نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن TextBox به ListView

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    اضافه کردن TextBox به ListView

    سلام دوستان
    من می خوام یک ستون از نوع text box به لیست ویو اضافه کنم

    listView1.View = View.Details;
    listView1.CheckBoxes = true;
    //TextBox t=new TextBox();
    listView1.Columns.Add("فصل", -2, HorizontalAlignment.Right);
    listView1.Columns.Add("بخش", -2, HorizontalAlignment.Right);
    listView1.Columns.Add(" تعداد سوال", -2, HorizontalAlignment.Right);
    ListViewItem Item = new ListViewItem();
    Item.Text = "text1";
    Item.SubItems.Add("text2");
    Item.SubItems.Add("text3");
    listView1.Items.Add(Item);


    این خط رو بنویسم یک تکست باکس به قسمت header لیست ویو اضافه میکنه.t از نوع تکست باکس هست.
    listView1.Controls.Add(t);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 06 شهریور 1395 در 15:35 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: اضافه کردن تکست باکس به لیست ویو

    عرض سلام و ادب ،خب الان دوست من شما سوال پرسیدید یا نه خواستید آموزش بدید ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: اضافه کردن تکست باکس به لیست ویو

    سوال بود دوستم. فعلا در حد آموزش دادن نیستم
    نمی خوام header به صورت تکست باکس باشه می خوام به ازای هر رکوردی که از طریق دیتابیس به این لیست اضافه میشه ستون سومش یعنی تعداد سوال به صورت تکست باکس باشه که کاربر بتونه عدد وارد کنه. حق با شماست سوالم رو بد مطرح کردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: اضافه کردن تکست باکس به لیست ویو

    عرض سلام مجدد ، دوست عزیز به نظرم شما برای نمایش Dataتون از DataGridView استفاده کنید گزینه مناسب تری هست و به نظر این حقیر Editable کردن Listview کار بیهوده ای هست وقتی که ما امکاناتی همچون Datagridview داریم یه جور مثل گردوندن لقمه دور گردنه .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: اضافه کردن TextBox به ListView

    سلام .نمی خوام از دیتاگرید اسیتفاده کنم ظاهر فرم خراب میشه. یک کد داخل سایت های خارجی پیدا کردم ولی متوجه نشدم چی به چیه .

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن progressbar به listview
    نوشته شده توسط xxnagin در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 14:58 عصر
  2. اضافه کردن textbox به صفحه و چک کردن اونا با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط طاها حک در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 10:59 صبح
  3. سوال: مشکل در اضافه کردن آیتم به listview
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 04:09 صبح
  4. اضافه کردن Item به ListView در WPF ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 16:03 عصر
  5. اضافه کردن Image به Listview
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 09:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •