نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: زبان برنامه نویسی مناسب جهت کار با شبکه

  1. #1

    زبان برنامه نویسی مناسب جهت کار با شبکه

    سلام
    من برنامه نویسی ویژوال بیسیک رو شروع کردم به یادگیری.و چونکه کار اصلی ام بازاریابی در اینترنت و فروش محصولات سیستمهای همکاری در فرو ش و فایل و.... هست میخوام با یادگیری برنامه نویسی ،برنامه های مورد نیاز برای کارم رو بسازم.
    سوالی که دارم اینه که برنامه هایی مثل (ارسال محصولات سیستمهای همکاری فروش به یک وبلاگ خاص -ارسال نظر به وبلاگهای برروز شده .و....) که بصورت آنلاین و اتصال به اینترنت اجرا می شوند ، با چه زبانی بهتر میشه نوشت .با همین ویژوال بیسیک میشه اینجور برنامه ها رو ساخت.؟
    و اینکه بیشتر روی کدام مباحث باید تمرکز کنم تا یک برنامه تحت وب قابل اجرا در اینترنت رو بنویسم؟
    مثلابرای نوشتن برنامه ای که همه وبلاگهای ساخته شده در میهن بلاگ یا بلاگفا رو بتونه پیدا کنه ؟؟

    مباحث همین بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب درVB6 داخل انجمن رو دنبال کنم خوبه؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 18 مهر 1395 در 09:14 صبح

  2. #2

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب

    سلام
    بله میشه، در کل انتخاب زبان به سلیقه خودتون بستگی داره، هم با انواع زبان های دسکتاپی فعلی (VB,C#‎‎‎‎‎‎‎‎,C++‎‎‎‎‎‎‎ ,Delphi,PureBasic,...)، هم زبان های اسکریپتی سمت کاربر (JS,VBA,...) و سرور (PHP,Python,...) امکان کار با فرامین شبکه وجود دارد.

    موفق و موید باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : دوشنبه 05 مهر 1395 در 04:34 صبح
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی جهت انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب در بخش دسکتاپ.
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1395, 21:08 عصر
  2. سوال: انتخاب برنامه مناسب جهت کار با وب
    نوشته شده توسط soft-c در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 02:56 صبح
  3. سوال: انتخاب برنامه مناسب جهت کار با وب
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 17:42 عصر
  4. برنامه نویسی سخت افزاری (کار با پرتها)
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 19:27 عصر
  5. معرفی زبان برنامه نویسی مناسب رشتهی الکترونیک
    نوشته شده توسط ada_prad در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1387, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •