نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه نویسی اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    برنامه نویسی اندروید

    سلان
    چجوری میشه توی ویژوال استدیو برای اندروید با سی شارپ کد نوشت؟
    خیلی گشتم گیج شدم یکی ساده راهنمایی کنه چه باید بکنم

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    با سلام
    شما میتونیت با نرم افزار xamarin روی ویژوال یا نرم افزار جدا xamarin studio با سی شارپ برنامه اندروید بنویسید
    فقط کافیه نرم افزار رو روی ویژوال نصب و سپس حرکت پچ(کر....) و آخر این که jdk 6 or 7 و sdk و ndk
    همه رو از طریق منو tools به برنامه داده و بهترین راه روی موبایل تست کنید
    دیگه من سیع کردم ساده توضیح بدم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    http://newharf.com
    پست
    113

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    با سلام
    شما میتونیت با نرم افزار xamarin روی ویژوال یا نرم افزار جدا xamarin studio با سی شارپ برنامه اندروید بنویسید
    فقط کافیه نرم افزار رو روی ویژوال نصب و سپس حرکت پچ(کر....) و آخر این که jdk 6 or 7 و sdk و ndk
    همه رو از طریق منو tools به برنامه داده و بهترین راه روی موبایل تست کنید
    دیگه من سیع کردم ساده توضیح بدم
    یه کم بیشتر توضیح بدین لطفا

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی اندروید

    مشکلی نیست
    xamarin یه نرم افزار هستش که به صورت وارد شد یکی روی ویژوال و دیگری خوش نرم افزار هستش
    حالا برای راه انداختنش باید این موارد رو نصب کنی
    پلاگین خود xamarin
    نصب jdk
    نصب sdk
    نصب ndk
    زامارینیی که برای ویژوال هستش یه پچ داره (ک.رک) بعد نصبش باید نصب بشه با این که خود ویژال هم پچ شدس که ما داریم استفاده میکنیم
    کلا هر زبان برنامه نویسی غیر از جاوا نصب کنی آخرش میشه جاوا
    خود xamarin studio متن باز هستش راحت میتونی از سایتش دانلود کنی
    برای استفاده از زامارین باید jdk 6 or 7 داشته باشی غیر از این کاری نمیکنه
    ساست زامارین خیلی شبیه به جاوا هستش
    هر دو layout دارن
    هر دو از یه را کد نویسی استفاده میشه
    مثل:
    ما در جاوا داریم extends Activity
    ولی در سی شارپ داریم :Activity
    هر دو از طراحی استفاده از xml استفاده میکنند البته تو زامارین axml هستش
    در هر دو استفاده از manifest داران فقط تو سی شارپ تو هر کلاسی cs که میسازی در بالا public class از [] استفاده شده
    هر دو از کلاسی به اسم R استفاده میکنند البته تو سی کامل مینویسن Resouce البته فکر کنم درست نوشتم

    ----------------
    اگه میخوای از ویژوال استفاده کنی پلاگین زامارین رو از اینترنت دانلود کن ورژن مخصوص به ویژوال خودت
    بعد
    jdk 7
    sdk
    ndk
    اس دی ک هم از نظر من api7,api8,api10 رو در پوشه platform برزی کار میکنه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش برنامه نویسی اندروید در ویژوال استدیو
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش Android Studio
    پاسخ: 97
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 01:08 صبح
  2. برنامه نویسی آندروید
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 21:02 عصر
  3. مبانی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 21:00 عصر
  4. گفتگو: درخواست ایجاد بخش های "برنامه نویسی آندروید و آیفون" در بخش برنامه نویسی موبایل + انتقاد
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 14:14 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 07:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •