نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

  1. #1

    کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    سلام دوستان عزیز
    دنبال سورسی هستم که به ترتیب روی همه دکمه های روی فرم خودکار کلیک کنه
    مثلا Command1
    Command2
    Command3
    در ضمن بشه جای دکمه ها رو عوض کرد چون بعضی دکمه ها به ترتیب نیستند
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    Call Command1_Click()
    Call Command2_Click()
    Call Command3_Click()


    یا حتی خلاصه تر:

    Command1_Click
    Command2_Click
    Command3_Click

  3. #3

    نقل قول: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    Call Command1_Click()
    Call Command2_Click()
    Call Command3_Click()


    یا حتی خلاصه تر:

    Command1_Click
    Command2_Click
    Command3_Click
    دوست عزیز خیلی ممنون
    میشه برای هر یکی از اینا وقت تعیین کرد؟
    مثلا روی کامند 1 بعد از 3 ثانیه وروی کامند 2 بعد از 5 ثانیه تا ... تعریف کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    بهتره از Timer استفاده کنید...

    برای 3 ثانیه
    Time1.Interval = 3000

    Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Enabled = False
    Command1_Click
    End Sub


    البته اینجوری دستورات پشت سر هم انجام نمیشه در این غیر صورت:

    Dim t As Long
    t = Timer
    Do Until Timer - t > 3
    Loop

  5. #5

    نقل قول: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    البته باید کامندها را در یک آرایه گذاشت و به ترتیب به اندیس آنها رجوع کرد. مثال خواستید اطلاع دهید.

  6. #6

    نقل قول: کلیک خودکار روی دکمه در وی بی 6

    روی فرم حود یک کنترل فرمان مثلا بنام cmdrun قرار دهید
    هر تعداد کنترل فرمان دیگر که باید دستورات شما را اجرا کنند (در این مثال 5 تا) با یک نام روی فرم ایجاد کنید مثلا (command1(1) ،command1(0 و.... دقت کنید tabindex آنها از یک تا پنج باشد
    یک کنترل تایمر به فرم اضافه کرده و interval آن را صفر . enabled آن را false قرار دهید
    دستورات زیر را اضافه کنید
    برنامه را با کلیک دکمه cmdrun اجرا کنید


    Dim duration(4) As Integer, cc As Integer


    ()Private Sub cmdrun_Click
    Timer1.Enabled = True
    Timer1.Interval = duration(0)
    End Sub


    (Private Sub Command1_Click(Index As Integer
    Select Case Index
    Case 0
    Print "command1 is running"
    Case 1
    Print "command2 is running"
    Case 2
    Print "command3 is running"
    Case 3
    Print "command4 is running"
    Case 4
    Print "command5 is running"


    End Select


    End Sub


    Private Sub Form_Load()
    duration(0) = 2000
    duration(1) = 3000
    duration(2) = 5000
    duration(3) = 4000
    duration(4) = 2000






    End Sub


    Private Sub Timer1_Timer()

    Command1(cc).Value = True


    SendKeys "{tab}"
    cc = cc + 1
    If cc = 5 Then
    Timer1.Enabled = False
    Exit Sub
    End If

    Timer1.Interval = duration(cc)



    End Sub









تاپیک های مشابه

  1. كليك خودكار روي لينك در webbrowser
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1390, 00:25 صبح
  2. کلیک بر روی دکمه در وب
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 12:37 عصر
  3. تشخصي کليک بر روي دکمه در گريدويو!!!
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 11:50 صبح
  4. ویژگی دیفالت دکمه در وی بی دات نت کجاست؟؟؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 18:15 عصر
  5. طریقه لینک صفحه وب به یک دکمه در وی بی
    نوشته شده توسط mohsen_d در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 19:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •