نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    Post بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    سلام دوستان
    بنده 2 فرم دارم که میخوام توی رویداد بسته شدن فرم 2
    یه کد بنویسم که فرم 1 لود بشه یا بارگذاری بشه یا تازه سازی بشه یا رفرش بشه خلاصه هرچی میگن.فرم 1 خودش باز هست.
    مثه این کدها.

    frm1 x = new frm1();
    x.Refresh();



    frm1 x = new frm1();
    x.load();



    form1_load(sender,e)

    ممنون میشم یه کد صحیح بهم بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله kamiloted : یک شنبه 04 مهر 1395 در 15:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    new Form2().Show();

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط ronix3 مشاهده تاپیک
    new Form2().Show();
    دوست عزیز فرم 1 خودش باز هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    به جای Form2 اسم فرمی که می خواید باز کنید رو بنویسید

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط ronix3 مشاهده تاپیک
    به جای Form2 اسم فرمی که می خواید باز کنید رو بنویسید
    شما یه بار قشنگ بخون بعد جواب بده.

    من فرمی نمیخوام باز کنم.من میخوام تازه سازی کنم.فرم 1 و 2 باز هستند.من میخوام وقتی فرم 2 بسته میشه فرم 1 Refresh بشه.همین

  6. #6

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    فک کنم قطعه کدتو بذاری بهتر بشه راهنماییت کرد. ولی با فرض اینکه شما همچین کاری کردی.!

    form2 objfrm=new form2();
    objfrm.showDialog();

    حالا کافیه بعد از showdialog فرمت رو رفرش کنی. چون به محض اینکه فرم دو بسته بشه ادامه دستورات اجرا میشن مثلا اینجوری.

    form2 objfrm=new form2();
    objfrm.showDialog();
    this.Form1_load(null,null);

    به جای پارامترهاش null بفرستی اجرا میشه کدهای داخل فرم لودت. یا هر تابع دیگه ای مثل btn_click بهشون null بفرست اجرا میشه دستورات داخلش.
    آخرین ویرایش به وسیله sajaaaaad : یک شنبه 04 مهر 1395 در 15:54 عصر دلیل: m جا افتاده بود :-)

  7. #7

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

     frm1 f1 = (frm1)Application.OpenForms["frm1"];
    f1.Refresh


    حالا به جای متد Refresh می تونی متدی رو توی فرمت صدا بزنی که باید عملیات مثلا مربوط به بانک رو انجام بده یا هر متد دیگه...
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : یک شنبه 04 مهر 1395 در 22:27 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    سلام دوست من جناب kamiloted ، عذر میخوام میتونم بپرسم هدف اصلی تون چیه ؟ از این جهت عرض میکنم شاید اصلا لازم نباشه این پروسه رو اجرا کنید ( یعنی رفرش شدن فرم1 در صورت بسته شدن فرم 2 ) . شاید اصلا دوستان روش بهتری رو بهتون پیشنهاد دادن .


    پیروز و موفق باشید

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من جناب kamiloted ، عذر میخوام میتونم بپرسم هدف اصلی تون چیه ؟ از این جهت عرض میکنم شاید اصلا لازم نباشه این پروسه رو اجرا کنید ( یعنی رفرش شدن فرم1 در صورت بسته شدن فرم 2 ) . شاید اصلا دوستان روش بهتری رو بهتون پیشنهاد دادن .


    پیروز و موفق باشید
    سلام ممنون آغا محسن.
    بنده یک فرم دارم با عنوان فرم لیست فاکتورها

    که من برای مثال یکی از فاکتورها رو با شماره 6 انتخاب میکنم و میزنم روی ویرایش فاکتور
    فرم ویرایش فاکتور باز میشود. و ویرایش را انجام میدهیم.و قیمت برای مثال بیشتر شده.
    حال که ما فرم ویرایش را میبندیم باید قیمت کل در فرم لیست فاکتورها آپدیت شود.

    این آپ دیت در صورتی اتفاق می افتد که ما فرم لیست فاکتورها را ببندیم و مجدد باز کنیم.به صورتی فرم لود شود.

    خب حالا اگه پیشنهادی خوب و اصولی دارین بفرمایین.ممنونم

  10. #10

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    سلام. بنظر من.
    اینجور مواقع بهتره همون کاری که موقع لود شدن فرم فاکتورت انجام میدی (که اطلاعات رو بیرون میکشه از بانک اطلاعاتی یا هرجایی) اون رو به صورت تابع بنویس و همون تابع رو بعد از بسته شدن فرم شماره 2 دوباره فراخوانی کن.
    یعنی این شکلی:

    1- اجرای فرم شماره یک
    2- اجرای تابع پر کردن اطلاعات مربوط به فاکتور (فرم شماره یک)
    3- انتخاب یک فاکتور و باز شدن فرم جدید (فرم شماره 2)
    4- فراخوانی مجدد تابع پرکردن اطلاعات مربوط به فاکتور (فرم شماره یک)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط kamiloted مشاهده تاپیک
    سلام ممنون آغا محسن.
    بنده یک فرم دارم با عنوان فرم لیست فاکتورها

    که من برای مثال یکی از فاکتورها رو با شماره 6 انتخاب میکنم و میزنم روی ویرایش فاکتور
    فرم ویرایش فاکتور باز میشود. و ویرایش را انجام میدهیم.و قیمت برای مثال بیشتر شده.
    حال که ما فرم ویرایش را میبندیم باید قیمت کل در فرم لیست فاکتورها آپدیت شود.

    این آپ دیت در صورتی اتفاق می افتد که ما فرم لیست فاکتورها را ببندیم و مجدد باز کنیم.به صورتی فرم لود شود.

    خب حالا اگه پیشنهادی خوب و اصولی دارین بفرمایین.ممنونم
    برام جالب شده چرا آقا با غ مینویسی ؟ دلیل خاصی داره ؟! . خب بگذریم ببین در تکمیل نظر نظر دوست خوبمون sajaaaaad عرض کنم که میتونی اصلا یه کلاس استایک تعریف کنی که داخلش متدهای حذف و ویرایش و ... رو هم قرار بدی و داخل فرم شماره یک اینو بنویسی

    var form2 = new Form2();
    form2.FormClosing += FrmClosing;
    form2.Show();

    و متد FrmClosing رو داخل کلاس Form اینطور مینویسیم

    private void FrmClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    // فراخوانی کلاس و متد مربوطه
    }





    پیروز و موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 04 مهر 1395 در 23:59 عصر

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    دوستان روش دیگه ای نیست.ممنونم

  13. #13

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    الان چند تا روش تو تاپیکها گفته شده
    مشکل این روش ها چیه؟
    چرا از اینا استفاده نمیکنید؟

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    الان چند تا روش تو تاپیکها گفته شده
    مشکل این روش ها چیه؟
    چرا از اینا استفاده نمیکنید؟
    یک روش که بیشتر گفته نشد.
    مشکلی ندارن.
    اما من توی دلفی با یک دستور رفرش فرم های دیگه رو رفرش میکردم یقینا توی سی شارپ هم هست.

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    نقل قول نوشته شده توسط sajaaaaad مشاهده تاپیک
    سلام. بنظر من.
    اینجور مواقع بهتره همون کاری که موقع لود شدن فرم فاکتورت انجام میدی (که اطلاعات رو بیرون میکشه از بانک اطلاعاتی یا هرجایی) اون رو به صورت تابع بنویس و همون تابع رو بعد از بسته شدن فرم شماره 2 دوباره فراخوانی کن.
    یعنی این شکلی:

    1- اجرای فرم شماره یک
    2- اجرای تابع پر کردن اطلاعات مربوط به فاکتور (فرم شماره یک)
    3- انتخاب یک فاکتور و باز شدن فرم جدید (فرم شماره 2)
    4- فراخوانی مجدد تابع پرکردن اطلاعات مربوط به فاکتور (فرم شماره یک)
    دوست عزیز شماره 4 رو واضح تر توضیح میدین.ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: بار گذاری فرم 1 در form closed فرم 2

    سلام آقا کمیل

    دوستان چندبار اشاره کردن
    شما یک تابع در فرم اولت که دیتاگرید هست می نویسی مثه زیر:

    Private void LoadDB()
    {
    // اینجا کوئری دریافت داده رو از دیتابیس و ریختن اون رو درون دیتاگریدت بنویس
    }



    حالا فرمت اولت که باز میشه این تابع رو صدا میکنه درست

    LoadDB();


    حالا یک دکمه داری فرم دو رو نمایش میدی درست؟

    var form2 = new Form2();

    form2.ShowDialog();
    LoadDB();




    حالا بعد از اینکه فرم دومت بسته بشه تابع زیرش صدا زده میشه


    همین دوستان خیلی اشاره کردن حالا منم به زبان ساده تر گفتم ببینم چه میکنی


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن دکمه ی Cancel در Form Closing
    نوشته شده توسط Sosha1996 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1394, 16:14 عصر
  2. سوال: چگونه در رویداد Form Closing یک فرم کد بنویسم؟
    نوشته شده توسط SajjadStr در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1390, 17:47 عصر
  3. بار گذاري يک تصوير در زمان اجراي برنامه در يک PictureObject
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 12:00 عصر
  4. سوال: روش بار گذاري ديناميك ستونها در cx
    نوشته شده توسط s_hashemkhani در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 18:25 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •