نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    Question گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    سلام
    دوستان لطفا یه کمک کنید دارم رسما دیونه می شم می شه یک لطفی بکنید و بگید چرا من نمی تونم این عکس رو به جای شکلک های لیست بزار ممنون می شم پاسخ بدید


    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
     <head>
      <style>
       ul {
        list-style-image: url('a.jpg');
       }
      </style>
     </head>
     <body>
      <ul>
       <li>Coffee</li>
       <li>Tea</li>
       <li>Coca Cola</li>
      </ul>
     </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    اینو من زدم شد ! البته فک کنم تو باید توی " " آدرس عکسو بدی !بقیش درسته . اگه باز کار نکرد عکستو اینجا بذار ببینم مشکل از عکسه یا نه
    <style>ul {
    list-style-image: url('IMG/Logo.png');
    }
    </style>
    <ul>
    <li>AAA</li>
    </ul>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط tbzgood مشاهده تاپیک
    اینو من زدم شد ! البته فک کنم تو باید توی " " آدرس عکسو بدی !بقیش درسته . اگه باز کار نکرد عکستو اینجا بذار ببینم مشکل از عکسه یا نه
    <style>ul {
    list-style-image: url('IMG/Logo.png');
    }
    </style>
    <ul>
    <li>AAA</li>
    </ul>
    کلا داره خندم می گیره . آخه این چه مشکلیه که من گیر کردم بعد یه امر برنامه نویسی

    اینم از عکس
    a.png

  4. #4

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    کد ها درست هستن
    فایل a.jpg نسبت به index.html کجاست ؟

  5. #5

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    داداش مشکل از کد و عکس نیس ! از یه جا دیگست . ببین اینو :
    Untitled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    کد ها درست هستن
    فایل a.jpg نسبت به index.html کجاست ؟
    فایل عکس درست کنار فایل index.html می باشد .

    دوستان من از فایرفاکس استفاده می کنم ولی برای امتحا مرورگرهای دیگه رو هم امتحان کردم و حتی آپدیت کردم ممنون می شم کمک کنید هیچ جوره راه نمیده این عکس رو ست کنم کلا دارم هنگ می کنم

  7. #7

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    این کد رو امتحان کنید ببینید درست کار میکنه براتون ؟!

    <html>
    <head>
    <style type="text/css">
    ul {
    list-style-image:url("https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=142789&d=1474937426");
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <ul>
    <li>Name 1</li>
    <li>Name 2</li>
    </ul>
    </body>
    </html>


    این لینک رو هم ببینید : http://www.w3schools.com/css/tryit.a...st-style-image

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    این کد رو امتحان کنید ببینید درست کار میکنه براتون ؟!

    <html>
    <head>
    <style type="text/css">
    ul {
    list-style-image:url("https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=142789&d=1474937426");
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <ul>
    <li>Name 1</li>
    <li>Name 2</li>
    </ul>
    </body>
    </html>


    این لینک رو هم ببینید : http://www.w3schools.com/css/tryit.a...st-style-image
    نه والا اینم کار نکرد فقط دیسک نشون می ده عکس و نشون نمیده خیلی ممنونم که دارید پی گیری می کنید

  9. #9

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    لطفا فایل ها رو قرار بدید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    لطفا فایل ها رو قرار بدید
    آدرس عکس : http://s8.picofile.com/file/8269137800/a.gif
    آدرس فایل اچ تی ام ال : http://s9.picofile.com/file/8269137826/index.html.html
    به یک سوال دارم البته خیلی بعید بنظر میاد ولی امکان داره که این کار ویروس باشه ؟؟

  11. #11

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    فرمت فایل .png هست شما به a.gif لینک دادی ؟

  12. #12

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط Black_Hammer مشاهده تاپیک
    آدرس عکس : http://s8.picofile.com/file/8269137800/a.gif
    آدرس فایل اچ تی ام ال : http://s9.picofile.com/file/8269137826/index.html.html
    به یک سوال دارم البته خیلی بعید بنظر میاد ولی امکان داره که این کار ویروس باشه ؟؟
    همین فایل های شمارو من دریافت کردم ، هیچ مشکلی ندارن و عکس رو نشون میدن !
    اگر درست نشد یک عکس دیگه رو تست کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: گزاشتن تصویر به جای شکلک های لیست ul

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    همین فایل های شمارو من دریافت کردم ، هیچ مشکلی ندارن و عکس رو نشون میدن !
    اگر درست نشد یک عکس دیگه رو تست کنید .
    خیلی ممنون از کمکتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد لیبیل به ازاری ایتم های لیست
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1388, 00:23 صبح
  2. سوال: چرا به جای نوشته های من علامت ? نمایش داده میشه؟
    نوشته شده توسط Armin060 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 18:01 عصر
  3. سوال: جلوگیری از جا به جای آیتم های List View !!!
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 05:42 صبح
  4. سوال: بازی فکروبکراما به جای مهره های رنگی با اعداد
    نوشته شده توسط shantia در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 02:34 صبح
  5. نوشتن ؟؟؟؟ به جای متن های فارسی در بانک
    نوشته شده توسط ssjssj در بخش SQL Server
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 01:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •