نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره تصاویر و کاهش حجم تصاور

  1. #1

    ذخیره تصاویر و کاهش حجم تصاور

    سلام دوستان

    من یک برنامه وب دارم که قراره روزانه بیش از 300 تصویر که اسکن شده اند را ذخیره کنه / حجم تصاویر اسکن شده بالا است
    اول چطوری حجم این تصاویر را کاهش بدهم
    دوم چطوری این تصاویر را در یک درایو از سرور ذخیره کنم
    سوم نمایش تصاویر ذخیره شده در در پوشه از یکی از درایو های سرور چگونه است ؟

    دسترسی کامل دارم .

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ذخیره تصاویر و کاهش حجم تصاور

    سلام ,

    1- برای کاهش حجم تصویر طبیعتا باید عکس آپلود شده رو Resize کنید و یک Thumbnail از عکس اصلی بسازید تا در هنگام نمایش تصویر ، پیشنمایش عکس زودتر لود بشه
    . برای کاهش عکس آپلود شده میتونید از ImageResizer که داخل NuGet هم موجود هست استفاده کنید .
    آموزش استفاده از Image Resizer ( نیاز به * شکن ) :
    https://live4coding.wordpress.com/20...-imageresizer/

    2- برای تعیین محل ذخیره سازی عکس در یک پوشه از Path.Combine استفاده کنید و محل عکس رو برروی Server با Server.MapPath مشخص کنید ، به این صورت :

    // Set Uploaded File Save Path
    var path = Path.Combine(Server.MapPath("~/Files"), fileNameToSave);


    // Save Uploaded File
    upload.SaveAs(path);


    3- برای نمایش تصویر ; موقع آپلود عکس شما به اون عکس یک ID میدین و مسیر ذخیره سازی اون عکس رو در دیتابیس خودتون ذخیره میکنید . برای نشون دادن اون عکس هم کافیه با یک Select از دیتابیس اون عکس رو پیدا کنید و آدرسش رو با ViewBag به ویو بفرستید و اون رو در ویو داخل Server.MapPath قرار بدید تا آدرس فیزیکی عکس رو بسازه براتون و بعد میتونید از اون داخل تگ img استفاده کنید.

    موفق باشید .

تاپیک های مشابه

  1. کاهش حجم تصاویر
    نوشته شده توسط jamejam123 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1392, 00:11 صبح
  2. آموزش: کاهش حجم تصاویر
    نوشته شده توسط دانیال دزفولی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 18:35 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 17:16 عصر
  4. سوال: نرم افزار مناسب جهت کاهش حجم تصاویر
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 09:19 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •