نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Sound بر روی دکمه ها

  1. #1

    Sound بر روی دکمه ها

    با سلام ببخشید من یک سوال دارم میخواستم بدونم چه جوری میشه روی دکمه ها صدا گذاشت یعنی موزیک با پسوند Wav البته من یک کد پیدا کردم ولی جواب نمیده . ممنون میشم راهنمایی کنید.


    Public Sub PlaySound(strFileName As String) sndPlaySound strFileName



    , 1End SubPlaySound "sounds/2.wav"

  2. #2
    دوستان خواهشا یک راهنمایی کنید یا اگر میشه یک سورس آماده بذارید ما از روش یاد بگیریم من نمیدونم آیا اینجا مدیر سایت به سوالات جواب میده یا چه کسی خواهشا یک راهنمایی کنید که ما دیگه مزاحم نشیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    خب ، یه یوزر کنترل ایجاد کن با هدف دکمه ای که میخوای و داخلش از کدی که چیدا کردی استفاده کن !

    موفق باشید

  4. #4
    عزیزم مرسی که راهنمایی کردی ولی من متوجه نشدم اگر میشه بگو من فارسی زیاد خوب بلد نیستم منظورت از یوزر کنترل چیه ؟
    اصلان میشه یک نمونه به من بدی تا از روش یاد بگیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    یه لحظه ...

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط yavari
    سلام

    یه لحظه ...
    شما حالتون خوبه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_VB6
    شما حالتون خوبه ؟
    سلام

    شما حالتون خوبه ؟
    آره ، حالم خوبه ! رفتم کدشو واست پیدا کنم یه خورده دیر شد ! ببخشید !

    ببینم ، شما میخوای با کلیک رو دکمه موزیک پخش بشه نه ؟
    اگه اینجوریه که نمی خواد با یوزر کنترل کار کنی هر چند اون قابل تعمیمه !
    اینو امتحان کن :

    Public Declare Function PlaySound Lib "winmm.dll" Alias "PlaySoundA" (ByVal lpszName As String, ByVal hModule As Long, ByVal dwFlags As Long) As Long

    Public Const SND_APPLICATION = &H80 ' look for application specific association
    Public Const SND_ALIAS = &H10000 ' name is a WIN.INI [sounds] entry
    Public Const SND_ALIAS_ID = &H110000 ' name is a WIN.INI [sounds] entry identifier
    Public Const SND_ASYNC = &H1 ' play asynchronously
    Public Const SND_FILENAME = &H20000 ' name is a file name
    Public Const SND_LOOP = &H8 ' loop the sound until next sndPlaySound
    Public Const SND_MEMORY = &H4 ' lpszSoundName points to a memory file
    Public Const SND_NODEFAULT = &H2 ' silence not default, if sound not found
    Public Const SND_NOSTOP = &H10 ' don't stop any currently playing sound
    Public Const SND_NOWAIT = &H2000 ' don't wait if the driver is busy
    Public Const SND_PURGE = &H40 ' purge non-static events for task
    Public Const SND_RESOURCE = &H40004 ' name is a resource name or atom
    Public Const SND_SYNC = &H0 ' play synchronously (default)

    فراخوانی تابع
    PlaySound RingSelected, 0, 0


    موفق باشید

  8. #8
    ببینم ، شما میخوای با کلیک رو دکمه موزیک پخش بشه نه ؟
    اگه اینجوریه که نمی خواد با یوزر کنترل کار کنی هر چند اون قابل تعمیمه !
    اینو امتحان کن :

    Public Declare Function PlaySound Lib "winmm.dll" Alias "PlaySoundA" (ByVal lpszName As String, ByVal hModule As Long, ByVal dwFlags As Long) As Long

    Public Const SND_APPLICATION = &H80 ' look for application specific association
    Public Const SND_ALIAS = &H10000 ' name is a WIN.INI [sounds] entry
    Public Const SND_ALIAS_ID = &H110000 ' name is a WIN.INI [sounds] entry identifier
    Public Const SND_ASYNC = &H1 ' play asynchronously
    Public Const SND_FILENAME = &H20000 ' name is a file name
    Public Const SND_LOOP = &H8 ' loop the sound until next sndPlaySound
    Public Const SND_MEMORY = &H4 ' lpszSoundName points to a memory file
    Public Const SND_NODEFAULT = &H2 ' silence not default, if sound not found
    Public Const SND_NOSTOP = &H10 ' don't stop any currently playing sound
    Public Const SND_NOWAIT = &H2000 ' don't wait if the driver is busy
    Public Const SND_PURGE = &H40 ' purge non-static events for task
    Public Const SND_RESOURCE = &H40004 ' name is a resource name or atom
    Public Const SND_SYNC = &H0 ' play synchronously (default)

    فراخوانی تابع
    PlaySound RingSelected, 0, 0


    موفق باشید[/quote]


    آقا خیلی ممنون که راهنمایی کردین هر چند من این کد رو تست نکردم چون از یه سایت دیگه کد رو پیدا کردم و با اینکه شما گذاشتین هم فرق داره راستش وقتی در اولین پست که تو این سایت فرستادم تا 3 روز جوابی نشنیدم فهمیدم که اشتباه اومدم و از جای دیگه پیدا کردم البته از شما ممنونم ولی انتظار هستش که مدیران سایت به سوالات پاسخ بدن اما مثل اینکه سرشون خیلی شلوغ شده که به اینجور مسائل پیش ا افتاده جواب نمیدن !!
    امیدوارم همه موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. sound buffer
    نوشته شده توسط ssaeeds در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 21:37 عصر
  2. sound
    نوشته شده توسط iranrose63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 13:27 عصر
  3. sound convert
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •