نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر جدید آواتار karinkishi
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ghaemshahr
    پست
    17

    مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    سلام دوستان

    یه برنامه دارم مینویسم با بانک اکسس


    Accsess2013

    نرم افزار Visual Studio 2015

    ویندوز سیستم 10

    هر کاری میکنم نمیتونم اطلاعات را در بانک درج کنم / قبلا در ویژال 2013 هیچ مشکلی نبود با ویندوز 8 راحت با یک کانکشن استرینگ این کارو انجام میدادم ولی در ویژال 2015 و ویندوز 10 به شدت به مشکل برخوردم

    مشکل من با کانکشن استرینگ هستش بالای 15 کانکشن از اینترنت گرفتم همه یک پیغام مشترک رو میدادن
    با اینکه بانک اکسس رو در آدرس bin\debug قرار میدم بازم همین پیغام خطا رو میده

    برنامه رو در سیستم دوستم با ویندوز 8 و ویژال 2013 تست کردم مشکلی نداشت ممنون میشم کمکم کنید

    با تشکر2.jpg

  2. #2

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    سلام می توانید کانکشن استرینگ از این سایت بگیرید
    https://www.connectionstrings.com/access/

  3. #3
    کاربر جدید آواتار karinkishi
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ghaemshahr
    پست
    17

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    از این سایت گرفتم ولی بازم نشد
    گفتم بالای 15 کانکشن گرفتم

  4. #4

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    میشه کد insert را بفرستی؟

  5. #5
    کاربر جدید آواتار karinkishi
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ghaemshahr
    پست
    17

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    System.Data.OleDb.OleDbCommand ocm = new System.Data.OleDb.OleDbCommand();

    ocm.Connection = con;
    ocm.CommandText = "INSERT INTO [dbo].[T_user] ([code],[parvandeh],[name],[family],[sen],[tell],[adress],[date_akhar],[tozih],[hasasiat_daro],[sabeqe_bimari],[sayer],[date_badi],[time])
    VALUES ('" + txt_code_bimar.Text + "','" + txt_parvandeh.Text

    + "','" + txt_name.Text + "','" + txt_famil.Text + "','" + txt_sen.Text + "','" + txt_tell.Text + "','" + date_akharin.Text + "','" + txt_time.Text + "','" + date_badi.Text + "','" + txt_adres.Text + "','" + txt_hasiyat_daroii.Text + "','" + txt_sabeqe_bimari.Text + "','" + txt_sayer.Text + "','" + txt_tozihate_darman.Text + "')";

    ocm.Parameters.Clear();
    con.Open();
    ocm.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("ثبت انجام شد");

  6. #6

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    بعضیا را جابجا نوشته بودی؟

  7. #7
    کاربر جدید آواتار karinkishi
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ghaemshahr
    پست
    17

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    سلام دوست عزیز
    با تشکر از شما و وقتی که برای من گذاشتین تمام مراحل را انجام دادم ولی بازم همون پیغام خطای سابق را نمایش میده.
    بانکشو عوض میکنم و در SQL انجام میدم بیخیالش شدم
    چون تو سیستم دیگه مشکل نداره مشکل از چیه نمیدونم
    تو سیستم دوستم خیلی راحت عملیات درج انجام شد
    بهر حال از توجه شما متشکرم

  8. #8

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    using system.data;
    using system.data.odbc;
    -------------------------------
    // در رویداد کلیلیک می نویسیم
    {
    OdbcConnection con=new OdbcConnection("رشته اتصال");
    odbcCommand cmd=new odbcCommand();
    cmd.connection=con;
    cmd.commandText="INSERT INTO T_user ([code],[parvandeh],[name],[family],[sen],[tell],[adress],[date_akhar],[tozih],[hasasiat_daro],[sabeqe_bimari],[sayer],[date_badi],[time])
    VALUES ('" + txt_code_bimar.Text + "','" + txt_parvandeh.Text + "','" + txt_name.Text + "','" + txt_famil.Text + "','" + txt_sen.Text + "','" + txt_tell.Text + "','" +
    txt_adres.Text + "','" + date_akharin.Text + "','" + txt_tozihate_darman.Text + "','" + txt_hasiyat_daroii.Text + "','" + txt_sabeqe_bimari.Text + "','" + txt_sayer.Text + "','" + date_badi.Text + "','" + txt_time.Text + "')";
    con.Open();
    ocm.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    // تابع گت لیست را فراخوانی کن یا فرم لود برنامه را

    }


    برای بدست آوردن رشته اتصال از طریق عکس برو جلوUntitled-2.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ در اکسس

    عرض سلام و احترام دوست من ، دوست عزیز اولا که اصلا متن Conncetion String تون رو نشون ندادی تا ببینیم از چه Provider استفاده کردی و اینکه بنده داشتم عکسی که فرستاده بودید رو میدیدم چرا بانکتون رو با .mdb ذکر کردید دیگه وقتی Access2013 استفده میکنید دلیلی نداره با این پسوند ذخیره کنید ، در واقع پسوند بانک میشه accdb

    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=|DataDirectory|\dbo.accdb");

    میشه گفت Connection String تون میشه یه همچین چیزی( با فرض این که بانک در پوشه bin=>debug باشه ) . حالا کار بهتری انجام دادی اونم استفاده از SQL هست به مراتب خیلی بهتر از Access هست .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل کانکشن استرینگ در entity framework
    نوشته شده توسط MILAD1992 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1394, 08:15 صبح
  2. مشکل کانکشن استرینگ در سی شارپ
    نوشته شده توسط reghbali06 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 17:44 عصر
  3. سوال: مشکل کانکشن استرینگ در xp
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 00:01 صبح
  4. نحوه تعریف کانکشن استرینگ در اکسس
    نوشته شده توسط aknj56 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 21:34 عصر
  5. مشکل کلید Esc در اکسس
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1383, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •