نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام دوستان
    من زمان ویرایش اطلاعات دیتابیس همه فیلد ها رو داخل چند textbox میریزم و بعد اصلاح میکنم
    حالا چون تعداد فیلد های من زیاده و چند شماره داخل هر فیلد هست میخوام زمانی که اطلاعات جهت ویرایش داخل textbox ها نمایش داده شدند یک جستجو بزنم و اون فیلدی که جستجو میشه و داخل تکس باکس هست های لایت بشه و اون فیلدی که داخل داخل textbox مربوطه هست رو ویرایش کنم
    حالا باید چکار کرد
    من این تصویر رو میخوام
    Untitled.jpg
    وقتی شماره ای رو جستجو کردی اونو داخل textbox مربوطه پیدا کنه و های لایت کنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 16 مهر 1395 در 02:52 صبح

  2. #2

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من تصویر کاری که میخوام انجام بدم رو گذاشتم اگه کسی هست بلد باشه لطفا راهنمایی کنه
    ممنون از همه
    دوست عزیز این تصویری که شما گذاشتین هایلایت کردن نیست که، ولی شما فقط نیاز دارین یک Label ایجاد کنین و بهش پس زمینه نارنجی بدین همچنین خاصیت Visible رو برابر false قرار بدین، حالا موقعی که دکمه جستجو رو زدین بیاین توسط یک حلقه Foreach محتویات تمامی تکست باکس هارو چک کنین و وقتی محتوی یکی از تکست باکس ها برابر مقدار موردجستجو بود، بیاین خاصیت Text لیبلی که ایجاد کردیم رو برابر مقدار موردجستجو قرار بدین خاصیت Location رو نسبت به تکست باکس مربوطه تنظیم کنین و Visible این لیبل رو برابر true قرار بدین، تمام

    کار خیلی راحتیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این تصویری که شما گذاشتین هایلایت کردن نیست که، ولی شما فقط نیاز دارین یک Label ایجاد کنین و بهش پس زمینه نارنجی بدین همچنین خاصیت Visible رو برابر false قرار بدین، حالا موقعی که دکمه جستجو رو زدین بیاین توسط یک حلقه Foreach محتویات تمامی تکست باکس هارو چک کنین و وقتی محتوی یکی از تکست باکس ها برابر مقدار موردجستجو بود، بیاین خاصیت Text لیبلی که ایجاد کردیم رو برابر مقدار موردجستجو قرار بدین خاصیت Location رو نسبت به تکست باکس مربوطه تنظیم کنین و Visible این لیبل رو برابر true قرار بدین، تمام

    کار خیلی راحتیه
    ممنون دوست عزیز میشه در خصوص کد چک کردن محتویات تکس باکس با استفاده از foreeach توضیخ بدید
    در خصوص لیبل که گفتین نمیشه دیگه از لیبل استفاد نشه و فقط وقتی محتویات تکس باکس ها رو چک مردیم و با شماره مورد جستجو مقایسه شد همون تکس با کس مربوطه رو های لایت کنیم؟

  4. #4

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام شما با یک حلقه foreach می تونید این کار رو انجام بدی:

     foreach (var item in Controls.OfType<TextBox>())
    {
    if (textBox1.Text == item.Text)
    item.BackColor = Color.Orange;
    }



    textBox1.Text میتونه مقداری باشه که میخوای با همه تکست باکس ها مقایسه بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    سلام شما با یک حلقه foreach می تونید این کار رو انجام بدی:

     foreach (var item in Controls.OfType<TextBox>())
    {
    if (textBox1.Text == item.Text)
    item.BackColor = Color.Orange;
    }



    textBox1.Text میتونه مقداری باشه که میخوای با همه تکست باکس ها مقایسه بشه
    ممنون دوست عزیز و لی این کد رو گذاشتم هیچ عملی انجام نداد!!!

  6. #6

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    خوب شما به جای textBox1.Text باید اون مقداری رو که می خوای توی تمام تکست باکس ها بگرده و اگه موجود بود رنگش رو نارنجی کنه رو باید بزاری الان شما چی قرار دادی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    آره منم همون تکس باکس رو قرار دادم کد شما رو داخل یه پروژه جدید که ایجاد کردم گذاشتم به درستی کار کرد و لی تو برنامه خودم کارنکرد علتشم اینه که من از
    using 
    Microsoft.Office.Interop.Excel

    واسه کار با اکسل استفاده کردم و الان به textbox گیر میده
    foreach (var item in Controls.OfType<TextBox>())

    وفتی هم از این استفاده میکنم کد کار نمیکنه
    System.Windows.Forms.TextBox

    باید چکار کرد؟

  8. #8

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    آره منم همون تکس باکس رو قرار دادم کد شما رو داخل یه پروژه جدید که ایجاد کردم گذاشتم به درستی کار کرد و لی تو برنامه خودم کارنکرد علتشم اینه که من از
    using 
    Microsoft.Office.Interop.Excel

    واسه کار با اکسل استفاده کردم و الان به textbox گیر میده
    foreach (var item in Controls.OfType<TextBox>())

    وفتی هم از این استفاده میکنم کد کار نمیکنه
    System.Windows.Forms.TextBox

    باید چکار کرد؟
    سلام دوست عزیز، شما لطفا کدت رو کامل بذار اینجا و متن ارور رو هم بذار ببینیم چطور با وجود استفاده از System.Windows.Forms.TextBox بازم ارور میده؟!

  9. #9

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز میشه در خصوص کد چک کردن محتویات تکس باکس با استفاده از foreeach توضیخ بدید
    در خصوص لیبل که گفتین نمیشه دیگه از لیبل استفاد نشه و فقط وقتی محتویات تکس باکس ها رو چک مردیم و با شماره مورد جستجو مقایسه شد همون تکس با کس مربوطه رو های لایت کنیم؟
    همونطور که دوست خوبمون نمونه کد گذاشتن شما میتونی رنگ خود تکست باکس رو عوض کنی و همچنین میتونی متن رو در حالت انتخاب قرار بدی، نحوه انتخاب متن به اینصورت هست:

    TextBox.Focus();
    TextBox.SelectAll();


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    این uising هایی که استفاده شده
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;

    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.Sql;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Reflection;
    using System.Windows.Forms.Design;
    using System.IO;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Globalization;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using EMsgBox;

    using Microsoft.Office.Interop.Excel;
    using System.Configuration;

    using System.Data.OleDb;

    using System.Drawing.Drawing2D;
    using System.Resources;
    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;

    اینم کد شما

    foreach (var item in Controls.OfType<System.Windows.Forms.TextBox>())
    {
    if (textBoxX26.Text == item.Text)
    item.BackColor = Color.Orange;
    }

    در این صورت ارور نمیده ولی کار هم نمیکنه
    همین کد شما رو وقتی در یک پروژه دیگه که از
    using  Microsoft.Office.Interop.Excel;

    استفاده نشده قرار میدم به درستی کار میکنه
    حالا مشکل چیه به نظر شما

  11. #11

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام
    آیا TextBox های شما ، همون تکست باکس های استاندارد دات نت هستن؟ از اسم TextBoxX26 به نظر میاد اینطور نیست
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  12. #12

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    این uising هایی که استفاده شده
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;

    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.Sql;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Reflection;
    using System.Windows.Forms.Design;
    using System.IO;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Globalization;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using EMsgBox;

    using Microsoft.Office.Interop.Excel;
    using System.Configuration;

    using System.Data.OleDb;

    using System.Drawing.Drawing2D;
    using System.Resources;
    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;

    اینم کد شما

    foreach (var item in Controls.OfType<System.Windows.Forms.TextBox>())
    {
    if (textBoxX26.Text == item.Text)
    item.BackColor = Color.Orange;
    }

    در این صورت ارور نمیده ولی کار هم نمیکنه
    همین کد شما رو وقتی در یک پروژه دیگه که از
    using  Microsoft.Office.Interop.Excel;

    استفاده نشده قرار میدم به درستی کار میکنه
    حالا مشکل چیه به نظر شما
    شما مطمئنین که دارین از کنترل های خود Visual Studio استفاده میکنین و ار هیچ کامپوننتی جهت زیباسازی کنترل ها استفاده نمیکنین؟
    اگه اون عکسی که توو پست اول گذاشتین مال خودتون باشه، پس در اینصورت از کامپوننت استفاده میکنین، باید از کلاس های همون کامپوننت به جای System.Windows.Forms.TextBox استفاده کنین


    با عرض پوزش از جناب آشتیانی عزیز، جواب ها همزمان ارسال شدن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام نه من ازdevconmonnent استفاده میکنم
    البته داحل اون پروژه جدید که قرار دادم اونجا با dev کار کرد مشکلی نداشت
    ولی اینجا فقط به کلمه textbox
    گیر میده اونم به خاطر استفاده از
    using  Microsoft.Office.Interop.Excel;



  14. #14

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    شما به جای System.Windows.Forms.TextBox از DevComponent.DotNetBar.Controls.TextBoxX داخل حلقه استفاده کنین

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    دوستان فکر کنم مشکل از همون عدم استفاده از کلاس devcomponnent به جای
    System.Windows.Forms.TextBox

    این کلاس هستش
    حالا چطوری از کلاس dev به جای کد بالا استقاده کنم؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    DevComponent.DotNetBar.Controls.TextBoxX

    گذاشتم بازم کار نکرد!!!!!!!!!!؟؟

  17. #17

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    DevComponent.DotNetBar.Controls.TextBoxX

    گذاشتم بازم کار نکرد!!!!!!!!!!؟؟
    شما برنامه رو Trace کنین و ببینین حلقه اجرا میشه یا خیر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام دوست عزیز برنامه را trace کردم متاسفانه حلقه اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست
    داخل پروژه جدیدی که ایجاد کردم و کد رو گذاشتم حلقه با trace اجرا میشه ولی داخل این برنامه نمیدونم مشکل کجاست که بعد از foreeach وارد شرط نمیشه

  19. #19

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    ولی داخل این برنامه نمیدونم مشکل کجاست که بعد از foreeach وارد شرط نمیشه
    یعنی چی؟ یعنی وارد حلقه میشه؟ اما شرط برقرار نیست؟


    همین الان تست کردم، با devcomponent هم تست کردم مشکلی نداشتم قشنگ کار میکرد
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : شنبه 17 مهر 1395 در 00:43 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    وارد حلقه میشه قسمت in را چک میکنه ولی var item رو چک نمیکنه و بعد به انتهای حلقه آکولاد بسته پرش میکنه و خارج میشه نمیدونم مشکلش چیه
    تو همون برنامه یه فرم جدید گذاشتم و چند تا تکس دادم و اجرا شد ولی تو این فرم هر کاری میکنم اجرا نمیشه دیگه کلافه شدم
      foreach (var item in Controls.OfType<DevComponents.DotNetBar.Controls.T  extBoxX>())

  21. #21

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    وارد حلقه میشه قسمت in را چک میکنه ولی var item رو چک نمیکنه و بعد به انتهای حلقه آکولاد بسته پرش میکنه و خارج میشه نمیدونم مشکلش چیه
    تو همون برنامه یه فرم جدید گذاشتم و چند تا تکس دادم و اجرا شد ولی تو این فرم هر کاری میکنم اجرا نمیشه دیگه کلافه شدم
      foreach (var item in Controls.OfType<DevComponents.DotNetBar.Controls.T  extBoxX>())
    احتمال میدم به خاطر این باشه که تکست باکس هاتون داخل Group panel هستن، برای رفع این مشکل شما نام group panel رو قبل از Controls بنویسید، به این صورت:
    foreach (var item in groupPanel1.Controls.OfType<DevComponents.DotNetBa  r.Controls.T  extBoxX>())
    {}





  22. #22

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام
    این متد رو بنویس

    public void ChangeBackColor(Control control, String compareValue)
    {
    if (control.GetType() == typeof(DevComponents.DotNetBar.Controls.TextBoxX))
    {
    var textBox = DevComponents.DotNetBar.Controls.TextBoxX)control;
    textBox.BackColor = Color.White;

    if (textBox.Text == compareValue)
    {
    textBox.BackColor = Color.Orange;
    }
    }


    foreach (Control child in control.Controls)
    {
    ChangeBackColor(child);
    }
    }



    و هرجا خواستی ، به اینصورت فراخوانی کن
    ChangeBackColor(this, textBoxX26.Text);
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    احتمال میدم به خاطر این باشه که تکست باکس هاتون داخل Group panel هستن، برای رفع این مشکل شما نام group panel رو قبل از Controls بنویسید، به این صورت:
    foreach (var item in groupPanel1.Controls.OfType<DevComponents.DotNetBa  r.Controls.T  extBoxX>())
    {}




    آره مشکل همین بود درست شد از همه دوستان عزیز آقای سیروان و آقای آشتیانی ممنونم که وقت گذاشتند

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    آقای آشتیانی این متد را که گذاشتید فکر کنم این قسمتش دو تا آرگمان داره
     foreach (Control child in control.Controls)    {
    ChangeBackColor(child);

    }


    درسته؟

  25. #25

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    آقای آشتیانی این متد را که گذاشتید فکر کنم این قسمتش دو تا آرگمان داره
     foreach (Control child in control.Controls)    {
    ChangeBackColor(child);

    }


    درسته؟
    سلام
    بله ، عذر خواهی میکنم فراموش شده ، بعنوان آرگومان دوم بنویسید : compareValue
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    با سلام خدمت دوستان خوبم
    اگه بخوایم با جستجوی جدید نتایج قبلی جستجو از حالت high light خارج شوند باید چکار کرد؟
    ممنون

  27. #27

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    اگه بخوایم با جستجوی جدید نتایج قبلی جستجو از حالت high light خارج شوند باید چکار کرد؟
    ممنون
    سلام کافیه قبل از عمل های لایت کردن با همون حلقه Foreach رنگ تمام تکست باکس ها رو به حالت اول برگردونی.

  28. #28

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    اگه بخوایم با جستجوی جدید نتایج قبلی جستجو از حالت high light خارج شوند باید چکار کرد؟
    ممنون
    سلام
    همین الان هم متد ChangeBackColor این کار رو هنگام فراخوانی انجام میده ، این خط منظورم هست ، در واقع قبل از اینکه شرط برای highlight کردن چک بشه زمینه تکست باکس ها به حالت اولیه برمیگردن.

    textBox.BackColor = Color.White;
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام به دوستان عزیز برنامه نویس
    با توجه به موضوع بالا چطوری میتونم در زمان ویرایش وقتی تمام اطلاعات درون نکس باکسها قرار میگیره و وقتی کاربر یکی از textbox ها رو خالی کرد و پاک کرد آخرین textbox که پر میباشد را به آن تکس باکس خالی انتقال دهد
    امیدوارم منظورم رو درست رسانده باشم
    ممنون

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: جستجو در میان چند textbox و highlight کردن آن در زمان ویرایش اطلاعات database

    سلام دوستان عزیز میشه راجع به این قضیه راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن پر یا خالی بودن 3 TextBox خاص از میان چند TextBox
    نوشته شده توسط sadafmahjoobi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1392, 23:56 عصر
  2. سوال: رنگی کردن کلید جستجو در زمان یافت شدن
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 23:02 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 14:21 عصر
  4. مشکل در استفاده از checkbox در زمان ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط khanoooooomi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 19:01 عصر
  5. سوال: تغییر height یک TextBox بدون MultiLine کردن آن
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •