نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

    سلام
    همانطور که میدونید یکی از راه های دیباگ کردن استفاده از دستور Log میباشد که در خروجی Logcat مقادیر درخواستی را نمایش میدهد
    ولی خیلی وقتا اطلاعات حساسی رو داخل لاگ نمایش میدهیم که هنگام گرفتن خروجی اصلی برنامه این لاگ ها همچنان فعال هستند.
    حالا سوال اینجچاس آیا اگر برنامه realease شده باشد لاگ برنامه همچنان قابل مشاهده است؟
    اگر جواب خیر است چطور سایت های تست آنلاینی مانند https://cloud.testdroid.com از لاگ برنامه realse شده را نمایش میده؟

  2. #2

    نقل قول: آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

    یه جایی رو شما اشتباه فهمیدین. ببینید وقتی که خودتون عمدا لاگ میزارید بلی قابل مشاهده هستش ولی باید اون رو تو ریلیز غیرفعال کنید مثلا تو کلاسی مثل اپلیکیشن بگید اگه قابلیت لاگ گذاشتن true بود نمایش بده. با یه true و یا false کردن راحت میتونید همه لاگ ها رو فعال و غیرفعال کنید.

    ما برای اینکه دنبال کابرایی که به مشکل خوردن نگردیم و ببینیم کی مشکل داره از یه سری قابلتهای تحت وب تو Gradle استفاده میکنیم که لاگ ها رو میفرسته اونجا. بعد از اونجا میتونیم trace کنیم رفع کنیم و تو نسخه جدید اونا رو اعمال کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

    ممنون از پاسختون
    ولی این قابلیت لاگ کلی از کجا فعال یا غیرفعال میشه؟ manifest ?
    و دو اینکه این لاگهایی که فرمودین رو میتونیم بفرستیم به وب آیا نمونه یا سپمل کد دارین ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

    میتونی از کتابخانه ی Timber برای لاگ کردن استفاده کنی. تو همین کتابخانه هم میتونی الگویی رو پیاده سازی کنی که لاگ ها رو بفرسته سمت سرورت.

    یا به فایل proguard-rules این قسمت رو اضافه کنی تا هنگام release همه ی کدهای مربوط به لاگ رو از برنامه ت حذف کنه.


    -assumenosideeffects class android.util.Log {
    public static boolean isLoggable(java.lang.String, int);
    public static int v(...);
    public static int i(...);
    public static int w(...);
    public static int d(...);
    public static int e(...);
    }

    واسه CrashReporting هم سرویس های متعددی مثل GoogleAnalytics, Fabric.io و Flurry وجود دارن.

  5. #5

    نقل قول: آیا لاگ برنامه قابل استخراج است؟

    مورد
     proguard-rules
    رو به شخصه نمیدونستم دستتون درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایا این برنامه قابل نوشتن هست؟
    نوشته شده توسط cloner11 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 22:40 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 14:20 عصر
  3. آیا وجود فروشگاه برنامه نویس لازم است؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 21:11 عصر
  4. آیا فونتهای TTF ویندوز در لینوکس قابل استفاده است؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1383, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •