMount.addItem("تیر");
    comboMount.addItem("مرداد");
    comboMount.addItem("شهریور");
    comboMount.addItem("مهر");
    comboMount.addItem("آبان");
    comboMount.addItem("آذر");
    comboMount.addItem("دی");
    comboMount.addItem("بهمن");
    comboMount.addItem("اسفند");

    comboYears.addItem("");
    comboYears.addItem("1350");
    comboYears.addItem("1351");
    comboYears.addItem("1352");
    comboYears.addItem("1353");
    comboYears.addItem("1354");
    comboYears.addItem("1355");
    comboYears.addItem("1356");
    comboYears.addItem("1357");
    comboYears.addItem("1358");
    comboYears.addItem("1359");
    comboYears.addItem("1360");
    comboYears.addItem("1361");
    comboYears.addItem("1362");
    comboYears.addItem("1363");
    comboYears.addItem("1364");
    comboYears.addItem("1365");
    comboYears.addItem("1366");
    comboYears.addItem("1367");
    comboYears.addItem("1368");
    comboYears.addItem("1369");
    comboYears.addItem("1370");
    comboYears.addItem("1371");
    comboYears.addItem("1372");
    comboYears.addItem("1373");
    comboYears.addItem("1374");
    comboYears.addItem("1375");
    comboYears.addItem("1376");
    comboYears.addItem("1377");
    comboYears.addItem("1378");
    comboYears.addItem("1379");
    comboYears.addItem("1380");
    comboYears.addItem("1381");
    comboYears.addItem("1382");
    comboYears.addItem("1383");
    comboYears.addItem("1384");
    comboYears.addItem("1385");
    comboYears.addItem("1386");
    comboYears.addItem("1387");
    comboYears.addItem("1388");
    comboYears.addItem("1389");
    comboYears.addItem("1390");
    comboYears.addItem("1391");
    comboYears.addItem("1392");
    comboYears.addItem("1393");
    comboYears.addItem("1394");
    comboYears.addItem("1395");
    comboYears.addItem("1396");
    comboYears.addItem("1397");
    comboYears.addItem("1398");
    comboYears.addItem("1399");


    employeesMoneyTXT.setEnabled(false);
    employeesMoneyTXT.setText("9750000"+" ريال");
    comboMarried.addActionListener(new ActionListener()
    {
    @Override
    public void actionPerformed(ActionEvent e)
    {
    if(comboMarried.equals("متاهل"))
    {
    employeesMoneyTXT.setText(money+"800000"+"ريال ");
    }
    }
    });
    }

    @SuppressWarnings("unchecked")
    // <editor-fold defaultstate="collapsed" desc="Generated Code">
    private void initComponents() {

    jLabel10 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel16 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel1 = new javax.swing.JLabel();
    employeesRawTXT = new javax.swing.JTextField();
    jLabel2 = new javax.swing.JLabel();
    employeesNameTXT = new javax.swing.JTextField();
    jLabel3 = new javax.swing.JLabel();
    employeesFamilyTXT = new javax.swing.JTextField();
    jLabel4 = new javax.swing.JLabel();
    comboGender = new javax.swing.JComboBox<>();
    jLabel5 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel6 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel7 = new javax.swing.JLabel();
    comboDay = new javax.swing.JComboBox<>();
    comboMount = new javax.swing.JComboBox<>();
    comboYears = new javax.swing.JComboBox<>();
    jLabel8 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel9 = new javax.swing.JLabel();
    employeesSonTXT = new javax.swing.JTextField();
    comboMarried = new javax.swing.JComboBox<>();
    jLabel11 = new javax.swing.JLabel();
    employeesCodeTXT = new javax.swing.JTextField();
    jLabel12 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel13 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel14 = new javax.swing.JLabel();
    jLabel15 = new javax.swing.JLabel();
    employeesAddressTXT = new javax.swing.JTextField();
    employeesEmailTXT = new javax.swing.JTextField();
    employeesTelTXT = new javax.swing.JTextField();
    employeesMobileTXT = new javax.swing.JTextField();
    Send = new javax.swing.JButton();
    Clean = new javax.swing.JButton();
    Exit = new javax.swing.JButton();
    jLabel17 = new javax.swing.JLabel();
    employeesMoneyTXT = new javax.swing.JTextField();

    jLabel10.setText("jLabel10");

    jLabel16.setText("jLabel16");

    setDefaultCloseOperation(javax.swing.WindowConstan ts.DISPOSE_ON_CLOSE);

    jLabel1.setText("ردیف:");

    jLabel2.setText("نام:");

    jLabel3.setText("نام خانوادگی:");

    jLabel4.setText("جنسیت:");

    jLabel5.setText("روز:");

    jLabel6.setText("ماه:");

    jLabel7.setText("سال:");

    jLabel8.setText("تعداد فرزند:");

    jLabel9.setText("وضعیت تاهل:");

    jLabel11.setText("کد کارمندی:");

    jLabel12.setText("آدرس:");

    jLabel13.setText("ایمیل:");

    jLabel14.setText("تلفن:");

    jLabel15.setText("موبایل:");

    Send.setText("ارسال");
    Send.addActionListener(new java.awt.event.ActionListener() {
    public void actionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    SendActionPerformed(evt);
    }
    });

    Clean.setText("پاک کن");

    Exit.setText("خروج");

    jLabel17.setText("حقوق:");

    javax.swing.GroupLayout layout = new javax.swing.GroupLayout(getContentPane());
    getContentPane().setLayout(layout);
    layout.setHorizontalGroup(
    layout.createParallelGroup(javax.swing.GroupLayout .Alignment.LEADING)
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addGap(88, 88, 88)
    .addComponent(Exit)
    .addGap(18, 18, 18)
    .addComponent(Clean)
    .addGap(18, 18, 18)
    .addComponent(Send)
    .addContainerGap(javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_S IZE, Short.MAX_VALUE))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addContainerGap()
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.LEADING)
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesRawTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel1))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesNameTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel2))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesFamilyTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel3))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(comboGender, 0, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, Short.MAX_VALUE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel4))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(comboYears, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, 88, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel7)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(comboMount, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, 100, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel6)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(comboDay, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, 79, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel5)
    .addGap(0, 0, Short.MAX_VALUE))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesSonTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel8))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(comboMarried, 0, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, Short.MAX_VALUE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel9))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesCodeTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel11))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesAddressTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel12))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesEmailTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel13))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesMobileTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel15))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesTelTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel14))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(employeesMoneyTXT)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel17)))
    .addContainerGap())
    );
    layout.setVerticalGroup(
    layout.createParallelGroup(javax.swing.GroupLayout .Alignment.LEADING)
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addContainerGap()
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel1)
    .addComponent(employeesRawTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel11)
    .addComponent(employeesCodeTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel2)
    .addComponent(employeesNameTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel3)
    .addComponent(employeesFamilyTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(21, 21, 21)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel4)
    .addComponent(comboGender, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel5)
    .addComponent(comboDay, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addComponent(jLabel6)
    .addComponent(comboMount, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addComponent(jLabel7)
    .addComponent(comboYears, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel9)
    .addComponent(comboMarried, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel8)
    .addComponent(employeesSonTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel17)
    .addComponent(employeesMoneyTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED, 19, Short.MAX_VALUE)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel12)
    .addComponent(employeesAddressTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel13)
    .addComponent(employeesEmailTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel14)
    .addComponent(employeesTelTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel15)
    .addComponent(employeesMobileTXT, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(34, 34, 34)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(Send)
    .addComponent(Clean)
    .addComponent(Exit))
    .addContainerGap())
    );

    pack();
    }// </editor-fold>

    private void SendActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    int id = 0;
    int employeesCode = 0;
    String name = "";
    String family = "";
    String gender = "";
    int day = 0;
    int mount = 0;
    int years = 0;
    String married = "";
    int son = 0;
    String address = "";
    String email = "";
    String tel = "";
    String mobile = "";

    id = Integer.parseInt(employeesRawTXT.getText());
    employeesCode = Integer.parseInt(employeesCodeTXT.getText());
    name = employeesNameTXT.getText();
    family = employeesFamilyTXT.getText();
    gender = (String) comboGender.getSelectedItem();
    day = Integer.parseInt((String) comboDay.getSelectedItem());
    mount = Integer.parseInt((String)comboMount.getSelectedIte m());
    years = Integer.parseInt((String)comboYears.getSelectedIte m());
    married = (String) comboMarried.getSelectedItem();
    son = Integer.parseInt(employeesSonTXT.getText());
    money = Integer.parseInt(employeesMoneyTXT.getText());
    address = employeesAddressTXT.getText();
    email = employeesEmailTXT.getText();
    mobile = employeesMobileTXT.getText();

    for(int i = 1 ; i <= son ; i++)
    {

    }

    }

    public static void main(String args[])
    {
    //<editor-fold defaultstate="collapsed" desc=" Look and feel setting code (optional) ">
    /* If Nimbus (introduced in Java SE 6) is not available, stay with the default look and feel.
    * For details see http://download.oracle.com/javase/tu...feel/plaf.html
    */
    try {
    for (javax.swing.UIManager.LookAndFeelInfo info : javax.swing.UIManager.getInstalledLookAndFeels()) {
    if ("Nimbus".equals(info.getName())) {
    javax.swing.UIManager.setLookAndFeel(info.getClass Name());
    break;
    }
    }
    } catch (ClassNotFoundException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Employees.class .getName()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (InstantiationException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Employees.class .getName()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (IllegalAccessException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Employees.class .getName()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    } catch (javax.swing.UnsupportedLookAndFeelException ex) {
    java.util.logging.Logger.getLogger(Employees.class .getName()).log(java.util.logging.Level.SEVERE, null, ex);
    }
    //</editor-fold>

    java.awt.EventQueue.invokeLater(new Runnable()
    {
    public void run()
    {
    new Employees().setVisible(true);
    }
    });
    }

    // Variables declaration - do not modify
    private javax.swing.JButton Clean;
    private javax.swing.JButton Exit;
    private javax.swing.JButton Send;
    private javax.swing.JComboBox<String> comboDay;
    private javax.swing.JComboBox<String> comboGender;
    private javax.swing.JComboBox<String> comboMarried;
    private javax.swing.JComboBox<String> comboMount;
    private javax.swing.JComboBox<String> comboYears;
    private javax.swing.JTextField employeesAddressTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesCodeTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesEmailTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesFamilyTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesMobileTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesMoneyTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesNameTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesRawTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesSonTXT;
    private javax.swing.JTextField employeesTelTXT;
    private javax.swing.JLabel jLabel1;
    private javax.swing.JLabel jLabel10;
    private javax.swing.JLabel jLabel11;
    private javax.swing.JLabel jLabel12;
    private javax.swing.JLabel jLabel13;
    private javax.swing.JLabel jLabel14;
    private javax.swing.JLabel jLabel15;
    private javax.swing.JLabel jLabel16;
    private javax.swing.JLabel jLabel17;
    private javax.swing.JLabel jLabel2;
    private javax.swing.JLabel jLabel3;
    private javax.swing.JLabel jLabel4;
    private javax.swing.JLabel jLabel5;
    private javax.swing.JLabel jLabel6;
    private javax.swing.JLabel jLabel7;
    private javax.swing.JLabel jLabel8;
    private javax.swing.JLabel jLabel9;
    // End of variables declaration
    }



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    کدت رو یه ذره تصحیح کردم (پیوست شده).

    فقط یکسری اشکالاتی که باعث شده کدتون جواب نده:
    1- در خط 150
    if(comboMarried.equals("متاهل"))

    برابری یک آبجکت (از نوع ComboBox) با یک آبجکت از نوع String مطمئنا هیچ وقت true نیست. پس چیزی که میخواستید بگید:
                    if (comboMarried.getSelectedItem().toString().equals(  "متاهل")) {

    هر چند بهتره از ثابت نوع String استفاده بشه به جای اینکه داخل کد این رشته رو تکرار کنید. (برای برنامه کوچک زیاد مهم نیست)
    2- در خط 419
    money = Integer.parseInt(employeesMoneyTXT.getText());

    از اونجایی که شما در این تکست فیلد از کاراکتر "ريال" استفاده کردید، پس در پارس شدن این عبارت Exception رخ میده. بهتره مقادیر عددی رو جدا در حافظه داشته باشید و فقط در تکست فیلد عبارت "ريال" رو اضافه کنید.

    به هر حال کدی که نوشتم رو چک کنید، خودتون متوجه میشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: کمک برای مشکل این کد من

    دستت خیلی خیلی درد نکه دعات کردم زیاد

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای رمزنگاری این کد!!
    نوشته شده توسط kavirdarkavir در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 15:16 عصر
  2. تبدیل حروف کوچک به بزرگ - مشکل این کد من چیه لطفا کمکم کنید
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 17:18 عصر
  3. كمك براي كامپايل اين كد ساده
    نوشته شده توسط moha//\\//\\ad در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 15:26 عصر
  4. دوستان مشکل این کد من چیه ؟
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1387, 16:59 عصر
  5. کمک برای نوشتن این کد
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •