نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لود php در php

  1. #1

    لود php در php

    سلام دوستان


    بنده یک اسکریپت php دارم و تعداد زیادی preg_replace . میخوام در اسکریپتم این ریپلایس هارو انجام بدم ولی نمیخوام اونهارو وارد اسکریپت کنم که شلوغ بشه


    به صورت مثال

    اسکریپت بنده


    <?php

    $matn = "salam khubi";

    echo $matn;

    ?>






    و یک فایل txt دارم که این ها هستند



    $matn = preg_replace('salam','hi', $matn);
    $matn = preg_replace('chetori','hello', $matn);


    میخوام در اسکریپتم قسمت متن باشه و از فایل txt ریپلایس هارو بخونه و انجام بده و نتیجرو در اسکریپت نمایش بده

  2. #2

    نقل قول: لود php در php


    $a = ['salam' => 'hi', 'chetori' => 'how are you?'];
    echo strtr('salam, chetori', $a);

  3. #3

    نقل قول: لود php در php

    نقل قول نوشته شده توسط qoruti مشاهده تاپیک

    $a = ['salam' => 'hi', 'chetori' => 'how are you?'];
    echo strtr('salam, chetori', $a);

    عزیز جان نیاز دارم array $a در یک فایل دیگه باشه و در اسکریپتم از اون فایل لود بشه

  4. #4

    نقل قول: لود php در php

    eval(file_get_contents('yourfile.txt'));

  5. #5

    نقل قول: لود php در php

    نقل قول نوشته شده توسط arash_fa مشاهده تاپیک
    eval(file_get_contents('yourfile.txt'));
    عزیز عشقی عشق . مرسی همین بود منظورم مشکل حل شد

    eval رو قبل از خط echo قرار دادم و دقیقا انگار تمام خطوط فایل txt در اسکریپتم لود میشه قبل از echo

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لود عکس در php بدون کمک از کد اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 15:44 عصر
  2. سوال: لود javascript در php با ajax
    نوشته شده توسط am_sanatiz در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 10:43 صبح
  3. کنترل تعداد رکوردهای لود شده در حافظه
    نوشته شده توسط vcldeveloper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1383, 07:05 صبح
  4. طریقه لود تصویر در PictureBox (جواب برای alilittle)
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •