نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دانلود فایل

  1. #1

    دانلود فایل

    سلام من چطوری می تونم یک فایل را از سرور دانلود کنم : فایل ویدئوی

    با این روش با خطای
    System.OutOfMemoryException

    برخورد می کنم



    public FilePathResult DownloadFile()
    {
    var fileName = Server.MapPath("~/Content/VideoFile/xxxxx.mp4");
    var justFileName = "xxxxx.mp4";
    return File(fileName, "application/octet-stream", justFileName);
    }




    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دانلود فایل

    MIME Type درست برای mp4. رو application/octet-stream گذاشتین که این MIME برای exe. هستش . video/mp4 درست هستش .
    این مطالب رو هم بخونید :
    http://stackoverflow.com/a/3363015
    http://stackoverflow.com/a/10013576
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : شنبه 30 مرداد 1395 در 15:51 عصر

  3. #3

    نقل قول: دانلود فایل

    سلام مرسی از اینکه پاسخ دادی .. ممنون درست شد

    فقط یه سوال :
    چکار کنیم که در زمان دانلود شدن با download manager دانلود بشه ؟ آیا راهی وجود داره ؟
    چرا تو بعشی از سایت ها هر چی را که دانلود می کنیم با دانلود منیجر دانلود میشه ؟



    ممنون

  4. #4

    نقل قول: دانلود فایل

    سلام ,
    دانلود شدن با دانلود منیجر به کد ربطی نداره . وقتی شما به دانلود منیجر extension فایل های دانلودی رو اضافه کنید ، از اون به بعد موقع دانلود اگر فرمت فایل توی دانلود منیجر باشه ، با دانلود منیجر دانلود میشه .
    مسیر اضافه کردن فرمت ها در دانلود منیجر :
    Options => File Types => Downloaded File Types

تاپیک های مشابه

  1. دانلود فایل از اینترنت؟
    نوشته شده توسط jafarjafar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 08:29 صبح
  2. راههای دانلود فایل و وب
    نوشته شده توسط koosha system در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 19:14 عصر
  3. دانلود فایل از FTP با ftp_get
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 11:26 صبح
  4. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •