نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره فرم به صورت عکس

  1. #1

    Red face ذخیره فرم به صورت عکس

    سلام من خیلی مبتدی هستم و تازه دارم سی شارپ کار میکنم
    من یه برنامه نوشتم که کارت عضویت میسازه اما این کارت عضویت عکس نیست فرمه میخوام بدونم چطوره میشه یه فرم رو به صورت تصویر ذخیره کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ذخیره فرم به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط bartook57 مشاهده تاپیک
    سلام من خیلی مبتدی هستم و تازه دارم سی شارپ کار میکنم
    من یه برنامه نوشتم که کارت عضویت میسازه اما این کارت عضویت عکس نیست فرمه میخوام بدونم چطوره میشه یه فرم رو به صورت تصویر ذخیره کرد؟
    یه جستجو بزنی سریع تر به نتیجه میرسی! تغییر کد با شما


    using(Bitmap bmp = new Bitmap(this.Width, this.Height))
    {
    this.DrawToBitmap(bmp, new Rectangle(Point.Empty, bmp.Size));
    bmp.Save(@"C:\Desktop\sample.png",ImageFormat.Png) ;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ذخیره فرم به صورت عکس

    چرا میخوای فرم رو به صورت عکس ذخیره کنی؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ذخیره فرم به صورت عکس

    من یه برنامه نوشتم که کارت عضویت میسازه اما این کارت عضویت عکس نیست فرمه میخوام بدونم چطوره میشه یه فرم رو به صورت تصویر ذخیره کرد؟
    سلام
    کارت اصولی نیست بیاد اطلاعات رو در بانک ذخیره کن به یک شناسه یکتا
    و کارت رو در برنامه های گزارشگیری (استیمول . کریستال) درست هر موقع لازم داشتی اطلاعات میفرستی به برنامه گزارش گیر کارت رو برات میده

  5. #5

    نقل قول: ذخیره فرم به صورت عکس

    ممنون ولی من میخواستم فرم همراه با lable ها و باقی کنترل ها عکس بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره RichTextbox به صورت عکس
    نوشته شده توسط R_khaleghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 22:30 عصر
  2. ذخیره فرم به صورت عکس
    نوشته شده توسط mohsen1900 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 21:35 عصر
  3. ذخیره کردن فرم به صورت عکس
    نوشته شده توسط amirsobhani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 18:12 عصر
  4. حرفه ای: ذخيره فرم به صورت فايل Exe
    نوشته شده توسط Golsha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1388, 09:16 صبح
  5. سوال: دخیره فرم به صورت عکس
    نوشته شده توسط black2 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 07:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •