نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خروجی BSTR برای اکتیوایکس گذاشتم اما تو C#‎ خطا میده؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار haniyeh.ghassami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    پست
    46

    Unhappy خروجی BSTR برای اکتیوایکس گذاشتم اما تو C#‎ خطا میده؟

    سلام
    من یه برنامه در برلند سی ++ نوشتم از نوع اکتیو ایکس. این برنامه به سوکت وصل میشه و داده می فرسته و میگیره.
    همه توابع درست کار می کنند به جز تابعی که داده از جنس رشته را می خواد برگردونه تو خروجی.
    این کد سی ++

    //============ C++‎‎‎‎ builder xe8================
    //I change the code to just return simple output"123"
    //but it can not retun and C#‎‎‎‎ program closed
    BSTR STDMETHODCALLTYPE TSock4Impl::Read()
    {
    WCHAR ch[10];
    ch[0]='1';
    ch[1]='2';
    ch[2]='3';
    return ch;
    }

    اینم کدم تو سی شارپه که خطا میده :

    //=============C#‎‎‎‎ code ================
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    //label1.Text = axSock41.Read();
    int a = axSock41.ConStatus();
    label1.Text = Convert.ToString(a);
    label1.Text = axSock41.Read();// in this line the program was closed.
    }


    اینم تصویر خطامه :
    2QJq8.jpg

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار haniyeh.ghassami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    پست
    46

    نقل قول: خروجی BSTR برای اکتیوایکس گذاشتم اما تو C#‎ خطا میده؟

    در زمانیکه شما متغیری از جنس BSTR را از طریق کاو دارید انتقال میدید باید مراقب حافظه اشغال شده هم باشید.


    BSTR STDMETHODCALLTYPE TSock4Impl::Read()
    {
    WCHAR ch[10];
    ch[0]=L'1';
    ch[1]=L'2';
    ch[2]=L'3';
    return ::SysAllocStringLen(ch, 3);
    }
    Reference: Allocating and Releasing Memory for a BSTR

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 31
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 11:51 صبح
  2. چطور دیتابیسی که روش رمز گذاشتم رو تو vb اجرا کنم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 23:02 عصر
  3. یک setup برای برنامه ساختم اما...
    نوشته شده توسط zapata-es در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1384, 13:18 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 09:14 صبح
  5. خروجی PDF برای report builder 5.0
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 22:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •