نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت عبارت هش شده با key مخصوص

  1. #1

    ساخت عبارت هش شده با key مخصوص

    سلام
    سوالی برام پیش اومده. چطور می تونم مقادیر هش شده ای بسازم که با یک key معین decode بشن. مثلا عبارت هش شده ای مانند KDFJ21312jf91kfd با کد admin تبدیل بشه به معادلش یعنی mahdi و هش JHkd123kJHDSkl12312 با کد admin تبدیل بشه به معادلش یعنی hasan؟
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

  2. #2

    Cool نقل قول: ساخت عبارت هش شده با key مخصوص

    خیلی ساده هست این چیزی هست که دنبالش هستید .
    .





    define("ENCRYPTION_KEY", "mykey");
    $string = "salam im iranian";

    echo $encrypted = encrypt($string, ENCRYPTION_KEY));
    echo "<br />";
    echo $decrypted = decrypt($encrypted), ENCRYPTION_KEY);

    /**
    * Returns an encrypted & utf8-encoded
    */
    function encrypt($pure_string, $encryption_key) {
    $iv_size = mcrypt_get_iv_size(MCRYPT_BLOWFISH, MCRYPT_MODE_ECB);
    $iv = mcrypt_create_iv($iv_size, MCRYPT_RAND);
    $encrypted_string = mcrypt_encrypt(MCRYPT_BLOWFISH, $encryption_key, utf8_encode($pure_string), MCRYPT_MODE_ECB, $iv);
    return $encrypted_string;
    }

    /**
    * Returns decrypted original string
    */
    function decrypt($encrypted_string, $encryption_key) {
    $iv_size = mcrypt_get_iv_size(MCRYPT_BLOWFISH, MCRYPT_MODE_ECB);
    $iv = mcrypt_create_iv($iv_size, MCRYPT_RAND);
    $decrypted_string = mcrypt_decrypt(MCRYPT_BLOWFISH, $encryption_key, $encrypted_string, MCRYPT_MODE_ECB, $iv);
    return $decrypted_string;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله d68715 : شنبه 08 آبان 1395 در 20:21 عصر دلیل: اصلاح کد

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل نوع عبارت نوشته شده با linq
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1393, 16:30 عصر
  2. سوال: نحوه مقایسه یک رشته هش شده با الگوریتم md5و مقایسه صحت آن
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 13:44 عصر
  3. سوال:نحوه ی ساخت فایل فشرده شده با هافمن
    نوشته شده توسط dracula_killer در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 13:14 عصر
  4. تبدیل نوع عبارت نوشته شده با linq
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 17:48 عصر
  5. سوال: با چه برنامه ای این پسورد هش شده رو بر گردونم ؟
    نوشته شده توسط scarce در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 22:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •