نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال در مورد gridview

  1. #1

    Question سوال در مورد gridview

    با سلام

    آيا ميتوان در سي شارپ ازطريق كد نويسي فيلدهاي يك gridview را حذف كرد و يا چند فيلد به آن اضافه نمود ؟

    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    سلام بله میتونید.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    سلام
    من مبتدي هستم . چگونه ؟

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    شرمنده من يك رديف نمخواهم اضافه كنم
    من ميخواهم از طريق كد نويسي ستونهاي مورد نظرم را كه از ديتابيس ميخوانم به gridview اضافه كنم . من نميخواهم بصورت ويزارد اين كار را كنم . من درگزارشاتم ميخواهم هر ستوني از ديتابيسم را كه ميخواهم به gridview اضافه و يا حذف كنم .
    با تشكر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    دو تا سمپلی که فرستادم یکی به عنوان مثال اضافه شده بود شما دو تا اضافه کن. اصلا یک for بذارید n تا اضافه کنید.
    قبل از اینکه اضافه کنید از دیتا بیس select بزنید و در گرید ویو قرار بدید.

  7. #7

    Question نقل قول: سوال در مورد gridview

    سلام

    ببخشید . منظور من ایجاد ردیف نیست (AddRow) . منظور من ایجاد یک ستون (فیلد نه رکورد) میباشد یعنی من میخواهم یک ستون به gridview کنم که در آن شماره پرسنلی و یک ستون دیگر ایجاد کنم که در آن نام پرسنل را نمایش دهم و گاهی هم کل ستونها حذف و یک ستون دیگر اضافه کنم و در آن مثلا کد وام و یک ستون دیگر اضافه نمایم ودر آن شرح وام را نشان دهم . یعنی ستونها را بر اساس گزارشاتی که میگیرم حذف و اضافه نمایم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    ببینید شما grid رو کار نداشته باشید چون باید با Datatable نهایتا پرش کنید دیتا تیبل هم مثل یه آرایه دو بعدی هست. حالا:


    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dr["Column1"] = string.Empty;
    dr["Column2"] = string.Empty;
    dt.Rows.Add(dr);


    در خط اول یه دیتاتیبل ایجاد شد.
    خط دوم یک سط ایجاد شد.
    خط سه و چهار ستونهای اون مشخص شد که شما میتونید ده تا دیگه بسازید یا حذف کنید و...
    خط پنج اون سطر به دیتا تیبل اضافه شد.

    همین! بعد نهایتا دیتاتیبل رو به گریدویو پاس میدید و نمایش میده.

  9. #9

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    با تشكر
    سوال ديگري كه داشتم اينه كه بخواهم اين datatable زا به ديتابيس وصل كنم و آن را از يك جدول پر كنم بايستي جدول را خط به خط خوانده و در datatable عمل انتساب را انجام دهم يا دستوري وجود دارد كه وقتي datatable را به ديتابيس وصل كنم خود datatable بطور اتوماتيك از اطلاعات پر شود .
    (لازم به ذكر است كه من تازه كار هستم)
    با تشكر

  10. #10

    نقل قول: سوال در مورد gridview

    سلام
    ببخشید دوستان من با یک مشکلی مواجعه شدم در طول برنامه نویسیم
    برنامه ای نوشتم ک لغت نامه انگلیسی را به فارسی یا برعکس ترجمه میکنه از طریق بانک
    فرم جدیدی ساختم برای اضافه کردن لغات جدید به بانک
    اما با مشکل رو به رو شدم
    طبق تصاویری که میفرستم برای شما اساتید مشکلم رو توضیح میدم
    وقتی گزینه جدید را میزنم برای ثبت یک رکورد جدید
    طبق کدی که نوشتم اخرین پرونده ای ک ذخیره شده را شمارشو میگیره و میار تو تکست باکس شماره پرونده میزاره مثلا اخری 100 بود میشه 101
    اما در قسمت data grid view در اخرین رکورد بجای نوشتم 101 مینویسه منفی 1 !!!!!!!
    مشکل من دقیقا همینه
    نمیدونم از کجاس و چطور حلش کنم
    چند روزی هست دردسر ساز شده برام
    لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

    تصاویر رو ضمیمه میکنم
    ممنون
    434325726_151430.jpg434234468_184965.jpg435826628_93871.jpg

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد GridView در vb.net
    نوشته شده توسط zolipon در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 مهر 1390, 10:03 صبح
  2. سوال: یه سوال در مورد GridView
    نوشته شده توسط ACorvinus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 17:24 عصر
  3. سوال: 3 سوال در مورد GridView...
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 12:47 عصر
  4. یه سوال در مورد GridView
    نوشته شده توسط pourhabibi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:08 عصر
  5. سه سوال در مورد GridView
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 18:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •