نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در استفاده از PDO برای کلمات فارسی

  1. #1

    اشکال در استفاده از PDO برای کلمات فارسی

    سلام به برنامه نویسان و همکارای عزیز.
    در لوکال هاست، با استفاده از PDO، یک سری کلمات فارسی رو به دیتابیس وارد میکردم، و درست هم کار می کرد، اما وقتی اسکریپت رو آپلود کردم، توی دیتابیس فقط فیلد خالی اضافه می شه و کلمات وارد نمیشه.

    من هر کاری که می تونستم انجام دادم تا PDO از utf-8 پشتیبانی کنه، اما نشد که نشد.

    این هم کد من برای اتصال به دیتابیس:
    :

    try {
    $connection = new PDO("mysql:host=LOCALHOST;dbname=MYDB;charset=utf8 ", "USERNAME", "PASSWORD", array(
    PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION
    , PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES utf8 COLLATE 'utf8_persian_ci' "
    ));

    $connection->exec("SET NAMES UTF8;");

    } catch (PDOException $e) {
    die('خطا در اتصال به دیتا بیس');
    }



    همون طور که می بینید، هم charset=utf8 قرار دادم،
    هم MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND ست کردم،
    و هم SET NAMES UTF8 اجرا کردم.
    خود فایل PHP رو هم utf-8 ذخیره کردم،
    تمام جداول توی دیتابیس رو هم utf8_persian_ci قرار دادم.

    ورژن PHP هاست رو هم 7 قرار دادم و هم 5 و باز امتحان کردم، نشد که نشد.
    لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بگذارید.

  2. #2

    نقل قول: اشکال در استفاده از PDO برای کلمات فارسی

    اگر از زبان فارسی باشه یعنی روی utf8 مشکل داشته باشه insert میشه ولی کاراکتر ? میزنه. ولی شما میگید که null ذخیره میشه. با کاراکترهای انگلیسی تست کنید و همچنین برای تست بیشتر میتونید query رو مستقیما توسط phpmyadmin اجرا بگیرید ببینید اصلا query درست هست

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در استفاده از UNION all
    نوشته شده توسط rasool_h در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 18:43 عصر
  2. اشکال در استفاده از timercallback
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 00:10 صبح
  3. اشکال در استفاده از Ajax
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 14:19 عصر
  4. اشکال در استفاده از DriveListBox
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1384, 13:17 عصر
  5. اشکال در استفاده از install shield
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 19:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •