نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوالاتی در مورد پایتون

  1. #1

    Question سوالاتی در مورد پایتون

    با سلام و عرض خسته نباشید . من چند وقتی هست که شروع به یادگیری پایتون کردم . رسیدم به بحث مقادیر برگشتی . اولین سوالم این هست که یکی این رو به زبون ساده توضیح بده . سوال دومم در مورد تمرین این فصل هست . تمرین داده که : " یک تابع مقایسه ای به نام compare بنویسید که اگر x>y بود 1 ؛ اگر x == y بود 0 ؛ اگر x < y بود 1- رو برگردونه . حالا من اگه این تابع رو تو python Shell تعریف کنم و صداش کنم و دو مقدار بهش بدم کار میکنه ؛ ولی اگه همین کار ها رو تو یه فایل بنویسم و دو ورودی از کاربر بگیرم و این دو ورودی رو به تابع بدم اصلا انگار تابع صدا زده نشده ! چرا ؟ فایل ها رو هم ضمیمه میکنم .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: سوالاتی در مورد پایتون

    من برنامه نویس وب هستم و تا بحال برای دسکتاپ چیزی ننوشتم و نمیدونم شما چجوری اجرا میکنی اون فایل رو
    ولبی گمان میکنم مشکل این باشه که شما داری return میکنی جواب ها رو توی تابع
    پس وقتی شما تابع رو صدا میزنی باید خروجیشون رو چاپ کنی وگرنه انگار اجرا نشده

  3. #3

    نقل قول: سوالاتی در مورد پایتون

    دقیقا همینطوره که دوستمون plague گفت هست باید print کنی :






    #python 3.x.x




    def compare(a,b):
    return 1 if a > b else 0 if a == b else -1;


    print(compare(1,2));


    print(compare(1,1));


    print(compare(3,2));





  4. #4

    نقل قول: سوالاتی در مورد پایتون

    توابع می تونن مقادیری رو برگردونند (return کنن) و یا بر نگردونند(چاپ کنند)
    کلمه کلیدی return برای برگرداندن مقدار یا مقادیری در توابع استفاده میشه. معمولا توابع رو طوری می نویسند که مقداری رو برگردونه بعد اون مقدار برگشتی رو به یک متغییر تخصیص می دن و استفاده می کنند. مثلا:

    name = input("What's you name? ")
    print("Nice to meet you.", name)

    کار تابع input اینه که یک مقداری رو از کاربر دریافت کنه و اون رو بر می گردونه، من در اینجا مقدار برگشتی تابع input رو در متغییر name ذخیره کردم و بعد به همراه یک پیغامی چاپ کردم.
    مثلا شما در برنامه خودتون این کار می توانید انجام دهید



    result = compare(0, 1)
    print(result)
    شاید از return خوشتون نیاد اما معمولا توابع رو طوری می نویسند که مقداری برگردونه و از مقدار برگشتی استفاده می کنند. (و درسش هم همینه). مفاهیم رو یاد بگیرید نگران نباشید وقتی خواستید پروژه بنویسید نا گزیر از این مفاهیم استفاده خواهید کرد.

    موفق و پیروز باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوالاتی در مورد زبان پایتون
    نوشته شده توسط javad75 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1391, 16:40 عصر
  2. ایجاد بخشی در مورد پایتون
    نوشته شده توسط seche در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 10:26 صبح
  3. سوالاتی در مورد دیتابیس!!
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اسفند 1383, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •