نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه فراخوانی توابع در main(فراخوانی با ارجاع)

  1. #1

    نحوه فراخوانی توابع در main(فراخوانی با ارجاع)

    سلام
    من یک کد برای پیاده سازی پشته، بوسیله فراخوانی با ارجاع در دو تابع حدف و اضافه کردن عنصر به صف نوشتم.اما نمی دونم این توابع در چه طور در main فراخوانی کنم.می شه کد رو مشاهده کنید و ببینید در main نحوه فراخوانیم باید چه تغییری بکنه؟ممنون.



    #include<cstdl ib>
    #include<iostream>
    #define SIZE 10
    usingnamespace std;
    classQueue{
    private:
    int item[SIZE];
    int rear;
    int front;
    public:
    Queue();
    void addqueue(int,int&);
    int qremove(int&,int&);
    int isEmpty();
    void print();

    };
    Queue::Queue(){
    rear
    =-1;
    front
    =0;
    }
    intQueue::isEmpty(){
    if(rear<front)
    return1;
    else
    return0;

    }
    voidQueue::addqueue(int x,int&overflow)
    {
    if(rear=SIZE-1){
    overflow
    =1;
    exit
    (1);
    }
    else
    {
    overflow
    =0;
    item
    [++rear]= x;
    }
    }
    intQueue::qremove(int&x,int&underflow)
    {
    if(isEmpty())
    underflow
    =1;
    else
    underflow
    =0;
    return(item[front++]);
    }
    voidQueue::print()
    {
    cout
    <<"queue:";
    for(int i=front; i<=rear; i++)
    cout
    << item[i]<<" ";
    cout
    <<"\n";

    }


    int main(){
    Q
    queue;
    Q
    .addqueue(3,);
    Q
    .addqueue(5,);
    Q
    .addqueue(4,);
    Q
    .qremove(,);
    Q
    .print();


    return0;
    }

  2. #2

    نقل قول: نحوه فراخوانی توابع در main(فراخوانی با ارجاع)

    اشکال تو تابع mainهست،ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده و عدم استفاده از const در فراخوانی با ارجاع
    نوشته شده توسط chikar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 20:31 عصر
  2. مشکل در فراخوانی با ارجاع
    نوشته شده توسط coderun در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 14:37 عصر
  3. نحوه درج درکورد در بانک داده با visual studio 2010
    نوشته شده توسط p30graph3 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 09:36 صبح
  4. فراخوانی با ارجاع در C#‎
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 08:45 صبح
  5. استفاده از & به جای * واسه فراخوانی با ارجاع
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •