نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند سوال در مورد الارم منیجر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    چند سوال در مورد الارم منیجر

    سلام
    چندتا سوال داشتم در مورد الارم منیجر
    1 یه الارم منیجر وقتی ساخته میشه به برنامه ما وصل نیست ؟ یعنی جزء برنامه خود اندروید حساب میشه و واسه اجرا نیاز به برنامه ما نداره ؟
    2- اگه رم گوشی خالی بشه الارم منیجر متوقف میشه ؟
    3- اگه یه الارم منیجر بسازم و بخواییم سرویس رو برای ما رن کنه ولی بعد اینکه رم گوشی خالی شد کار نکرد باید چیکار کنیم ؟

    ممنون میشم جواب اینا رو بدین

  2. #2

    نقل قول: چند سوال در مورد الارم منیجر

    نیاز که شما آلارم منیجر اندروید رو ست میکنید برای کارای خودتون. مثلا برای زمان بندی و اینا

    رم خالی بشه؟ نه اینا ربطی به اون نداره. گوشی رو خاموش کنید ممکنه کار نکنه دیگه

    آلارم ربطی به سرویس و رم نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چند سوال در مورد الارم منیجر

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    نیاز که شما آلارم منیجر اندروید رو ست میکنید برای کارای خودتون. مثلا برای زمان بندی و اینا

    رم خالی بشه؟ نه اینا ربطی به اون نداره. گوشی رو خاموش کنید ممکنه کار نکنه دیگه

    آلارم ربطی به سرویس و رم نداره.
    ممنون
    من با کد زیر میام بعد اینکه سرویس از بین رفت ( با خالی کردن کش رم) یه الارم میسازم که بعد 6 ثانیه بازم اپلیکشن منو استارت کنه ... ولی کار نمی کنه
    نمیدونم مشکل از چیه ولی انگار وقتی کش حافظه خالی میشه الارم منیجر هم پاک میشه


    Intent restartServiceIntent = new Intent(G.context, BaseActivity.class);
    restartServiceIntent.setPackage(getPackageName());
    restartServiceIntent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY _NEW_TASK);

    G.context.startActivity(restartServiceIntent);
    //
    //
    PendingIntent restartServicePendingIntent = PendingIntent.getService(G.context, 1, restartServiceIntent, PendingIntent.FLAG_UPDATE_CURRENT);


    AlarmManager alarmService = (AlarmManager) G.context.getSystemService(ALARM_SERVICE);
    alarmService.set(
    AlarmManager.RTC_WAKEUP,
    System.currentTimeMillis() +6000,
    restartServicePendingIntent);

  4. #4

    نقل قول: چند سوال در مورد الارم منیجر

    اپلیکیشن رو رستارت کنه؟ یعنی چی؟؟؟
    سرویس کارایی رو تو بک گراند انجام میده. میخایید چیکار کنید در کل؟ سرویس رو تو مانیفست معرفی کردین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چند سوال در مورد الارم منیجر

    سرویس رو معرفی کردم و کارش رو می کنه ..ولی وفت کش حافظه خالی میشه سرویس از کار می افته ....منم واسه اینکه سرویس دوباره راه بیفته میام یه الارم منیجر واسه 6 ثانیه بعد میسارم که بیاد و یه اکتیوتی رو اجرا کنه ... ولی اینکارو نمیکته

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد الارم منیجر
    نوشته شده توسط harani در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1394, 10:01 صبح
  2. چند سوال در مورد محیط طراحی دات نت
    نوشته شده توسط A.Noor در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1383, 13:42 عصر
  3. چند سوال در مورد Pack
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1382, 16:43 عصر
  4. چند سوال در مورد index
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 00:04 صبح
  5. چند سوال در مورد unix
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •