نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کابرد x+=y

  1. #1

    Thumbs up کابرد x+=y

    سلام دوستان روزتون بخیر
    میخواستم راهنمایی کنید این s+=a توی قسمت while این برنامه به چه دردی میخوره و کاربردش چیه ؟
    #include <stdio.h>





    int main()
    {
    int n=10,a,s,i;
    i=0;
    s=0;
    while (i<n){
    printf("please ente a nubmer!\n");
    scanf("%d",&a);
    s+=a;
    i++;
    }
    printf("\n sum of numbers = %d",s);
    return 0;
    }



    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کابرد x+=y

    up
    ......................

  3. #3

    نقل قول: کابرد x+=y

    سلام
    s += a برابر است با s = s + a
    s -= a برابر است با s = s - a
    s *= a برابر است با s = s * a
    s /= a برابر است با s = s / a
    s %= a برابر است با s = s % a

    -------------------------------
    در این برنامه، از متغیر s برای ذخیرهٔ مجموع نمرات استفاده می‌شود.
    آخرین ویرایش به وسیله علی بهمنی جلالی : پنج شنبه 04 شهریور 1395 در 15:16 عصر

  4. #4

    نقل قول: کابرد x+=y

    نقل قول نوشته شده توسط علی بهمنی جلالی مشاهده تاپیک
    سلام
    s += a برابر است با s = s + a
    s -= a برابر است با s = s - a
    s *= a برابر است با s = s * a
    s /= a برابر است با s = s / a
    s %= a برابر است با s = s % a

    -------------------------------
    در این برنامه، از متغیر s برای ذخیرهٔ مجموع نمرات استفاده می‌شود.
    اون رو میدونستم
    من هرچی فکر میکنم این مسئله رو نمیفهمم که این فرمول چه ربطی به این برنامه داره این فرمول مگه اصلا برا مجموع گرفتنه ؟
    یکم بیشتر توضیح بدید

  5. #5

    نقل قول: کابرد x+=y

    کار این برنامه این هست که به تعداد ۱۰ بار از شما درخواست وارد کردن عدد را می‌کند و با هر بار درخواست مقدار وارد شده را با مقدار درون s جمع کرده و دوباره درون s می‌ریزد تا در پایان کار، مجموع اعداد بدست آید.

    توضیحات مثال زیر رو درون یک ویرایشگر راست به چپ کپی کنید تا راحت‌تر بتوانید بخوانیدشان.
    #include <stdio.h>


    int main()
    {
    int n = 10;
    /* از متغیر n برای ذخیرهٔ تعداد دفعات درخواست عدد از کاربر استفاده می‌شود.
    مثلاً اگر مقدار آن را در این برنامه برابر با 10 قرار دهیم، آنگاه ۱۰ بار عدد را وارد می‌کنیم.*/

    int a;
    /* از متغیر a برای دریافت عدد از کاربر استفاده می‌شود */

    int s = 0;
    /* از متغیر s برای نگهداری مجموع اعداد وارد شده از کاربر استفاده می‌شود.
    به این صورت که مقدار s را برابر با صفر قرار می‌دهیم و هر بار که مقدار متغیر a از
    کاربر دریافت شد آن را با مقدار داخل s جمع بسته و سپس مقدار جمع بسته را
    درون متغیر s می‌ریزیم. */

    int i = 0;
    /* از متغیر i به عنوان شمارنده استفاده می‌کنیم.*/

    while ( i < n )
    {
    printf("please enter a number!\n");
    scanf("%d",&a);
    s += a;
    i++;
    }

    printf("\nsum of numbers = %d\n", s);

    return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله علی بهمنی جلالی : پنج شنبه 04 شهریور 1395 در 17:39 عصر

  6. #6

    نقل قول: کابرد x+=y

    نقل قول نوشته شده توسط علی بهمنی جلالی مشاهده تاپیک
    کار این برنامه این هست که به تعداد ۱۰ بار از شما درخواست وارد کردن عدد را می‌کند و با هر بار درخواست مقدار وارد شده را با مقدار درون s جمع کرده و دوباره درون s می‌ریزد تا در پایان کار، مجموع اعداد بدست آید.

    توضیحات مثال زیر رو درون یک ویرایشگر راست به چپ کپی کنید تا راحت‌تر بتوانید بخوانیدشان.
    #include <stdio.h>


    int main()
    {
    int n = 10;
    /* از متغیر n برای ذخیرهٔ تعداد دفعات درخواست عدد از کاربر استفاده می‌شود.
    مثلاً اگر مقدار آن را در این برنامه برابر با 10 قرار دهیم، آنگاه ۱۰ بار عدد را وارد می‌کنیم.*/

    int a;
    /* از متغیر a برای دریافت عدد از کاربر استفاده می‌شود */

    int s = 0;
    /* از متغیر s برای نگهداری مجموع اعداد وارد شده از کاربر استفاده می‌شود.
    به این صورت که مقدار s را برابر با صفر قرار می‌دهیم و هر بار که مقدار متغیر a از
    کاربر دریافت شد آن را با مقدار داخل s جمع بسته و سپس مقدار جمع بسته را
    درون متغیر s می‌ریزیم. */

    int i = 0;
    /* از متغیر i به عنوان شمارنده استفاده می‌کنیم.*/

    while ( i < n )
    {
    printf("please enter a number!\n");
    scanf("%d",&a);
    s += a;
    i++;
    }

    printf("\nsum of numbers = %d\n", s);

    return 0;
    }
    خدایی خیلی بزرگواری

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 11:55 صبح
  2. قفلی که فقط برای یک با کابرد دارد
    نوشته شده توسط reza11_2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 22:21 عصر
  3. کابرد کلید اصلی
    نوشته شده توسط online_mansoor2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 21:47 عصر
  4. كابرد و معني ركوردست بعدي (NextRecordset)
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 21:33 عصر
  5. کابرد خصوصیت tag
    نوشته شده توسط انگوران در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 13:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •