نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل سورت بر اساس حروف فارسی وقتی از sqllight اطلاعات رو میگیرم

  1. #1

    مشکل سورت بر اساس حروف فارسی وقتی از sqllight اطلاعات رو میگیرم

    سلام.


    من مشکل سورت بر اساس حروف فارسی وقتی از sqllight اطلاعات رو میگیرم


    چیکار باید کنم؟


     Cursor cursor = App.db.rawQuery("SELECT * FROM brands ORDER BY name ASC", null);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: مشکل سورت بر اساس حروف فارسی وقتی از sqllight اطلاعات رو میگیرم

    تست کنید: http://stackoverflow.com/a/5187690/1686304

    Try these:

    SELECT name FROM table ORDER BY name COLLATE LOCALIZED

    or
    SELECT name FROM table ORDER BY name COLLATE UNICODE

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن بر اساس حروف الفبای فارسی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 10:09 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 19:16 عصر
  3. سورت کردن بر اساس حروف فارسی
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 19:18 عصر
  4. چجوری میشه تو دیتاگرید بر اساس حروف الفبا یا حتی عدد سورت کرد؟؟؟
    نوشته شده توسط masoodamini در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 15:44 عصر
  5. سوال: مشکل مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    نوشته شده توسط meh_smm در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 16:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •