نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارور forbiden برای سطح دسترسی

  1. #1

    ارور forbiden برای سطح دسترسی

    سلام آقای من طبق آموزش ها جلو رفتم همه کار ها رو انجام دادم فقط به یه مشکل خیلی عجیب خوردن
    تو قسمت پست هام وقتی رو update کلیک میکنم ارور forbidden میده
    در حالی که به ادمین هم ویژگی edit_post رو هم دادم و تو بانک هم چک کردم این کدام

    class PostController extends Controller
    {
    /**
    * @inheritdoc
    */
    public function behaviors()
    {
    return [
    'access' => [
    'class' => AccessControl::className(),
    'only' => ['index', 'create', 'update', 'delete'],
    'rules' => [
    [
    'actions' => ['index'],
    'allow' => true,
    'roles' => ['admin_post'],
    ],
    [
    'actions' => ['create'],
    'allow' => true,
    'roles' => ['add_post'],
    ],
    [
    'actions' => ['update'],
    'allow' => true,
    'roles' => ['edit_post'],
    ],
    [
    'actions' => ['delete'],
    'allow' => true,
    'roles' => ['delete_post'],
    ],


    ],
    ],
    'verbs' => [
    'class' => VerbFilter::className(),

    'actions' => [
    'delete' => ['POST'],
    ],
    ],
    ];
    }

  2. #2

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی

    سلام
    برای بررسی لطفا اطلاعات جداولتوو قرار بدین .
    در سایر نقش ها مشکلی ندارین؟

  3. #3

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی

    نقل قول نوشته شده توسط tameshkz23 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای بررسی لطفا اطلاعات جداولتوو قرار بدین .
    در سایر نقش ها مشکلی ندارین؟
    چشم حتما ،
    نه خیلی جالبه همه چی درست داره کار اما این صفحه نمی دونم چرا به این شکل در میاد؟

  4. #4

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی


  5. #5

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی

    `auth_item_child`

    Edit Copy Delete admin add_category
    Edit Copy Delete admin add_comment
    Edit Copy Delete admin add_post
    Edit Copy Delete admin add_user
    Edit Copy Delete admin admin_category
    Edit Copy Delete admin admin_comment
    Edit Copy Delete admin admin_post
    Edit Copy Delete admin admin_user
    Edit Copy Delete admin delete_category
    Edit Copy Delete admin delete_comment
    Edit Copy Delete admin delete_post
    Edit Copy Delete admin delete_user
    Edit Copy Delete admin edit_category
    Edit Copy Delete admin edit_comment
    Edit Copy Delete admin edit_post
    Edit Copy Delete admin edit_user
    Edit Copy Delete user add_post
    Edit Copy Delete user admin_post
    Edit Copy Delete user admin_user
    Edit Copy Delete user delete_post
    Edit Copy Delete user edit_post

  6. #6

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی

    `auth_item

    Edit Copy Delete add_category 2 add_category NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete add_comment 2 add_comment NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete add_post 2 add_post NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete add_user 2 add_user NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete admin_category 2 admin_category NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete admin_comment 2 admin_comment NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete admin_post 2 admin_post NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete admin_user 2 admin_user NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete delete_category 2 delete_category NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete delete_comment 2 delete_comment NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete delete_post 2 delete_post NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete delete_user 2 delete_user NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete edit_category 2 edit_category NULL NULL 1475329646 1475329646
    Edit Copy Delete edit_comment 2 edit_comment NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete edit_post 2 edit_post NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete edit_user 2 edit_user NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete edite_post 2 edite_post NULL NULL 1475913402 1475913402
    Edit Copy Delete admin 1 full access NULL NULL 1475329569 1475329569
    Edit Copy Delete user 1 just can add post NULL NULL 1475333342 1475333342

  7. #7

    نقل قول: ارور forbiden برای سطح دسترسی

    `auth_assignment`


    Edit Copy Delete admin 10 NULL
    Edit Copy Delete admin 74 NULL
    Edit Copy Delete user 50 NULL

تاپیک های مشابه

  1. طراحی یک مدل سطح دسترسی کاربران برای یک سایت
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1394, 06:27 صبح
  2. راه حل هوشمند برای سطح دسترسی اعضا به مطالب سایت
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1391, 17:24 عصر
  3. برنامه ای برای سطح دسترسی
    نوشته شده توسط saeedyaz در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 15:49 عصر
  4. سوال در مورد دادن سطح دسترسی برای آپلود
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 16:07 عصر
  5. تعیین سطح دسترسی انواع کاربران برای آپلود
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 09:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •