نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    344
    تشکر کردن
    183
    43 بار تشکر شده در 43 پست

    Question دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
    دوستان اطلاعی در مورد شرایط و نحوه دیباگ فایل DLL در ویژوال استودیو دارین؟ یکی از دوستان میگفت امکان چنین کاری هست و روی سطر به سطر کدها درست مثل کدهای پروژه میشه این کار رو انجام داد اما یک سری شرایط داره.
    اگر اطلاعاتی در این مورد داشتین به اشتراک بزارین ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mr.sirwan
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    221
    تشکر کردن
    30
    75 بار تشکر شده در 66 پست

    نقل قول: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    نقل قول نوشته شده توسط hmahdavi921 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
    دوستان اطلاعی در مورد شرایط و نحوه دیباگ فایل DLL در ویژوال استودیو دارین؟ یکی از دوستان میگفت امکان چنین کاری هست و روی سطر به سطر کدها درست مثل کدهای پروژه میشه این کار رو انجام داد اما یک سری شرایط داره.
    اگر اطلاعاتی در این مورد داشتین به اشتراک بزارین ممنون میشم .
    بله امکانش هست، روی متدی که داخل DLL هست و میخواین ازش تو برنامه خودتون استفاده کنین، Breakpoint بذارین و در حالت اجرای برنامه، با F11 کار تریس کردن رو انجام بدین، به این ترتیب کنترل میره داخل متد مورد نظر و خط به خط اجرای دستورات رو نشون میده

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,481
    تشکر کردن
    296
    1,016 بار تشکر شده در 782 پست

    نقل قول: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    نقل قول نوشته شده توسط hmahdavi921 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
    دوستان اطلاعی در مورد شرایط و نحوه دیباگ فایل DLL در ویژوال استودیو دارین؟ یکی از دوستان میگفت امکان چنین کاری هست و روی سطر به سطر کدها درست مثل کدهای پروژه میشه این کار رو انجام داد اما یک سری شرایط داره.
    اگر اطلاعاتی در این مورد داشتین به اشتراک بزارین ممنون میشم .
    سلام.
    در حالت عادی که هیچ مشکلی نیست و می تونید در صورتی که پروژه Class library جزوی از سلوشن شما هست همونطور که دوستمون جناب mr.sirwan اشاره کردند عمل کنید ولی اگر سورس کتابخونه مورد نظر رو ندارید می تونید از افزونه .NET Reflector استفاده کنید. این افزونه به شما امکان دیکامپایل و مشاهده سورس و دیباگ اسمبلی های .NET (مشروط به اینکه protect نشده باشن) رو میده.
    برای دیباگ کردن اسمبلی های داخلی .NET Framework هم علاوه بر مورد بالا، به تازگی امکانی روی VS اضافه شده که می تونید از تنظیمات فعالش کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    سلام بر حسین و بر برادرش عباس

  4. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید مهرداد صفا از وی تشکر کرده‌اند:


  5. #4
    کاربر دائمی آواتار mr.sirwan
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    221
    تشکر کردن
    30
    75 بار تشکر شده در 66 پست

    نقل قول: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    در حالت عادی که هیچ مشکلی نیست و می تونید در صورتی که پروژه Class library جزوی از سلوشن شما هست همونطور که دوستمون جناب mr.sirwan اشاره کردند عمل کنید ولی اگر سورس کتابخونه مورد نظر رو ندارید می تونید از افزونه .NET Reflector استفاده کنید. این افزونه به شما امکان دیکامپایل و مشاهده سورس و دیباگ اسمبلی های .NET (مشروط به اینکه protect نشده باشن) رو میده.
    برای دیباگ کردن اسمبلی های داخلی .NET Framework هم علاوه بر مورد بالا، به تازگی امکانی روی VS اضافه شده که می تونید از تنظیمات فعالش کنید.
    و در تکمیل فرمایشات شما باید عرض کنم که وقتی DLL بصورت فایل خارجی باشه و فقط به رفرنس های برنامه ادد شده باشه، باز هم میتونیم در همون حالتی که گفتم به نحوه اجرا دست پیدا کرد (به قول شما، ولی مشروط به اینکه فایل Protect و یا Obfuscate نشده باشه)

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mr.sirwan از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    344
    تشکر کردن
    183
    43 بار تشکر شده در 43 پست

    نقل قول: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    با این حساب چون dll من classLibrary هست کار خاصی لازم نیست و میتونم دیباگ کنم.
    ممنون به خاطر پاسختون.

  8. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    344
    تشکر کردن
    183
    43 بار تشکر شده در 43 پست

    نقل قول: دیباگ DLL موجود در پروژه توسط Visual Studio

    حالا اگر ما دو تا Solution داشته باشیم . که یکی پروژه ی dll باشه و دیگری پروژه اصلی باشه که dll تولید شده رو add refrence کرده باشه . تو این حالت چطور میشه dll رو دیباگ کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: محاسبه تعداد خط های کد یک پروژه توسط Visual Studio
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 10:20 قبل از ظهر
  2. استفاده از backup بانك اطلاعاتي sql در ساخت setup توسط visual studio
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یکشنبه 24 آبان 1388, 11:08 قبل از ظهر
  3. سوال: ايراد در اجرای سايت توسط Visual Studio
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش ASP.NET
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 21:25 بعد از ظهر
  4. سوال: نمایش پروژه در محیطی که visual studio ندارد
    نوشته شده توسط e_a_23 در بخش ASP.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یکشنبه 10 آبان 1388, 10:15 قبل از ظهر
  5. آیا ASP.net باید در سی دی Visual Studio موجود باشد؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش ASP.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 00:33 قبل از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •