نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ثبت تغییرات کلی یک جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    ثبت تغییرات کلی یک جدول

    سلام


    دوستان به چه شکل میشه تغییرات کلی یک جدول در دیتابیس رو کنترل کرد ؟؟؟


    به طور مثال اینکه یک رکورد را چه یوزری ایجاد کرده در چه تاریخی ، چه یوزری رکورد رو ویرایش کرده و مقدار قبل از ویرایش چه بوده و بعد از ویرایش چه شده ، یک رکورد رو چه یوزری حذف کرده و رکورد حذف شده چه مقادیری داشته ؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: ثبت تغییرات کلی یک جدول

    خود اس کیو ال لاگ میندازه و من یه مطلب میخوندم که میتونید با Appex به نتایج خوبی رسید
    اما میتونید روی جداولی که تغییرات براتون اهمین داره تریگر بذارید مثلا این تریگر برای اپدیت وdelete

    CREATE TRIGGER yourNewTrigger ON yourSourcetable
    FOR INSERT
    AS

    INSERT INTO yourDestinationTable
    (col1, col2 , col3, user_id, user_name)
    SELECT
    'a' , default , null, user_id, user_name
    FROM inserted

    go
    +++++++++++++++++++++++
    CREATE TRIGGER [dbo].[TRIG_MyTable]
    ON [dbo].[MyTable]
    AFTER INSERT, UPDATE

    AS

    DECLARE @INS int, @DEL int

    SELECT @INS = COUNT(*) FROM INSERTED
    SELECT @DEL = COUNT(*) FROM DELETED

    IF @INS > 0 AND @DEL > 0
    BEGIN

    -- a record got updated, so log accordingly.

    INSERT INTO MyLogTable
    SELECT 'New Values', getdate() FROM INSERTED

    INSERT INTO MyLogTable
    SELECT 'Old Values', getdate() FROM DELETED

    END

    ELSE
    BEGIN

    -- a new record was inserted.

    INSERT INTO MyLogTable
    SELECT 'Insert', getdate() FROM INSERTED

    END


تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن تعداد اطلاعات ثبت شده در یک جدول
    نوشته شده توسط hamid.mos در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1395, 12:32 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 08:11 صبح
  3. فهمیدن تغییرات در یک جدول توسط یک کلاینت دیگر
    نوشته شده توسط antisocial در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 02:04 صبح
  4. ثبت اطلاعات در یک جدول
    نوشته شده توسط mahtabhajghasem در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 19:40 عصر
  5. ثبت تغییرات در جدول
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •