نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

  1. #1

    انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    باسلام خدمت اساتید
    برای انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql از کد زیر استفاده میکنم جواب نمی ده
        INSERT INTO info  SELECT *  FROM ['Microsoft.Jet.OLEDB.4.0','D:\ava.mdb'].info

    لطفا راهنمایی کنید
    ویزاردی نمی خوام بلدم فقط با کد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    سلام دوست من ، کاش قبل ایجاد تایپیک جستجو میکردی به اینجا سر بزن سوالی داشتی از این قسمت بپرس .

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    ببینید این روش برای جداولی که تعداد ستون هاش کم باشه من 100 ستون دارم والبته یه جورایی اصولی نیست به این دلیل که زمانی که ما با یه دستور میتونیم اطلاعات از جدول access بریزیم تو sql چرا انقدر طولانیش کنیم

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    یه نکته من فقط میخوام syntax صحیح این کار برام بفرستید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    دوست عزیز ربطی نداره شما چه تعداد ستون استفاده میکنید ، و اینکه میفرمایید عرض بنده اصولی نیست ، خب شما طبق چه اصولی میفرمایید با یک دستور میتونید دیتابیس SQL رو به Access انتقال بدید ؟! شما که توی پست اولتون هم طبق فرمایش خودتون که از همون یه خط هم نتیجه نگرفتید !!! . درمورد اینکه فرمودید Syntax صحیح این کار رو برات بفرستم توی همون پست وقتی کامل اومدم شرح دادم دیگه Syntax صحیح چی رو میخواید ؟

  6. #6

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    اینو ببینید مهندس:
    http://www.codeproject.com/Articles/...-or-Access-usi

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    دوستان یافتم کد صحیح اینجا میزارم بقیه استفاده کنن
    بااین کد شما از نوشتن 20 خط کد نویسی راحت میشید:
     INSERT INTO INFO SELECT *  FROM  OPENDATASOURCE('Microsoft.ACE.OLEDB.12.0','Data Source=D:\ava.mdb')... INFO

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: انتقال اطلاعات(insert) یک جدول access به جدول مشابه در sql

    این دستور که برای من جواب نداد . و از همه مهمتر توی کوئری insert into کلمه کلیدی values رو من نمیبینیم . دوستان من به این کوئری نوشتم و جواب گرفتم

    DECLARE @tabel varchar(40)
    set @tabel = 'D:\Da.MDB';


    DECLARE @sql nvarchar(100);


    SET @sql =
    'SELECT ID,Name,tel
    FROM OPENROWSET(''Microsoft.Jet.OLEDB.4.0'',''' + @tabel + ''';''admin'';'''', tbl) as tbl';


    PRINT @sql;


    EXEC sp_executeSQL @sql


    اگه قسمتی براتون سوال شد بفرمایید بنده و باقی دوستان پاخ میدیدم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 16:01 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات از يك جدول به جدول ديگر
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مرداد 1389, 01:59 صبح
  3. انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 16:59 عصر
  4. انتقال اطلاعات از یک تکس باکس به تکس باکسی در فرم بعدی
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 21:22 عصر
  5. انتقال اطلاعات از یک جدول به جدول دیگر
    نوشته شده توسط adhami در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 08:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •