نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ویرایش datagridview

  1. #1

    مشکل در ویرایش datagridview

    بچه من تو پروژم قسمت ثبت و حذف درست کار میکنه و از گریدویو که به sql وصله هم میتونم حذف کنم هم ثبت کنم!
    فقط قسمت ویرایش ، همون قسمت اولش که میخام یک سطر از گرید ویو بیاد تو تکست باکس خودش که بعد کد های ویرایش بنویسم پیغام زیر میده :
    55252.png
    هم کد هام تو تصویر هست هم پیغامش!لطفا بگید چیکارش کنم ؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: مشکل در ویرایش datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    بچه من تو پروژم قسمت ثبت و حذف درست کار میکنه و از گریدویو که به sql وصله هم میتونم حذف کنم هم ثبت کنم!
    فقط قسمت ویرایش ، همون قسمت اولش که میخام یک سطر از گرید ویو بیاد تو تکست باکس خودش که بعد کد های ویرایش بنویسم پیغام زیر میده :
    55252.png
    هم کد هام تو تصویر هست هم پیغامش!لطفا بگید چیکارش کنم ؟
    دوست عزیز اینطور بنویس.به جای کارکرد و خرید شماره ستون رو بنویس.


    datagraig1.rows[datagraig1.selectedcells[0].rowindex].cells[5].value.tostring();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ویرایش datagridview در LinqToEntities
    نوشته شده توسط adameh_bahal در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 اسفند 1393, 22:11 عصر
  2. سوال: مشکل در ویرایش داده ها
    نوشته شده توسط h.tehrani در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:42 صبح
  3. مشکل در ویرایش با TDataSet
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 10:02 صبح
  4. سوال: مشکل در ادیت DataGridView بایند شده
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 10:10 صبح
  5. مشکل در ویرایش Query
    نوشته شده توسط alireza2007 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •