نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردنItem در ListView از طریق Class در Multi Thread

  1. #1

    Lightbulb اضافه کردنItem در ListView از طریق Class در Multi Thread

    سلام به مهندسن عزیز
    توی برنامم Multi Thread استفاده کردم و دارم request میدم و این request رو توی یه کلاس گذاشتم حالا وقتی توی ترید کلاس رو صدا میزنم و کارشو انجام میده باید یه چیزی توی Listview بیاد
    مشکلم با کدهای زیر حل نشد :

    Form1.ListView1.BeginInvoke(Sub()


    Dim LItem As New ListViewItem()
    LItem.Text = (username)
    LItem.SubItems.Add(password)
    LItem.SubItems.Add("asd")
    LItem.SubItems.Add("google")
    LItem.SubItems.Add("-")
    Form1.ListView1.Items.Add(LItem)
    End Sub)


    و



    Public Class AddHit
    Public Shared Function add(username As String, password As String, capture As String, site As String) As String


    Form1.ListView1.BeginInvoke(Sub()


    Dim LItem As New ListViewItem("")
    LItem.Text = (username)
    LItem.SubItems.Add(password)
    LItem.SubItems.Add("-")
    Form1.ListView1.Items.Add(LItem)
    Form1.ListView1.Refresh()
    End Sub)




    Return 0
    End Function


    End Class

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: اضافه کردنItem در ListView از طریق Class در Multi Thread

    سلام دوست عزیز

    از کد زیر باید الهام بگیری (من کلیات رو گفتم):
    Public Class AddHit

    Delegate Sub add(username As String, password As String, capture As String, site As String)

    Sub Button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)

    Form1.ListView1.BeginInvoke(New add(AddressOf addItem))

    End Sub

    Public Shared Sub addItem(username As String, password As String, capture As String, site As String)

    Dim LItem As New ListViewItem("")
    LItem.Text = (username)
    LItem.SubItems.Add(password)
    LItem.SubItems.Add("-")
    Form1.ListView1.Items.Add(LItem)
    Form1.ListView1.Refresh()

    End Sub

    End Class


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: دكمه حذف و اضافه كردن ركورد سابفرم از طريق فرم
    نوشته شده توسط king.e.access در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1395, 13:04 عصر
  2. مشکل در اضافه کردن مقدار فیلدها از طریق فرم دلفی در بانک اسکیوال سرور
    نوشته شده توسط abdulhossain در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 10:00 صبح
  3. اضافه کردن فایل اسکریپت از طریق ajax
    نوشته شده توسط Mohsen. در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 12:12 عصر
  4. اضافه كردن Control جديد از طريق كد به UpdatePanel
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1387, 08:21 صبح
  5. سوال: افزودن تعداد نا محدود SubItem به Listview از طریق کد نویسی؟
    نوشته شده توسط Babak.Hassanpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •