نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تداخل در عملکرد دکمه اینتر

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    Post تداخل در عملکرد دکمه اینتر

    سلام دوستان.

    من از این کد برای اینتر به جای تب استفاده کردم که این را در رویداد زیر قرار دادم


    private void txt1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == (char)Keys.Enter)
    {
    e.Handled = true;
    SendKeys.Send("{TAB}");
    }
    }


    و از کد زیر برای انتقال اطلاعات از فرم 1به فرم 2 با اینتر استفاده کردم.



    protected override bool ProcessCmdKey(ref Message msg, Keys keyData)
    {
    if (keyData == Keys.Escape) this.Close();
    if (keyData == Keys.Enter)
    {
    this.dataGridView1_DoubleClick(null, null);
    return true;
    }
    return base.ProcessCmdKey(ref msg, keyData);

    }


    حالا من که میخوام چیزی ثبت کنم و اینتر را میزنم.عمل تب انجام نمیشه بلکه کد دوم انجام میشه.
    توی بعضی از رویدادها قرار دادم باز اتفاق نمی افته .
    مشکل از چیه؟؟؟
    ممنون دوستان.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تداخل در عملکرد دکمه اینتر

    سلام.
    متود ProcessCmdKey قبل از Fire شدن رویداد KeyDown پردازش میشه. شما باید هر دو رویداد رو با یک روش هندل کنید.
    به عنوان مثال می تونید رویداد مربوط به فرم رو هم در KeyDown هندل کنید و یا در همین متود ProcessCmdKey فعال نبودن فیلد مورد نظر رو شرط کنید.
    به این صورت:

    protected override bool ProcessCmdKey(ref Message msg, Keys keyData)
    {
    if(!MyTextbox.Focused)
    {
    //عملیات مربوط به فرم

    }
    else
    {
    //اگر خواستید می تونید همینجا عملیات مربوط به فیلد رو انجام بدید
    }
    return base.ProcessCmdKey....
    }

    موفق باشید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش فراخوانی دکمه اینتر در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 16:25 عصر
  2. سوال: سئوال در باره فرستادن کد shift+tabبا زدن دکمه اینتر
    نوشته شده توسط amir_rtf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 08:55 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 16:21 عصر
  4. سوال: در تکس باکس نمیخوام دکمه اینتر زده بشه؟
    نوشته شده توسط msozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 12:31 عصر
  5. سوال: تغيير عملكرد دكمه اينتر بر روي ديتاگريدويو
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •