نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: یک سرچ ساده در mongodb با استفاده از expressjs

  1. #1

    یک سرچ ساده در mongodb با استفاده از expressjs

    سلام دوستان. من ی سرچ ساده زدم تو مونگو ولی یک مشکلی دارم. schema یی که ساختم شامل این هاست: email , usernam , password

    حالا با این کد سرچ می کنم و درست کار می کنه


    //read and show data, searchuserModel.find({username:"damad" , password:"salar"} , function (err, people) {  
    if (err) {
    console.log(err)
    } else {
    console.log(people);
    }
    });


    اما مشکل اینه که من میخوام بر اساس username سرچ کنم ولی email رو نشون بدم. در خط آخر این کد console.log(people); میاد کل چیزایی که پیدا کرده رو نشون میده و من فقط میخوام فیلد email رو نشون بدم. اون کل خروجی رو میریزه تو people و این طوری نشون میده:
    sdgfy.PNG


    میشه لطفا راهنمایی کنید چطور اون داده ای رو که میخوام ازین خروجی در بیارم و نشون بدم؟

  2. #2

    نقل قول: یک سرچ ساده در mongodb با استفاده از expressjs

    people که بهت میده یه array هست با یه for یا forEach هر چی میخوای بردار مثال :



    var a = [


    {name : 'ali',age : 21},
    {name : 'maryam',age : 12}


    ]
    a.forEach(x => {
    console.log('my name is',x.name,'my age is',x.age);
    });


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: یک سرچ ساده در mongodb با استفاده از expressjs

    وقتی از دیتابیس کوئری بگری یه آرایه از اشیا برمیگردونه که باید تو حلقه بزاری همونجوری که دوستمون گفت

    اگه بخای اولین نتیجه رو چاپ کنی هم احتمالا یه راه حلی برای بدون نیاز شدن به حلقه وجود داره ولی احتمالا اینجوری هم میتونی دسترسی پیدا کنی


    people[0].email

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشخص کردن ایندکس یک داده در لیست با استفاده از linq
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 00:01 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 21:16 عصر
  3. darg & drop یک عکس در صفحه با استفاده از ajax
    نوشته شده توسط aghili65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 16:22 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 19:30 عصر
  5. یک برنامه ساده اما جذاب با استفاده از if
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 13:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •