نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش تصویر در فست ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    Question نمایش تصویر در فست ریپورت

    با سلام خدمت دوستان
    میخواهم با کد زیر تصویری از از بانک sql و از فیلد از نوع ایمج نمایش دهم ولی خطا میگیرد. به نظر شما مشکل از چیست؟

    procedure MasterData1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    Picture1.FileLink :=<frxDBDataset1."Aks">;
    end;


    Untitled.png

    البته در راهنمای استفاده از فست ریپورت این توضیح داده شده است که از file Link برای استخراج تصویر از روی دیسک میباشد. ولی جناب آقای کشاورز در یکی از پستها توصیه به استفاده از طریق استخراج از بانک اطلاعاتی نموده است.
    Another useful property available only in the object inspector is "FileLink". Entering a filename, such as c:\picture.bmp, or a variable which contains a filename, such as [picture_file], will load the picture from the named file when you run the report.
    آخرین ویرایش به وسیله khoshblagh : یک شنبه 07 شهریور 1395 در 17:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    در حالت عادی وقتی datasource مربوط به pictures را مقدار دهی می کنید و fieldname را aks انتخاب می کنید تصویر را نمایش می دهد ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    با سلام
    بله نشان میدهد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    خوب این حالت File Link برای مواقعی که بخواهید یک تصویر را از یک آدرس مشخص باز کنید و نه دیتابیس مورد استفاده قرار میگیره . خاصیت datafield باید graphic باشه .

    var
    img: string;

    procedure ReportHOnStartReport(Sender: TfrxComponent);
    begin
    img:='c:\imagen.jpg';
    Picture1.FileLink:=<img>;
    end;



    اگر قراره از دیتابیس خوانده بشه همون مقادیر دیتاست که خودتون هم تنظیم کردید و جواب داد را انجام بدهید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    اگر قراره از دیتابیس خوانده بشه همون مقادیر دیتاست که خودتون هم تنظیم کردید و جواب داد را انجام بدهید .
    متاسفانه خطای پست یک را نمایش میدهد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    کدوتون برای نمایش از دیتابیس را بزارید .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    همون کد پست یک میباشد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    بالاتر گفتید با تنظیم دیتاسورس و نام فیلد مربوط نمایش میدهد .
    اولا که این کافیه برای نمایش
    اما اگر قراره بصورت داینامیک خودتون با کد عوض کنید همین مقادیر را که ست کردید برای نمایش تصویر را با کدنویسی ست کنید .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    با سلام
    من میخواهم از روشی که جناب آقای کشاورز ارائه نمودند استفاده نمایم.اما به روش معمول مشکلی ندارم. متشکرم

  10. #10

    نقل قول: نمایش تصویر در فست ریپورت

    من اینطوری نمایش میدم



    procedure MasterData1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    TopPic.FileLink :=trim(<frxDBDataset1."TopImage">);
    LeftPic.FileLink :=trim(<frxDBDataset1."LeftImage">);
    RightPic.FileLink :=trim(<frxDBDataset1."RightImage">);
    end;


    در ضمن نگاه کن مسیرهات فارسی نباشن

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نمایش تصویر در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohamadice در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1392, 12:35 عصر
  2. سوال: فوري : مشكل در نمايش تاريخ در فست ريپورت
    نوشته شده توسط ZonLine در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 08:35 صبح
  3. سوال: نمایش گزارش در فست ریپورت
    نوشته شده توسط _abiriamir در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 21:37 عصر
  4. سوال: نمایش جدولی در فست ریپورت
    نوشته شده توسط gbg در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 18:47 عصر
  5. مشکل نمایش تصویر در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •