نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تریس کردن برنامه های دات نتی

  1. #1

    تریس کردن برنامه های دات نتی

    سلام
    میشه برنامه های که با دات نت نوشتن رو تریس کرد ؟ یا اینکه چطور میشه یه بایتی رو پچ کرد ؟
    من از DotPeek استفاده میکنم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: تریس کردن برنامه های دات نتی

    با dnSpy دیباگ و پچ می توان کرد، Reflector هم با پلاگین این کارو انجام میده ولی dnSpy رو به شما پیشنهاد میکنم.

  3. #3

    نقل قول: تریس کردن برنامه های دات نتی

    مرسی
    یه سوال دیگه برنامه های دات نتی رو تو olly چرا نمیشه دیباگ کرد ؟ یعنی نمیشه یه جورایی قسمتی که framework دات نت برنامه رو اجرا میکنه رو پیدا کرد ؟ یه جورایی مثل Autoit

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: تریس کردن برنامه های دات نتی

    در این باره جستجو کنید نتیجه بهتری می گیرید، مثال.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: تریس کردن برنامه های دات نتی

    نقل قول نوشته شده توسط maarek مشاهده تاپیک
    یا اینکه چطور میشه یه بایتی رو پچ کرد ؟
    من از DotPeek استفاده میکنم
    Reflector رو نصب کنید بعد reflexil رو دانلود و اون رو توی توی برنامه لود کنید
    می تونیدد با reflexil برنامه دات نت رو پچ کنید ولی خب باید قبل برید IL یاد بگیرید

  6. شنبه 19 اسفند 1396, 12:48 عصر


تاپیک های مشابه

  1. طریقه صحیح پک کردن برنامه های دات نت در PECompact
    نوشته شده توسط javad1992 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 11:12 صبح
  2. لود کردن برنامه های دات نت از حافظه
    نوشته شده توسط hossien در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 12:40 عصر
  3. لود کردن برنامه های دات نت از حافظه
    نوشته شده توسط hossien در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 15:52 عصر
  4. برنامه های دات نتی چرا اینقدر Exception میدن؟!!
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1389, 07:35 صبح
  5. دیکد کردن برنامه های دات نت و محافظت از سورس
    نوشته شده توسط ara_prg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 02:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •