نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

  1. #1

    ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    با درود
    دوستان من تو اینترنت این sp رو پیدا کردم که با گذاشتن یک url ارسال پیامک میشه مستقیم از داخل خود sql نسبت به ارسال مسیج اقدام کرد اما ایرادی که داشت و من هر کاری کردم درست نشد ، نتونستم متن فارسی باهاش ارسال کنم و متن فارسی که تو متن پیامک میزارم به صورت کاراکتر های ? ارسال میشه
    ممنونم میشم دوستان راهنمایی کنند
        Declare @Object as Int;
    Declare @ResponseText as nvarchar(4000);

    Exec sp_OACreate 'MSXML2.XMLHTTP', @Object OUT;
    Exec sp_OAMethod @Object,'open',NULL,'get',@sUrl,'false'
    Exec sp_OAMethod @Object, 'Send'
    Exec sp_OAMethod @Object, 'responseText', @ResponseText OUTPUT
    Select @ResponseText
    Exec sp_OADestroy @Object

  2. #2

    نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    با درود
    پیرو مبحث بالا من یه روشی درست کردم که نمیدونم اصلا اصولی هست یا نه ، اما تونستم باهاش سوال بالا رو حل کنم
    اول اینکه اومدم یک جدول درست کردم که توش معادل url هر کاراکتر فارسی رو قرار دادم که جدولشم میتونید از ضمیمه بردارید
    بعد فانکشن زیر نوشتم
    ALTER FUNCTION [dbo].[Fu_dotnet_Sys_DecodeUrl]
    (
    @_Url nvarchar(MAX)=NULL
    )
    RETURNS VARCHAR(1000)
    AS
    BEGIN
    IF @_Url IS NULL OR @_Url=''
    BEGIN RETURN NULL END
    ELSE
    DECLARE @_Position SMALLINT=1
    DECLARE @_Ret VARCHAR(MAX)=''

    WHILE @_Position <= ISNULL(LEN(@_Url), '')
    BEGIN
    SET @_Ret=@_Ret + (SELECT dbo.Tbl_dotnet_UrlDcode.Ht_C FROM dbo.Tbl_dotnet_UrlDcode
    WHERE (dbo.Tbl_dotnet_UrlDcode.Fa_C=SUBSTRING(@_Url,@_Po sition,1)))
    SET @_Position=(@_Position+1)
    END
    RETURN @_Ret;
    END

    که میاد متن مسیج فارسی رو برای Sp پست اول به url دیکد میکنه و مابقی ماجرا ...
    اما چند تا سوال برام هنوز حل نشده
    1 ) آیا برای ارسال پیامک واقعا صحیحه که از خود Sql استفاده کنیم
    2) من هنوز معادل دیکد Enter رو پیدا نکردم ( برای مسیج های چند خطی)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hrj1981 : جمعه 05 شهریور 1395 در 08:21 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    من براي اين كار يك راحل پيدا كردم و از داخل sql server ميفرسته

  4. #4

    نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    من براي اين كار يك راحل پيدا كردم و از داخل sql server ميفرسته
    خوشحال میشم راهنمایی کنید

  5. #5

    نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    من خودم برای جواب سوال دومم (2) من هنوز معادل دیکد Enter رو پیدا نکردم ( برای مسیج های چند خطی)) به این فکر کردم که یک کاراکتر جایگزین (مثلا کاراکتر @) بزارم و معادل اون رو تو جدول برابر با معادل دیکود enter قرار بدم ، تست کردم جواب داد

  6. #6

    نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    اصلاح شده جدول معادل های دیکد url
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    Question نقل قول: ارسال متن پیامک فارسی از طریق sql

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    اصلاح شده جدول معادل های دیکد url
    سلام دوست عزیز
    از قطعه کدی که در سایت قرار دادید ممنونم
    فقط یک مورد برخوردم.اینکه متن پیام اگر از یک اس ام اس بیشتر شود فقط اس ام اس اول ارسال میشود
    در صورتی که همین متن را در url سرویس دهنده اس ام اس بصورت مستقیم در مرورگر اجرا کنم اس ام اس کامل ارسال میشود
    ممنون میشم در صورتی که راه حلی داشتیت کمکم کنید
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: DLL جهت ارسال متون فارسی از طریق پیامک(URL Encoding UTF8 For Send SMS With URL)
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1397, 22:58 عصر
  2. پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1393, 14:47 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1393, 21:35 عصر
  4. سوال: طریقه ارسال پیامک انبوه از طریق تلفن ثابت
    نوشته شده توسط hassan saadatpoor در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 17:39 عصر
  5. ارسال فونت فارسی از طریق پورت سریال
    نوشته شده توسط ahp_online در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •