نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مخفی کردن یک پروسس در برگه پروسس task manager

  1. #1

    مخفی کردن یک پروسس در برگه پروسس task manager

    با سلام
    من تمام سایت و حتی در وبلاگ های دیگه هم گشتم .ولی ندیدم.آیا کسی میدونه چطور میشه یک پروسس رو در برگه ""پروسس"" نه در برگه ""برنامه کاربردی"" task manager مخفی کرد .
    ممنون میشم.

  2. #2
    من یه راهی بلدم که برنامه از TaskBar مخفی می شه ، نمی دونم بدرت می خوره ؟

    //To hide the task bar use
    ShowWindow(FindWindow
    ('Shell_TrayWnd',nil), SW_HIDE) ;

    در ضمن شیطون با این کد می خواهی چکار کنی ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!1

  3. #3
    با سلام
    ممنون از جوابت.میرم تستش کنم.
    اینو برای یک قسمت از برنامه کنترل پرسسهای اجرا شده روی کلاینها در شبکه lan میخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    Exclamation

        !**************************************
    ! Name: Stealth
    ! Description:Hide your porgams in the t
    ! ask manager, and from process lists.
    No one will ever know its there!
    ! By: Dave Bayliss
    !
    ! Assumes:This control does not work und
    ! er Windows 2000 as the tasking is differ
    ! ent, I use it on win 95, 98, ME systems
    ! and it works great!
    !
    !This code is copyrighted and has ! limited warranties.Please see http://w
    ! ww.Planet-Source-Code.com/vb/scripts/Sho
    ! wCode.asp?txtCodeId=420&lngWId=7 !for details. !**************************************

    {Created By David Bayliss http://www.dbayliss.com}
    unit Stealth;
    interface
    uses
    WinTypes, WinProcs, Classes, Forms, SysUtils, Controls, Messages;
    type
    TDuplicateComponent = class(Exception);
    TFormNotOwner = class(Exception);
    TStealth = class(TComponent)
    private
    FHideForm: Boolean;
    fHideApp: Boolean;
    OldWndProc: TFarProc;
    NewWndProc: Pointer;
    function IsIt: Boolean;
    procedure SetIt (Value: Boolean);
    procedure SetHideApp(Value: Boolean);
    procedure HookParent;
    procedure UnhookParent;
    procedure HookWndProc(var Message: TMessage);
    protected
    { Protected declarations }
    procedure HideApplication;
    procedure ShowApplication;
    public
    { Public declarations }
    constructor Create(AOwner: TComponent); override;
    destructor Destroy; override;
    procedure Loaded; override;
    procedure ProcessEnabled;
    published
    { Published declarations }
    property HideForm: Boolean read IsIt write SetIt stored true default true;
    property HideApp: Boolean read fHideApp write SetHideApp;
    end;
    function RegisterServiceProcess(dwProcessID, dwType: Integer): Integer; stdcall; external 'KERNEL32.DLL';
    procedure Register;
    implementation
    destructor TStealth.Destroy;
    begin
    ShowApplication;
    UnhookParent;
    inherited destroy;
    end;
    constructor TStealth.Create(AOwner: TComponent);
    var
    i: Word;
    CompCount: Byte;
    begin
    inherited Create(AOwner);
    fHideform := true;
    NewWndProc := nil;
    OldWndProc := nil;
    CompCount := 0;
    if (csDesigning in ComponentState) then
    if (AOwner is TForm) then
    with (AOwner as TForm) do
    begin
    for i := 0 to ComponentCount - 1 do
    if Components[i] is TStealth then Inc(CompCount);
    if CompCount > 1 then raise TDuplicateComponent.Create('There is already a TStealth component on this Form');
    end
    else
    raise TFormNotOwner.Create('The owner of TStealth Component is not a TForm');
    HookParent;
    end;
    procedure TStealth.SetHideApp(Value: Boolean);
    begin
    fHideApp := Value;
    if Value then
    HideApplication
    else
    ShowApplication;
    end;
    procedure TStealth.HideApplication;
    begin
    if not (csDesigning in ComponentState) then
    RegisterServiceProcess(GetCurrentProcessID, 1);
    end;
    procedure TStealth.ShowApplication;
    begin
    if not (csDesigning in ComponentState) then
    RegisterServiceProcess(GetCurrentProcessID, 0);
    end;
    procedure TStealth.Loaded;
    begin
    inherited Loaded; { Always call inherited Loaded method }
    if not (csDesigning in ComponentState) then
    ProcessEnabled;
    end;
    procedure TStealth.ProcessEnabled;
    begin
    if not (csDesigning in ComponentState) then
    if fHideform then
    ShowWindow(FindWindow(nil, @Application.Title[1]), SW_HIDE)
    else
    ShowWindow(FindWindow(nil, @Application.Title[1]), SW_RESTORE);
    end;
    function TStealth.IsIt: Boolean;
    begin
    Result := fHideform;
    end;
    procedure TStealth.SetIt(Value: Boolean);
    begin
    fHideform := value;
    ProcessEnabled;
    end;
    procedure TStealth.HookParent;
    begin
    if owner = nil then exit;
    OldWndProc := TFarProc(GetWindowLong((owner as TForm).Handle, GWL_WNDPROC));
    NewWndProc := MakeObjectInstance(HookWndProc);
    SetWindowLong((owner as TForm).Handle, GWL_WNDPROC, LongInt(NewWndProc));
    end;
    procedure TStealth.UnhookParent;
    begin
    if (owner <> NIL) and Assigned(OldWndProc) then
    SetWindowLong((owner as TForm).Handle, GWL_WNDPROC, LongInt(OldWndProc));
    if Assigned(NewWndProc) then
    FreeObjectInstance(NewWndProc);
    NewWndProc := NIL;
    OldWndProc := NIL;
    end;
    procedure Register;
    begin
    RegisterComponents('Dbayliss', [TStealth]);
    end;
    procedure TStealth.HookWndProc(var Message: TMessage);
    begin
    if owner = NIL then exit;
    if (Message.Msg = WM_SHOWWINDOW) then
    if (Message.wParam <> 0) then
    ProcessEnabled;
    Message.Result := CallWindowProc(OldWndProc, (owner as TForm).Handle, Message.Msg, Message.wParam, Message.lParam);
    end;
    end.

  5. #5
    من کد بالا رو تست کردم جواب نمی ده .

    لطفاً اگه کسی کامپوننت داره به صورت فایل ضمیمه کنه .

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    مخفی شدن فایل از process قبلا بحث شده
    و روشهایی ارایه شده است
    البت نه خیلی خوب

  7. #7
    من که گفتم این تکه برنامه برای مخفی کردن برنامه از نوار وظیفه ویندوز هست ، نه از پروسسها .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    بنامه ای که آیکنی در Taskbar نداشته باشه در Process نشون داده نمی شه
    این کد را ببین:

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    hwndOwner: HWnd;
    begin
    hwndOwner := GetWindow(Handle, GW_OWNER);
    ShowWindow(hwndOwner, SW_HIde);
    end;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط dkhatibi
    بنامه ای که آیکنی در Taskbar نداشته باشه در Process نشون داده نمی شه
    سلام
    کی گفته؟؟؟
    یعنی شما تاحالا Task Manager رو باز نکردی و زبانه Process ها رو ندیدی؟؟

    شبیر

  10. #10
    با سلام
    با تشکر از همراهی شما. من تمام روشها رو تست کردم ولی در winxp جواب نداد
    تابع registerserviceprocess در kernel32.dll درwin98 جواب میده ولی این تابع در kernel32.dll winxp وجود ندارد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    با تب Application اشتباه شد

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار amin a.^2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    یه جایی همین دورورا
    پست
    67
    []بنامه ای که آیکنی در Taskbar نداشته باشه در Process نشون داده نمی شه
    بابا شما که دیگه شاهکارید پس چجوری windows explorer اجرا میشه حتماً صفحه مانیتو هم به صورت پیش فرض این جوریه
    با تب application اشتباه شد یعنی چه؟؟؟؟؟
    برای این کار باید از rootkit استفاده کنید
    برید به این سایت
    rootkit.com

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    کد قبلی رو به کار برید خواهید دید که نام برنامه وقتی که آیکن حذف شد در تب Application هم حذف می شه.
    ضمنا یک تاپیک با همین مضمون قبلا توسط خودم باز شده بود و مباحثی مطرح شد که هیچ یک جوابگو نبود.
    اگر منظور شما این است که برنامه ی شما نتواند توسط کاربر EndTask شود نام اونو Winlogon.Exe یا Lsass بگذارید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    در تاپیک برنامه های کاربردی و مهم یه نمونه هست میتونید دریافت کنید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162

    پروسس

    در ویندوز 98 میشد با ثبت برنامه خودمون به عنوان یکی از سرویسها در ویندوز از لیست برنامه ها حذف کرد ولی این کار در windows NT به بعد تقریبا سخت شده(نمیگم غیر ممکن) چون در این ویندوزها سرویسها هم بعنوان یک پروسس در لیست پروسسها نمایش داده می شوند!

    استثنا این قضیه برای ویروسها نیز دیده نشده(ویروسهایی همچون Blaster در لیست پروسسها قابل کشف بودند) مگر اینکه بتونی برنامه خودتو که البته باید از حجم خیلی پایینی برخوردار باشه، به انتهای یک برنامه یا سرویس همیشگی ویندوز متصل کنی! یعنی بتونی کدهای معمولا مخرب را در میان کدهای استاندارد ویندوز قرار بدی!
    این تنها و تنها و تنها راه حل حذف پروسس خودت از تو لیست پروسسهای ویندوز میباشد!
    البته احتمالا
    --------------------
    نکته:
    ویروس هایی که تا بحال طراحی شده اند و قابل کشف نیستند معمولا از سیستمی که گفتم استفاده کرده اند!
    ( البته کد اونهایی که تا بحال دیدم )
    آخرین ویرایش به وسیله sarvestan : دوشنبه 03 مهر 1385 در 12:09 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

تاپیک های مشابه

  1. جلو گیری از اجرای Task Manager
    نوشته شده توسط AmirWriter در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 17:11 عصر
  2. task manager
    نوشته شده توسط omidmehraban در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •