نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره سازی اطلاعات

  1. #1

    ذخیره سازی اطلاعات

    با سلام
    من مشکلی در خیره سازی فایل در اندروید دارم.
    من با این دستور در memo1 خود یک string را قرار می دهم
    (edit1.text)Memo1.Lines.Add
    و با این دستور memo1 را سیو می کنم
    Memo1.Lines.SaveToFile('/sdcard/TestDelphi.txt');
    ولی برای باز خوانی مشکل دارم
    من برای باز خوانی از این کد استفاده می کنم
    Memo1.Lines.LoadFromFile('/sdcard/TestDelphi.txt');
    ولی وقتی می خوهم آن را نمایش دهم مشکل دارم و نمایش نمی دهد و از این دستور استفاده می کنم
    label1:=(Memo1.Lines.Text);

    لطفا راهنمایی کنید
    و یک سوال دیگر ایا می توان به خط های متفاوت memo دسترسی داشت و چگونه؟
    مثلا من می خواهم string را در خط های 2 و 6 و 4 ذخیره کنم. و خط های 3و5و7 را بخوانم.
    با شکر
    آخرین ویرایش به وسیله محمد بهداد : جمعه 26 شهریور 1395 در 10:03 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: ذخیره سازی اطلاعات

    برای دسترسی به خط های مختلف میتونید از دستور:
    memo1.lines[3]:=edit1.text
    استفاده کنید.

    اما در نمایش که مشکل دارید،آدرس دهی درسته ولی ممکنه ذخیره سازی مشکل داشته باشه.
    یکبار فایل رو ذخیره کنید و به صورت دستی ببینید چیزی ذخیره میشه یا نه.
    بعد اگر درست بود.چون در memo چند خط وجود داره بهتره در label نریزید.در memo نمایش بدید.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره سازی اطلاعات

    هچین اروری می دهد
    list index out of bounds(1)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: ذخیره سازی اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط محمد بهداد مشاهده تاپیک
    هچین اروری می دهد
    list index out of bounds(1)
    این خطا یعنی اینکه خطی رو که میخواهید فراخونی کنید موجود نیست

    اول تعداد خطوط رو بدست بیارید:
    memo1.lines.count

    سپس در نظر داشته باشید که برای خط شماره n باید دستور memo1.lines.strings[n-1] رو استفاده کنید

    برای مثال من میخوام خطوط یک memo رو بخونم:

    for i=0 to memo1.lines.count-1 do
    s:=memo1.lines.strings[i]

    یا

    for i=1 to memo1.lines.count do
    s:=memo1.lines.strings[i-1]

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره سازی اطلاعات فرم
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 10:03 صبح
  2. نحوه ذخیره سازی اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 00:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •