نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: انتخاب چند رکورد از database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    انتخاب چند رکورد از database

    با سلام خدمت دوستان عزیر مستحضرید با کد زیر 10 ردیف اول دیتابیس انتخاب میشه یعنی از 0 تا 10


    "SELECT top 10 * FROM [table]



    چطوری میشه مثلا کد 10 تا 20 رو انتخاب کرد

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

     SELECT * FROM    --نام جدول  person
    --نام دیتابیس sample


    [sample].[dbo].[person]
    WHERE ID BETWEEN 10 AND 20
    --نام فیلد ID

    یا

     SELECT * FROM  (SELECT ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY ColumnName) AS MyRowNumber, *
    FROM TableName) tbl
    WHERE MyRowNumber BETWEEN 20 AND 30

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    با تشکر
    کد اولی رو تونستم پیاده کنم ولی کد دومی بیشتر بدردم میخوره که متاسفانه نتونستم پیادش کنم
    لطفا کمی راجع بهش توضیح بفرمائید مخصوصا این تیکه TableName) tbl

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database



    1
    2
    3
    SELECT * FROM (SELECT ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY ColumnName) AS MyRowNumber, *
    FROM TableName) tbl
    WHERE MyRowNumber BETWEEN 20 AND 30


    دوستان خداقوت این کد خیلی خوب کار میکنه ولی به شرطی که فیلتر خاصی نباشه تو کار
    مثلا اگه تو ردیف ۲۱ تا ۳۰ یکی از ردیفها رو نخوایم نشون بدیم به جای ۱۰ تا ۹ مورد رو نشون میده
    چکار کنیم که اگه اون ده مورد انتخابی بر اساس فیلتر هامون هم باشه
    یعنی اگه ۱۰ تای انتخابیش فقط براساس ردیف نباشه بلکه براساس فیلترها مون باشه

  6. #6

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    شرطها رو بایست روی کوئری داخلی اعمال کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    لطفا نمونه بفرمایین من هرطوری انجام دادم نشد
    این کد مثلا where active like 'yes' رو کجای کد بذارم
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا5 : جمعه 17 خرداد 1398 در 16:34 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    آقا لطفا جواب

  9. #9

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    SELECT * FROM  (SELECT ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY ColumnName) AS MyRowNumber, *  FROM TableName where active like 'yes') tbl
    WHERE MyRowNumber BETWEEN 20 AND 30

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    ممنون ولی اینو خودم انجام دادم باز همون مشکل وجود داشت

  11. #11

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    ممنون ولی اینو خودم انجام دادم باز همون مشکل وجود داشت
    کوئری خودتون را قرار بدید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: انتخاب چند رکورد از database

    آقا ازتون خیلی ممنونم اشتباه از من بود اون کدیکه می فرمودید جواب داد
    با تشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب چند رکورد از جدول به صورت تصادفی
    نوشته شده توسط iradata در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 25 بهمن 1389, 21:17 عصر
  2. انتخاب چند رکورد از جدول
    نوشته شده توسط emad11 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1387, 23:15 عصر
  3. انتخاب چند ركورد از دي بي گريد با استفاده از اديت
    نوشته شده توسط tikzahraaran در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1387, 23:47 عصر
  4. سوال: انتخاب چند ركورد از مجموعه ركورد دريافتي چگونست؟
    نوشته شده توسط manzare در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 20:59 عصر
  5. انتخاب چند رکورد از DBGrid
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •