نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

  1. #1

    سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    با سلام دوستان
    من مشکلی که دارم این که یه کد اندروید نوشتم درست هم کار میکنه
    این از کد:

    package com.example.myapp1;

    import android.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.TextView;

    public class MainActivity extends Activity
    {
    TextView textView;
    //public int count = 0;

    @Override
    public void onCreate(Bundle bundle)
    {
    super.onCreate(bundle);
    setContentView(R.layout.main);

    textView = (TextView) findViewById(R.id.num);
    textView.setText("0");
    }

    public void back(View view)
    {
    int count = 0;
    count = Integer.parseInt(textView.getText().toString());
    count++;
    textView.setText(count+"");
    }
    }


    این کد تمرینی صلوات شمار هستش که با جاوا نوشتمش
    حالا همین رو دارم با اکشن اسکریپت 3 هم مینویسمش ولی درست در نمیاد

    import flash.events.MouseEvent;

    this.stop();

    var num:int = 0;

    _background.addEventListener(MouseEvent.CLICK,back groundclick);
    function backgroundclick(event:MouseEvent)
    {
    num = toolsNumber.text;
    num++;
    }

    متاسفانه درست کار نمیکنه یا اصلا بگم کار نمیکنه وقتی کلیک میخوره هیچی
    چکار کنم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    اینو توی تالار اکشن اسکریپت بپرسید بهتر جواب میگیرید

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    مگه اونا برنمه نویسی اندروید جاوا بلدن ؟
    فقط مبخوام اون کد جاوا تبدیل بشه به اکشن اسکریپت

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    همین دیگه. شما میخواید کد کد اکشن اسکریپت بنویسید و اونا برنامه نویسی اکشن اسکریپت بلدن

  5. #5

    نقل قول: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    نه نه درست منظور منو نگرفتین
    من یه کد جاوا اندروید دارم که با intellij نوشتمش و کد درست کار میکنه
    ولی همینو میخواستم برای اکشن اسکریپت بنویسم نشد یه کدش درست کار نمیکنه
    وقتی رو دکمه کلیک میکنم یه lable هستش همون textview اندروید هر وقت کلیک شد یکی بهش اضافه بشه
    همین ولی نگرفت این
    چرا نمیدونم برای همین 2 تا کد رو گذاشتم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: سوال درباره تبدیل کد جاوا اندروید به اکشن اسکریپت 3

    با هدفی که شما دارید ظاهراً این خط:
    num = toolsNumber.text;
    باید بشه این:
    toolsNumber.text = num;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1393, 19:18 عصر
  2. تبدیل کد جاوا به دلفی
    نوشته شده توسط majid2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 22:26 عصر
  3. سوال: تبدیل کد جاوا به فایل اجرایی
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 22:53 عصر
  4. حرفه ای: تبدیل کد جاوا به C++‎ و یا درآوردن الگوریتم کد جاوا
    نوشته شده توسط p00ya69 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 09:02 صبح
  5. گفتگو: کمک - تبدیل کد جاوا اسکریپت به ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 01:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •