نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: url rewrite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    url rewrite

    با سلام و خسته نباشید

    دوستان عزیزم

    من میخوام کل ادرس های سایتم رو دوباره نویسی کنم و از امکانات url rewrite استفاده کنم و خیلی وقته که تلاش میکنم ولی متاسفانه هر کدی که مینوسم و آپلود میکنم اعمال نمیشه

    یه نمونه کوچیک از کدهای من اینه :

    RewriteEngine OnRewriteRule ^news/([^/]*)$ /news-pg.php?id=$1 [L]



    راستش من کدهای زیادی رو امتحان کردم ولی مشکل اصلی من اینه که بعد از ذخیره این کدها در .htaccess و آپلود این فایل در هاست هیچ اتفاقی نمیافته!!!!!!

    نمیدونم مشکل از کدهاست یا من چیزی رو از قلم انداختم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
    از طرفی هاست هم میگه ماژول mod_rewrite روی سرویس شما فعاله.....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    دوستای عزیزم یعنی هیچ کی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من کل سایت های خارجی و داخلی رو مطالعه کردم از هاستم کمک گرفتم ولی نمیدونم مشکل کارم کجاست که اصلن نمیشه

    خواهش میکنم راهنماییم کنین دوستان

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    نقل قول: url rewrite

    سلاماز کد زیر استفاده کن :‌

    RewriteRule ^news/(.*)?$ news-pg.php?id=$1 [L]



    اگر در لوکاهاست تست میکنی حتما RewriteBase رو هم تعیین کن براش.
    آخرین ویرایش به وسیله farhadhp : جمعه 23 مهر 1395 در 11:01 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: url rewrite

    سلام
    متن کامل htaccess را اینجا بزارین (کامل)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط farhadhp مشاهده تاپیک
    سلاماز کد زیر استفاده کن :‌

    RewriteRule ^news/(.*)?$ news-pg.php?id=$1 [L]



    اگر در لوکاهاست تست میکنی حتما RewriteBase رو هم تعیین کن براش.
    تست کردم بازم هیچ اتفاقی نیوفتاد !!!!!!
    آخه چرا اینطوری میشه انگار نه انگار هیچ چی نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
    کار دیگه ای هست که من انجام نمیدم ؟؟؟


    توی لوکال هم همینو تست میکنم ولی هیچ اتفاقی بازم نمیوفته
    RewriteBase رو چطوری تعیین کنم؟ on کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله parnian~parnian : چهارشنبه 28 مهر 1395 در 21:29 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط sh.n.n786 مشاهده تاپیک
    سلام
    متن کامل htaccess را اینجا بزارین (کامل)
    همونیه که بالا گذاشتم .........
    از همین استفاده میکنم .........
    نمیدونم چی کمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: url rewrite

    من این کار رو انجام میدم و داره درست کار میکنه

    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On


    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f


    RewriteRule ^products/(.*)/(.*)$ ./products.php?title=$1&carID=$2 [NC]
    RewriteRule ^productDetails/(.*)/(.*)/(.*)$ ./productDetails.php?title=$1&carID=$2&productID=$3 [NC]

    آدرس دهی تو صفحت چظوری هست ؟؟!!

    البته کد بالا رو بایست خودت یکم تغییر بدی بقیش با خودت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    من این کار رو انجام میدم و داره درست کار میکنه

    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On


    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f


    RewriteRule ^products/(.*)/(.*)$ ./products.php?title=$1&carID=$2 [NC]
    RewriteRule ^productDetails/(.*)/(.*)/(.*)$ ./productDetails.php?title=$1&carID=$2&productID=$3 [NC]

    آدرس دهی تو صفحت چظوری هست ؟؟!!

    البته کد بالا رو بایست خودت یکم تغییر بدی بقیش با خودت
    یه وب سایت و پنل کاربری بزرگ هستش که همه جور ادرس دهی توش هست ..... باید راهشو پیدا کنم تا بعدی ها رو درست کنم


    ممنونم از راهنماییتون تست میکنم این رو هم

    آخه کد های منم شبیه همینه یعنی شما دقیقا همین رو توی .htaccess می نویسین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و کار میکنه؟؟؟؟؟؟

    بعدش توی صفحه ای که باید مثلا id رو get بگیریم چی ؟ کدها عوض میشه ؟ یا فقط ادرس url تغییر میکنه؟

  9. #9

    نقل قول: url rewrite

    .htaccess داخل اکثر هاست ها به صورت پیشفرض هست،
    امکان داره فایل
    .htaccess در هاست شما مخفی باشه برای همین شما فایل رو آپلود نکن، بازش کنید و سورس رو جایگزین کنید.
    در ضمن نام و شکل نوشتاری
    .htaccess برای هاست خیلی مهمه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط pouria76 مشاهده تاپیک
    .htaccess داخل اکثر هاست ها به صورت پیشفرض هست،
    امکان داره فایل
    .htaccess در هاست شما مخفی باشه برای همین شما فایل رو آپلود نکن، بازش کنید و سورس رو جایگزین کنید.
    در ضمن نام و شکل نوشتاری
    .htaccess برای هاست خیلی مهمه.
    خیلی ممنون ازتون دقت کردم ولی با هاست هم ارتباط گرفتم مشکلی از سمت اونا نبوده .........

    من تا حالا تو این چند سال نشده این همه مدت درگیر چیزی بشم .....................

    درمونده شدم دیگه بخدا........

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: url rewrite

    شد یا نشد بالاخره ؟

    الان مشکل سر چی هست ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: url rewrite

    سلام

    یک زمان که خواستید Team viewer بدید تا ببنیم مشکل چیه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    باورتون میشه اگه بگم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    خیلی ممنون از اینکه به فکر هستین ....
    اگه چیزی به ذهنتون اومد که من جا انداختم ممنون میشم .................
    من تلاشمو میکنممممممم تا ببینمممممممممم حالا میشه ..........

  14. #14

    نقل قول: url rewrite

    سلام

    این فایل PHP رو روی سرور آپلود کنید و برسی کنید اصلاً mod_rewrite روی سرور فعال هست یا خیر : http://pastecode.ir/?p=710

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    سلام

    این فایل PHP رو روی سرور آپلود کنید و برسی کنید اصلاً mod_rewrite روی سرور فعال هست یا خیر : http://pastecode.ir/?p=710
    ممنون ازتون
    تست کردم متاسفانه هیچ مقداری برنمیگردونه ......
    نه Enabled نهه Disabled

    در واقع بعد از خط
    $modules = apache_get_modules();


    دیگه هیچ چی چاپ نمیکنه تست کردم .

  16. #16

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط parnian~parnian مشاهده تاپیک
    ممنون ازتون
    تست کردم متاسفانه هیچ مقداری برنمیگردونه ......
    نه Enabled نهه Disabled

    در واقع بعد از خط
    $modules = apache_get_modules();


    دیگه هیچ چی چاپ نمیکنه تست کردم .
    اگه برنمیگردونه میتونه دلیلش غبرفعال بودن phpinfo باشه - در صورت امکان از مدیر هاستتون بخوایید phpinfo رو فعال کنند واستون

    کنترل پنل هاستتون چی هست ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    اگه برنمیگردونه میتونه دلیلش غبرفعال بودن phpinfo باشه - در صورت امکان از مدیر هاستتون بخوایید phpinfo رو فعال کنند واستون

    کنترل پنل هاستتون چی هست ؟

    هاستمون linux هست و دایرکت ادمین

    خیلی ممنون ازتون الان سوال میکنم ازشون حتما پیگیری میکنم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط parnian~parnian مشاهده تاپیک
    هاستمون linux هست و دایرکت ادمین

    خیلی ممنون ازتون الان سوال میکنم ازشون حتما پیگیری میکنم

    من پیگیری کردم گفتن که غیر فعاله برای جلوگیری از حملات هکرها
    حالا نمیدونم باید چیکار کنم .....

    جالبه توی لوکالم نمیتونم تست کنم یعنی اعمال نمیشه

  19. #19

    نقل قول: url rewrite

    کدهای کامل رو واسم ارسال کنید برسی کنم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    کدهای کامل رو واسم ارسال کنید برسی کنم

    ممنون ازتون ببینین خیلی داینامیکه چون گستردست .....
    ولی یه مورد باید درست بشه تا من برم سراغ بقیه .....
    فعلا روی یه مورد کار میکنم کد زیاد امتجان کردم در حال حاضر اینه:

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^news/([^/]*)$ /news-pg.php?id=$1 [L]



    در واقع اصلا نمیخوام کد های get مشخص بشه حالا با هر روشی به هر طریقی

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    دوستان عزیز

    مشکل من با هاستم بود که خدارو شکر حل شد
    الان یه مشکل جدید دارم :
    اگه بخوام این ادرس : http://test.com/testpage-pg.php?id=3 بشه : http://test.com/testpage/3 این کد رو مینویسم :

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^testpage/([^/]*)$ /testpage-pg.php?id=$1 [L]




    صفحه مورد نظر من بالا میاد ولی متاسفانه من قالبم رو از دست میدم

    راه حل این کار چیه؟
    من تمام ادرس دهی های این صفحه مورد نظر رو باید عوض کنم ؟ برای فایل های قالب و css?
    یا راه حل دیگه ای هم داره ؟


    سوال دومم اینه راهی هست که به صورت اتوماتیک ادرس رو از url تغییر بده ؟ یا من باید کل ادرس دهی ها رو توی صفحاتم عوض کنم؟


    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    آخرین ویرایش به وسیله parnian~parnian : جمعه 07 آبان 1395 در 21:40 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: url rewrite

    دوستان عزیزم

    کسی نمیدونه دلیل مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اگه میدونین خواهش میکنم راهنمایی کنین.............

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با URL Rewrite بعد از آپلود روی هاست
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 23:14 عصر
  2. ایراد در url rewritting بر روی سرور
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 21:57 عصر
  3. تغییر ID در Url rewriting به فیلد دیگر
    نوشته شده توسط mehrdad_t در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 10:53 صبح
  4. وقتی از url rewriting استفاده میکنم css ها کار نمیکنن
    نوشته شده توسط roze_sepideh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 19:51 عصر
  5. چگونگی انجام URL Rewrite در ای اس پی دات نت
    نوشته شده توسط ASPX در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 08:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •