نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: توقف sp اجرا شده توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    توقف sp اجرا شده توسط کاربر

    سلام دوستان میدانم سوالم تکراری هست یا نه
    من یک SP دارم که مقدار زیادی رکورد را از اکسس به اس کیوال سرور انتقال میده حال بعضی مواقع پیش می اید کاربر بخاطر طولانی بودن زمان اجرا انصراف بدهد حال با چه دستوری توسط T-Sql چروسیجر را متوجه کنم که عملیات را متوقف کند و فرمان rolbak اجرا نماید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: توقف sp اجرا شده توسط کاربر

    این کوئری رو پشت دکمه انصراف کال کنید
    وبه جای Sp_Name اسم SP که میخواید کنسل بشه رو بذارید

    declare @nuke_spid int

    select @nuke_spid = session_id
    from sys.dm_exec_requests r
    outer apply sys.fn_get_sql(r.sql_handle) s
    where s.text like '%Sp_Name%'

    exec ('kill ' + @nuke_spid)



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: توقف sp اجرا شده توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط En_MK مشاهده تاپیک
    این کوئری رو پشت دکمه انصراف کال کنید
    وبه جای Sp_Name اسم SP که میخواید کنسل بشه رو بذارید

    declare @nuke_spid int

    select @nuke_spid = session_id
    from sys.dm_exec_requests r
    outer apply sys.fn_get_sql(r.sql_handle) s
    where s.text like '%Sp_Name%'

    exec ('kill ' + @nuke_spid)


    سلام ممنون که زحمت کشید پاسخ ارائه دادید ولی با اجرای دستور خطای زیر اتفاق می افته
    عدد 58 شماره ID پروسیجر می باشد

    58
    Msg 6104, Level 16, State 1, Line 1
    Cannot use KILL to kill your own process.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: توقف sp اجرا شده توسط کاربر

    خواهش میکنم...من نمیتونم تست کنم که درست هست یا ن اما سرچ که کردم به این نتیجه رسیدم
    Tools > Options > Query Execution > SQL Server > Advanced


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: توقف sp اجرا شده توسط کاربر

    سلام باز هم تشکر از دوست عزیزمان En_MK که زحمت کشیدند من هم در نت جستجود کردم پروسیجری زیر ا دیدم تقریبا کار من را جواب داد ولی بنظر من کار حرفه ای نیست دارای اشکلاتی هست اینجا قرار میدم تا دوستان بیشتر تجزیه و تحلیل کنند

    CREATE PROCEDURE [dbo].[sp_KillSpidsByDBName]
    @dbname sysname = ''
    AS
    BEGIN

    -- check the input database name
    IF DATALENGTH(@dbname) = 0 OR LOWER(@dbname) = 'master' OR LOWER(@dbname) = 'msdb'
    RETURN

    DECLARE @sql VARCHAR(30)
    DECLARE @rowCtr INT
    DECLARE @killStmts TABLE (stmt VARCHAR(30))

    -- find all the SPIDs for the requested db, and create KILL statements
    -- for each of them in the @killStmts table variable
    INSERT INTO @killStmts SELECT 'KILL ' + CONVERT (VARCHAR(25), spid)
    FROM master..sysprocesses pr
    INNER JOIN master..sysdatabases db
    ON pr.dbid = db.dbid
    WHERE db.name = @dbname

    -- iterate through all the rows in @killStmts, executing each statement
    SELECT @rowCtr = COUNT(1) FROM @killStmts
    WHILE (@rowCtr > 0)
    BEGIN
    SELECT TOP(1) @sql = stmt FROM @killStmts
    EXEC (@sql)
    DELETE @killStmts WHERE stmt = @sql
    SELECT @rowCtr = COUNT(1) FROM @killStmts
    END

    END

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 07:46 صبح
  2. گزارشگیری با چند شرط انتخاب شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط بهروز2 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 19:03 عصر
  3. کد کلید تایپ شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1384, 02:15 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 09:33 صبح
  5. چگونه می توانم متن select شده توسط کاربر را داشته باشم؟
    نوشته شده توسط m.movahedy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •