نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    وب سرویس

    سلام دوستان

    ما براي اينكه نسخه هاي تامين اجتماعي را وارد سايتشون بكنيم وب سرويسي در اختيار ما قرار داده من نحوه ارتباط با آنرا نمي دونم اگر از دوستان از نحوه ارتباط با وب سرويس اطلاعاتي دارند ممنون ميشم كمك كنند


    یه فایل کمکی گذاشته تو سایت که بخش اولش به شرح ذیل میباشد


    2 اجزا سرویس تایید نسخ پاراکلینیک

    2.1 اجزای سرویس

    در این قسمت اجزا سرویس اطالعاتی توصیف شده است و شامل بخش های ذیل می باشد.

    2.1.1 نحوه دسترسی به سرویس

    جهت دسترسی به وب سرویس می توانید با نام کاربری و رمز عبور تعریف شده در سایت معاونتدرمان از آدرس URL ذیل استفاده نمایید:

    http://www.darman.sso.ir/Webservice/...ebService.asmx

    2.1.2 کلاس استفاده شده جهت کار با سرویس

    جهت استفاده از وب سرویس از کلاس ApplyParNoteWebService باید Instance ساختهشود.

    2 - متد استفاده شده جهت دسترسی به سرویس و پارامترهای ارسالی به آن:

    از متد save_request برای ارسال اطلاعات نسخه استفاده می شود.

    به موجب دسترسی به خروجی سرویس نیاز به ارسال یک سری پارامتر می باشد که نیاز است به فرمت رشته ای و استاندارد ارسال گردد ، این پارامترها به صورت ذیل تعریف شده است :


    P1 : نام کاربری (نام کاربری سایت تایید نسخه)
    P2 : کلمه ی عبور (کلمه ی عبور سایت تایید نسخه)

    sBletSerial : شماره سریال 18 رقمی (کنترل صحت اطالعات بیمار و همچنیناستحقاق دفترچه بیمار از سریال وارد شده صورت می پذیرد و در صورت نادرستبودن اطالعات خطای مربوطه نمایش داده می شود.)

    اگه نیاز باشه بقیه پارامترها را واستون ارسال میکنم

    اگه به این ادرس مراجعه فرمائید (http://www.darman.sso.ir/Webservice/ApplyParNoteWebService.asmx) اپکیشینهای زیر موجود میباشد











    ضمن تشکر اگه باز اطلاعاتی لازم بود بفررمایید کل فایل کمکی را به ایمیلتون بفرستم

    قبلا از لطف و توجه شما خیلی تشکر میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    ار دوستان كسي نميتونه به ما كمك كنه؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    دوستان چرا کسی نظری یا کمکی نمیکنه؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: وب سرویس

    آقا من قبلا در بخش access راهنمایی کرده بودم که چجوری با vba از وب سرویس استفاده کنین

    استفاده از vb.net بمراتب ساده تره

    کافی هست روی اسم پروژه تون راست کلیک و add service reference رو انتخاب کنین
    آدرس سرویس رو در فیلد address وارد کنین و go
    خودش متدها و توابع سرویس رو پیدا میکنه ok و تمام
    و حالا خیلی راحت از اینها برای ارسال درخواست و گرفتن پاسخ استفاده کنین


    ws.png

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    با تشكر از توجه شما
    نحوه جاگذاري پارامترها به چه شكلي است؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    آقا من قبلا در بخش access راهنمایی کرده بودم که چجوری با vba از وب سرویس استفاده کنین

    استفاده از vb.net بمراتب ساده تره

    کافی هست روی اسم پروژه تون راست کلیک و add service reference رو انتخاب کنین
    آدرس سرویس رو در فیلد address وارد کنین و go
    خودش متدها و توابع سرویس رو پیدا میکنه ok و تمام
    و حالا خیلی راحت از اینها برای ارسال درخواست و گرفتن پاسخ استفاده کنین


    ws.png

    سلام مهندس
    من از زحمات جنابعالي بي نهايت متشكرم
    با توجه به مشكلات و محدوديتهاي اكسس نتونستم نتيجه لازم را در مورد وب سرويس تامين اجتماعي بدست آورم لذا اقدام كردم در vb.net اين كار را انجام دهم لذا با توجه به راهنماييهاي شما ارتباط با وب سرويس در vb بسيار ساده است ولي نحوه جاگذاري پارامترها را مشكل دارم اگه امكان داشته باشد در مورد جاگذاري پارامترها و نحوه اجرا راهنمايي بفرمائيد
    قبلا از لطف شما متشكرم

  7. #7

    نقل قول: وب سرویس

    سلام
    بعد از انجام دادن کارهایی که دوستمون در پست 4 فرمودند ، کافیه متد های وب سرویس رو صدا بزنید ، من نگاهی کردم پارامترهای متد ها همه String بودن و هیچ پیچیدگی خاصی نداشتن
    قاعدتا راهنمایی در مورد فرمت پارامترها در اختیارتون هست.

    فراخوانی به این شکل میشه:
    به پارامترهای متد Save_Requset دقت کنید ، من فقط چنتاشو برای نمونه نوشتم ، شما میتونید هر رشته ای رو قرار بدید ، البته باتوجه به داکیومنتی که فرمت پارامترها رو مشخص میکنه ، منظورم اینه که برای مثال پارامتر تاریخ به چه ترتیبی باید باشه به اینصورت 1395/07/01 یا 13950701 و یا هر چیز دیگه ای .



    Dim service As ServiceReference1.ApplyParNoteWebServiceSoap
    Dim result As Integer = service.Save_Request("12345", TextBox1.Text, "", ...)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336

    نقل قول: وب سرویس

    اقا میشه یک نمونه از فرم و پروژه ای که زحمت کشیده اید را بذارید تا بتوانیم بیشتر بهره برداری کنیم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از انجام دادن کارهایی که دوستمون در پست 4 فرمودند ، کافیه متد های وب سرویس رو صدا بزنید ، من نگاهی کردم پارامترهای متد ها همه String بودن و هیچ پیچیدگی خاصی نداشتن
    قاعدتا راهنمایی در مورد فرمت پارامترها در اختیارتون هست.

    فراخوانی به این شکل میشه:
    به پارامترهای متد Save_Requset دقت کنید ، من فقط چنتاشو برای نمونه نوشتم ، شما میتونید هر رشته ای رو قرار بدید ، البته باتوجه به داکیومنتی که فرمت پارامترها رو مشخص میکنه ، منظورم اینه که برای مثال پارامتر تاریخ به چه ترتیبی باید باشه به اینصورت 1395/07/01 یا 13950701 و یا هر چیز دیگه ای .



    Dim service As ServiceReference1.ApplyParNoteWebServiceSoap
    Dim result As Integer = service.Save_Request("12345", TextBox1.Text, "", ...)
    سلام مهندس
    ضمن تشكر از توجه شما به مشكل بنده
    با توجه به اينكه بنده با vb.net زياد كار نكردم و برحسب نياز مجبور شدم از شما كمك بگيرم لذا با توجه به اينكه بخشsave_Requestبه شكل زير است و فرمت xml دارد براي جاگذاري مثلا پارامتر هاي
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    بايد طبق فرموده شما به شكل Dim result As Integer = service.Save_Request("<P1>1234</P1>","<P2>abcd</P2>", "", ...)
    عمل كنم يا ؟؟
    خواهشا اگه لطف كنيد اين مورد را كمك كنيد
    با توجه به تماسهايي كه دوستان با بنده دارند من فكر مينكم مشكل جند نفر از دوستان حل بشه

    POST /Webservice/ApplyParNoteWebService.asmx HTTP/1.1
    Host: darman.tamin.ir
    Content-Type: text/xml; charset=utf-8
    Content-Length: length
    SOAPAction: "http://tempuri.org/Save_Request"

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
    <soap:Body>
    <Save_Request xmlns="http://tempuri.org/">
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    <sPrescDate>string</sPrescDate>
    <sDOCID>string</sDOCID>
    <sDOC_SPEC>string</sDOC_SPEC>
    <sDOC_FNAME>string</sDOC_FNAME>
    <sDOC_LNAME>string</sDOC_LNAME>
    <sDOC_TYPE>string</sDOC_TYPE>
    <sParType>string</sParType>
    <sCust_Service_type>string</sCust_Service_type>
    <sBastari>string</sBastari>
    <sParList>xmlxml</sParList>
    <sParListJson>string</sParListJson>
    <sLabGrpCode>string</sLabGrpCode>
    <sFirstDiagnoseCode>string</sFirstDiagnoseCode>
    <sLabDiagnoseCode>string</sLabDiagnoseCode>
    <sLabDiagnoseComment>string</sLabDiagnoseComment>
    <sTotalSession>string</sTotalSession>
    <sOrganNo>string</sOrganNo>
    <sPhysioDiagnoseCode>string</sPhysioDiagnoseCode>
    <sPhysioDiagnoseComment>string</sPhysioDiagnoseComment>
    <sDarmanPhysio>string</sDarmanPhysio>
    <sDarmanDoc>string</sDarmanDoc>
    <s2K>string</s2K>
    <sDocFani_ID>string</sDocFani_ID>
    <ErrorMessage>string</ErrorMessage>
    <RequestId>long</RequestId>
    </Save_Request>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>



  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336

    نقل قول: وب سرویس

    جناب اقای مهندس اشتیانی لطفا دریابید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط naderigh مشاهده تاپیک
    جناب اقای مهندس اشتیانی لطفا دریابید
    از دوستان كسي نيست كمك كنه تا مشكل چند نفر حل بشه؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: وب سرویس

    یک باید بره مشکل سایت تامین اجتماعی رو حل کنه

    این لینک اصلا باز نمیشه

    http://www.darman.sso.ir/Webservice/...ebService.asmx

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    یک باید بره مشکل سایت تامین اجتماعی رو حل کنه

    این لینک اصلا باز نمیشه

    http://www.darman.sso.ir/Webservice/...ebService.asmx
    با سلام و تشكر از توجه شما دوست عزيز
    ادرس عوض شده
    لف كنيد به اين آدرس
    http://darman.tamin.ir/Webservice/Ap...ebService.asmx

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336

    نقل قول: وب سرویس

    متاسفانه هیچ توجه ای نمیشود !

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط naderigh مشاهده تاپیک
    متاسفانه هیچ توجه ای نمیشود !
    سلام
    نگران نباشید حتما دوستان کمک میکنند اوایل مهر ....

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: وب سرویس

    یا ما بلد نیستیم یا سایت تامین اجتماعی مشکل داره

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336

    نقل قول: وب سرویس

    با سلام
    این ادرس که دوستمان داده وصل میشود به سایت

    http://darman.tamin.ir/Webservice/Ap...ebService.asmx

  18. #18

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط ATA_TABRIZ مشاهده تاپیک
    سلام مهندس
    ضمن تشكر از توجه شما به مشكل بنده
    با توجه به اينكه بنده با vb.net زياد كار نكردم و برحسب نياز مجبور شدم از شما كمك بگيرم لذا با توجه به اينكه بخشsave_Requestبه شكل زير است و فرمت xml دارد براي جاگذاري مثلا پارامتر هاي
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    بايد طبق فرموده شما به شكل Dim result As Integer = service.Save_Request("<P1>1234</P1>","<P2>abcd</P2>", "", ...)
    عمل كنم يا ؟؟
    خواهشا اگه لطف كنيد اين مورد را كمك كنيد
    با توجه به تماسهايي كه دوستان با بنده دارند من فكر مينكم مشكل جند نفر از دوستان حل بشه

    POST /Webservice/ApplyParNoteWebService.asmx HTTP/1.1
    Host: darman.tamin.ir
    Content-Type: text/xml; charset=utf-8
    Content-Length: length
    SOAPAction: "http://tempuri.org/Save_Request"

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
    <soap:Body>
    <Save_Request xmlns="http://tempuri.org/">
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    <sPrescDate>string</sPrescDate>
    <sDOCID>string</sDOCID>
    <sDOC_SPEC>string</sDOC_SPEC>
    <sDOC_FNAME>string</sDOC_FNAME>
    <sDOC_LNAME>string</sDOC_LNAME>
    <sDOC_TYPE>string</sDOC_TYPE>
    <sParType>string</sParType>
    <sCust_Service_type>string</sCust_Service_type>
    <sBastari>string</sBastari>
    <sParList>xmlxml</sParList>
    <sParListJson>string</sParListJson>
    <sLabGrpCode>string</sLabGrpCode>
    <sFirstDiagnoseCode>string</sFirstDiagnoseCode>
    <sLabDiagnoseCode>string</sLabDiagnoseCode>
    <sLabDiagnoseComment>string</sLabDiagnoseComment>
    <sTotalSession>string</sTotalSession>
    <sOrganNo>string</sOrganNo>
    <sPhysioDiagnoseCode>string</sPhysioDiagnoseCode>
    <sPhysioDiagnoseComment>string</sPhysioDiagnoseComment>
    <sDarmanPhysio>string</sDarmanPhysio>
    <sDarmanDoc>string</sDarmanDoc>
    <s2K>string</s2K>
    <sDocFani_ID>string</sDocFani_ID>
    <ErrorMessage>string</ErrorMessage>
    <RequestId>long</RequestId>
    </Save_Request>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>


    سلام
    ببینید پاسخ بنده در پست قبلیم فکر میکنم درست بود ، بنابراین همون نحوه فراخوانی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه.

    اگر مستندات بیشتری هم در اختیارتون هست اینجا بگذارید تا بررسی کنم. (هر فایل یا راهنمایی که در اختیارتون هست)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    ضمن تشكر از توجه شما به مشكل بنده
    با توجه به اينكه بنده با vb.net زياد كار نكردم و برحسب نياز مجبور شدم از شما كمك بگيرم لذا با توجه به اينكه بخشsave_Requestبه شكل زير است و فرمت xml دارد براي جاگذاري مثلا پارامتر هاي
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    بايد طبق فرموده شما به شكل Dim result As Integer = service.Save_Request("<P1>1234</P1>","<P2>abcd</P2>", "", ...)
    عمل كنم يا ؟؟
    ضمنا در جدول زیر به مورد توجه کنید که باید به صورت دیتا تیبل ارسال گردد sParList

    sParListJsonبرای وارد کردن لیست خدمات یکی از دو پارامتر sParList و sParListJson باید مقدار دهی شود. sParList یک متغیر از نوع DataTableمی باشد که نحوه ی پر کردن آن در بالا توضیح داده شده است اگر این پارامتر sParList مقدار دهی شود پارامتر sParListJson را به صورت null وارد نمایید و اگر پارامتر sParListJson را برای وارد کردن خدمات مقدار دهی شد پارامتر sParList را null وارد نمایید.نحوه ی وارد کردن اطلاعات در پارامتر sParListJson به صورت زیر می باشد.

    "[{""TAREFCODE"":804600,""Num"":1""},{""TAREFCODE"": 804605,""Num"":1""}]"

    در یک متغیر از نوع string مقادیر به صورت ذکر شده تعریف می گردد که TAREFCODE کد مربوط به خدمت و Num تعداد درخواستی خدمت می باشد.



    P1 : نام کاربری )نام کاربری سایت تایید نسخه(

    P2 : کلمه ی عبور )کلمه ی عبور سایت تایید نسخه(
    : sBletSerial شماره سریال 18 رقمی )کنترل صحت اطلاعات بیمار و همچنین استحقاق دفترچه بیمار از سریال وارد شده صورت می پذیرد و در صورت نادرست بودن اطلاعات خطای مربوطه نمایش داده می شود.(
    : sPrescDate تاریخ نسخه
    : sDOCIDشماره نظام پزشکی مربوط به پزشک
    : sDocFName اگر پزشک وارد شده در لیست پزشکان پورتال موجود نباشد برای وارد کردن اطلاعات پزشک باید نام پزشک مورد نظر را وارد نمایید.
    : sDoc_Typeاگر پزشک وارد شده در لیست پزشکان پورتال موجود نباشد برای وارد کردن اطلاعات پزشک باید نوع پزشک را وارد نمایید.)کد مربوط به نوع پزشک در ادامه شرح داده می شود.(
    : sParTypeنوع پاراکلینیک )کد مربوط به نوع پاراکلینیک باید وارد گردد درادامه ی سند کدهای مربوط به هر نوع پاراکلینیک شرح داده می شود.(
    :sCust_Service_typeنوع نسخه )کد مربوط به نوع نسخه باید وارد گردد که در ادمه ی سند کدهای مربوط به نوع نسخه شرح داده می شود.(
    : sBastariدر صورتی که بیمار بستری می باشد 1 و در غیر این صورت 0 وارد می گردد .
    : sParList خدمات ارایه شده می باشد.به عنوان ورودی یک datatable می گیرد که datatable باید شامل 2 فیلد کد خدمت ارایه شده و تعداد خدمات باشد.درقسمت پایین یک نمونه از نحوه ی datatable مورد قبول ارایه شده است.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    165

    نقل قول: وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    ببینید پاسخ بنده در پست قبلیم فکر میکنم درست بود ، بنابراین همون نحوه فراخوانی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه.

    اگر مستندات بیشتری هم در اختیارتون هست اینجا بگذارید تا بررسی کنم. (هر فایل یا راهنمایی که در اختیارتون هست)
    جناب آقای آشتیانی
    با تشکر از شما فقط اگه لطف کنید یه وقتی برای این مسئله بذارید و نحوه ارسال اطلاعات را با توجه به اينكه بخشsave_Requestبه شكل زير است و فرمت xml دارد براي جاگذاري مثلا پارامتر هاي
    <P1>string</P1>
    <P2>string</P2>
    <sBletSerial>string</sBletSerial>
    ...
    ...
    بايد طبق فرموده شما به شكل Dim result As Integer = service.Save_Request("<P1>1234</P1>","<P2>abcd</P2>", "", ...)
    عمل كنم يا ؟؟

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به وب سرویس
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1383, 09:40 صبح
  2. تهیه وب فرم با وب سرویس
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 16:49 عصر
  3. وب سرویس
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 10:18 صبح
  4. استفاده از وب سرویس آماده؟
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 10:19 صبح
  5. تمرین وب سرویس
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1383, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •