نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: پسورد در mysql

  1. #1

    پسورد در mysql

    سلام دوستان
    من می خواستم ببینم چطوری می توانم به دیتابیسم که Mysql است یک پسورد بدهم؟؟
    آیا این امکان هم هست که فقط به یک دیتابس پسورد داد یا خیر؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: پسورد در mysql

    فقط به یک دیتابیس نمیتونید. الزاما به کل mysql باید رمز بدید.

  3. #3

    نقل قول: پسورد در mysql

    بله من هم می خواهم به کل دیتابیس پسورد بدهم ولی نمی دانم باید چطوری این کار را بکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    بله من هم می خواهم به کل دیتابیس پسورد بدهم ولی نمی دانم باید چطوری این کار را بکنم
    برای پسورد دادن به کل دیتابیس های مای اسکیوال باید برای یوزر root پسورد بدید

     ALTER USER 'root'@'%' PASSWORD = PASSWORD('new_password');


    برای پسورد دادن به فقط یک دیتابیس باید یک یوزر ایجاد کنید و بهش پسورد بدید و دسترسی اون یوزر رو بدید به همون دیتابیس

    CREATE USER 'user1'@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';
    GRANT ALL ON database1.* TO 'user1'@'localhost';


    برای پسورد دادن به فقط یک جدول از یک دیتابیس باید یک یوزر ایجاد کنید و بهش پسورد بدید و دسترسی اون یوزر رو بدید به همون جدول مربوطه

    CREATE USER 'user2'@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';
    GRANT ALL ON database1.table1 TO 'user2'@'localhost';

  5. #5

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    برای پسورد دادن به کل دیتابیس های مای اسکیوال باید برای یوزر root پسورد بدید

     ALTER USER 'root'@'%' PASSWORD = PASSWORD('new_password');


    برای پسورد دادن به فقط یک دیتابیس باید یک یوزر ایجاد کنید و بهش پسورد بدید و دسترسی اون یوزر رو بدید به همون دیتابیس

    CREATE USER 'user1'@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';
    GRANT ALL ON database1.* TO 'user1'@'localhost';


    برای پسورد دادن به فقط یک جدول از یک دیتابیس باید یک یوزر ایجاد کنید و بهش پسورد بدید و دسترسی اون یوزر رو بدید به همون جدول مربوطه

    CREATE USER 'user2'@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';
    GRANT ALL ON database1.table1 TO 'user2'@'localhost';
    من می خواهم به کل mysql پسورد بدهم و این دستور پسورد کلی به mysql را توی mysql front زدم ولی ارور می دهد و دستور عمل نمی کند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    سلام
    متن خطا رو دقیقا بنویسید

  7. #7

    نقل قول: پسورد در mysql

    این متن ارور است
    Capture.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله h_mohamadi : شنبه 16 مرداد 1395 در 10:45 صبح

  8. #8

    نقل قول: پسورد در mysql

    البته من از دستور زیر استفاده کردم و کار کرد
    SET PASSWORD FOR root@localhost=PASSWORD('newpass')


    استفاده کردم و کار کرد
    Capture.JPG

    و فقط مشکل این است که وقتی با پسورد می خواهم به mysql front کانکت بشم این ارور را می دهد
    2.JPG

    و وقتی پسورد را خالی می زنم در mysql front این ارور را می دهد

    1.JPG
    ولی در odbc با پسورد که می زنم تست را success می دهد
    فقط الان مشکل mysqlfront است
    ممنون می شوم دوستان راهنمایی بفرمایند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    این متن ارور است
    Capture.JPG
    این خطا بخاطر نسخه دیتابیس شماست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    و فقط مشکل این است که وقتی با پسورد می خواهم به mysql front کانکت بشم این ارور را می دهد
    2.JPG
    فایل libmysql.dll قدیمی هست و با نسخه سرور مغایرت دارد

  11. #11

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    فایل libmysql.dll قدیمی هست و با نسخه سرور مغایرت دارد
    من سروری ندارم
    mysql من روی سیستم خودم نصب است و می خواهم با mysqlfront به آن کانکت شوم
    جالب است که در odbc با پسورد کاملا کانکت می شود و برنامه دلفی باهاش کار می کند

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    من سروری ندارم
    mysql من روی سیستم خودم نصب است و می خواهم با mysqlfront به آن کانکت شوم
    جالب است که در odbc با پسورد کاملا کانکت می شود و برنامه دلفی باهاش کار می کند
    وقتی دیتابیس رو روی سیستم خودتون اجرا میکنید و سرویسش فعال میشه درواقع سیستم شما سروری هست با آی پی 127.0.0.1

    دوست عزیز چرا از navicat استفاده نمیکنی؟
    نرم افزاری که میخواهید استفاده کنید(mysqlfront) از نسخه قدیمی libmysql.dll استفاده میکنه

    دانلود navicat
    http://p30download.com/fa/entry/48040


    همچنین میتونید از محصول رسمی خود دیتابیس به نام mysql workbench استفاده کنید
    https://www.mysql.com/products/workbench/
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg rfv.jpg‏ (38.6 کیلوبایت, 37 دیدار)

  13. #13

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    وقتی دیتابیس رو روی سیستم خودتون اجرا میکنید و سرویسش فعال میشه درواقع سیستم شما سروری هست با آی پی 127.0.0.1

    دوست عزیز چرا از navicat استفاده نمیکنی؟
    نرم افزاری که میخواهید استفاده کنید(mysqlfront) از نسخه قدیمی libmysql.dll استفاده میکنه

    دانلود navicat
    http://p30download.com/fa/entry/48040


    همچنین میتونید از محصول رسمی خود دیتابیس به نام mysql workbench استفاده کنید
    https://www.mysql.com/products/workbench/

    مشکل navicat این است که متن های فارسی درون tabel ها را نشان نمی دهد یا اینکه من نمی دانم باید چطوری درست کنم که نشان بدهد

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    مشکل navicat این است که متن های فارسی درون tabel ها را نشان نمی دهد یا اینکه من نمی دانم باید چطوری درست کنم که نشان بدهد
    سلام
    علتش اینه که متن شما واقعا فارسی نیست!!!

    تعجب نکنید
    دلفی در نسخه های یونیکد(2009 به بالا) متون فارسی رو برای دخیره سازی به حالت یونیکند تبدیل میکنه (در واقع متن کد میشه) و موقع خوندن هم دیکدشون میکنه
    درحالی که این اطلاعات با کد asci دارن در دیتابیس شما ذخیره میشن
    این مساله ممکنه موقعی که شما نرم افزارتون رو روی سیستم دیگه ای نصب میکنید خودشونشون بده و تمام اطلاعات در دیتابیس بصورت ؟؟؟؟ دیده بشه و اونوقت مجبورید حتما ویندوز رو روی حالت فارسی بزارید تا متن ها دیده بشه
    برای امتحان این موضوع میتونید در خود navicat متون فارسی وارد کنید و ببینید چه اتفاقی می افته

    اگر میخواهید متن واقعا فارسی باشن و در تمام ویندوزها درست دیده بشن باید کد پیج دیتابیس رو در حالت utf8-unicode-general قرار بدید...

    1.jpg

    2.jpg

    موفق باشید

  15. #15

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام
    علتش اینه که متن شما واقعا فارسی نیست!!!

    تعجب نکنید
    دلفی در نسخه های یونیکد(2009 به بالا) متون فارسی رو برای دخیره سازی به حالت یونیکند تبدیل میکنه (در واقع متن کد میشه) و موقع خوندن هم دیکدشون میکنه
    درحالی که این اطلاعات با کد asci دارن در دیتابیس شما ذخیره میشن
    این مساله ممکنه موقعی که شما نرم افزارتون رو روی سیستم دیگه ای نصب میکنید خودشونشون بده و تمام اطلاعات در دیتابیس بصورت ؟؟؟؟ دیده بشه و اونوقت مجبورید حتما ویندوز رو روی حالت فارسی بزارید تا متن ها دیده بشه
    برای امتحان این موضوع میتونید در خود navicat متون فارسی وارد کنید و ببینید چه اتفاقی می افته

    اگر میخواهید متن واقعا فارسی باشن و در تمام ویندوزها درست دیده بشن باید کد پیج دیتابیس رو در حالت utf8-unicode-general قرار بدید...

    1.jpg

    2.jpg

    موفق باشید
    من این تنظیمی که شما فرموده اید را انجام داده ام ولی دیتاهای قبلی من هنوز درست نمیشه آیا راهی هست؟؟
    من mysqlfront نسخه 5 را هم ریختم آن هم همین مشکل فارسی را دارد نمی دانم آیا راهی برای حل مشکل نمایش فایل فارسی های قبلی من هست؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    من این تنظیمی که شما فرموده اید را انجام داده ام ولی دیتاهای قبلی من هنوز درست نمیشه آیا راهی هست؟؟
    من mysqlfront نسخه 5 را هم ریختم آن هم همین مشکل فارسی را دارد نمی دانم آیا راهی برای حل مشکل نمایش فایل فارسی های قبلی من هست؟؟؟
    قبلی ها دیگه تغییر نمیکنن باید یک برنامه مبدل بنویسید

  17. #17

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    قبلی ها دیگه تغییر نمیکنن باید یک برنامه مبدل بنویسید
    مشکل این است که متن های جدید در دیبی گریدم دیگر درست نشان نمی دهد و همه را علامت سوال نشان می دهد

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    مشکل این است که متن های جدید در دیبی گریدم دیگر درست نشان نمی دهد و همه را علامت سوال نشان می دهد
    برای رفع مشکل باید در کانکشن استرینگ حتما گزینه یونیکد رو هم لحاظ کنید تا دلفی کد ها رو مجدداً دیکد نکنه

    ado_connection دلفی نمیتونه یونیکد رو ساپورت کنه چون قدیمی هست اما شما میتونید از dbexpress یا بهتر از اون از firedac یا حتی جالبتر از همه از unidac استفاده کنید

    لینک های کمکی
    https://mathiasbynens.be/notes/mysql-utf8mb4
    http://docwiki.embarcadero.com/RADSt...port_(FireDAC)

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: پسورد در mysql

    من از unidac استفاده کردم

    نمایش اطلاعات در navicat
    https://barnamenevis.org/attachment.p...6&d=1470585456

    نمایش در دلفی
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1469396612

تاپیک های مشابه

  1. هش کردن پسورد و چک شدن در MYSQL
    نوشته شده توسط Sp|R|T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 15:14 عصر
  2. مشکل در ورود پسورد به mysql
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 10:48 صبح
  3. سوال: مشكل با تغيير پسورد در mysql
    نوشته شده توسط new.comer در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 21:30 عصر
  4. مشکل در mysql
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •