نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رجیستر TIFR

  1. #1

    رجیستر TIFR

    سلام رفقا.... ای کدی که پایین نوشتم تو کتاب اقای الوندی نوشته شده (ص 133) و قراره کانتر به اندازه مقداری که تو TCNT هست کلاک بشماره و پایه A0 رو معکوس کنه چیزی که واسه من مبهم هست اون while( (TIFR & 0X01)!)

    هستش...اولا که نمیدونم واسه چی هست جون پاکش میکنم باز هم برنامه درست کار میکنه دوم اینکه مگه نباید شرط تو پرانتز چک بشه و دستوراتی که تو اکولاد زیرش هست اجرا بشه ولی زیرش اکولادی نیس ..و سوال دوم اینکه

    دستر اخری که مربوط به فلگ overflow هست من اینو پاک میکنم بازم برنامه درست کار میکنه پس چه لزومی داره وجود این دستور ؟ دوستان من مبتدی هستم شاید سوالا ساده و مضحک باشه ولی بنده هرچقدر گشتم به جواب این

    دو سوال نرسیدم ممنون میشم از کمکتون..







    #include <mega16.h>



    void main(void)
    {
    PORTA.0=0;
    DDRA.0=1;

    while (1)
    {
    TCNT0=0xF1;
    TCCR0=0x04;
    while(!(TIFR & 0x01)) ;
    TCCR0=0x00;
    PORTA.0=! (PORTA.0);
    TIFR |=0x01;
    } ;
    }




  2. #2

    نقل قول: رجیستر TIFR

    مث اینکه هیچکس بلد نیست ..اگه سایت خارجی مشابه این سایت هست دوستان لطفا معرفی کنید اونجا بپرسم

تاپیک های مشابه

  1. رجیستر کردن دلفی
    نوشته شده توسط omidsm در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1382, 12:55 عصر
  2. CrystalReport.Net رجیستر شده
    نوشته شده توسط Pooya_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 14:11 عصر
  3. رجیستر کردن یک ActiveX
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1382, 11:59 صبح
  4. رجیستر کردن سرور
    نوشته شده توسط در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •