نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میشه دو عبارت جدا که با هم تشکیل اسم ثابت رو میدن به هم چسبوند؟

  1. #1

    چطور میشه دو عبارت جدا که با هم تشکیل اسم ثابت رو میدن به هم چسبوند؟

    سلام
    من حدود 120 تا عدد ثابت دارم که از A0 تا A120 هست
    این عددها شماره خونه حافظه های EEPROM میکرو کنترل هست که باید تو این حافظه ها عدد گذاری انجام بشه
    حالا من اگه بخوام از دستور IF و یا select case استفاده کنم برنامه به شدت سنگین میشه!
    چه راهی وجود داره که من بتونم یه شماره به انتهای این ثابت ها اضافه کنم
    مثلا دستور زیر رو در نظر بگیرید:

    #define a0 10
    #define a1 11
    #define a2 12
    ....
    for (char u=0;u<120;u++)
    {
    b[u]=ax
    }

    الان یه دستور که بتونم به جای اون x عدد قرار بدم تا متغیر مربوطه درون آزایه b ریخته بشه!

  2. #2

    نقل قول: چطور میشه دو عبارت جدا که با هم تشکیل اسم ثابت رو میدن به هم چسبوند؟

    میشه بیشتر توضیح بدید من متوجه سوالتون نشدم

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه دو عبارت جدا که با هم تشکیل اسم ثابت رو میدن به هم چسبوند؟

    اگه عدد هایی که به عنوان ax استفاده میکنید الگوی خاصی دارن یعنی یکی یکی یا هشت هشت یا ... اضافه میشن یا کم میشن یا... میتونید درون حلقه عددتون رو بدون نیاز به ماکرو و... تغییر بدید در غیر اینصورت نیاز به آرایه دارید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جوین کردن دو جدول که با هم رابطه یک به چند دارن
    نوشته شده توسط peyman_abdollahy در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1393, 08:45 صبح
  2. view گرفتن از دو جدولی که با هم join شدند (حل شد)
    نوشته شده توسط pary_daryayi در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 خرداد 1393, 13:19 عصر
  3. حذف از دو جدول که با هم ارتباط دارند
    نوشته شده توسط ms_raha در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 11:29 صبح
  4. نحوه گزارشگیری از دو جدول که با هم رابطه ندارند چگونه است؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1385, 16:59 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •