نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال درخواست سایر نرم افزارها از سایت

  1. #1

    Question ارسال درخواست سایر نرم افزارها از سایت

    درود بر شما دوستان گرامی
    هرچی فکر کردم نمیدونستم عنوان تاپیک و چی بذارم.
    من یه فایل php دارم (مثلا به شکل زیر خیلی ساده)
    <?php

    $username = $_POST[username];
    $password = $_POST[password];
    echo json_encode('mehrdad');
    ?>
    حالا میخوام هربار که برنامه ای درخواست فرستاد علاوه بر اینکه جواب بگیره دستورات الکسا و گوگل آنالیستیک هم داخل این فایل باشه برای افزایش رتبه سایت.
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

  2. #2

    نقل قول: ارسال درخواست سایر نرم افزارها از سایت

    کسی نیست جواب بده؟ یا من منظورم و بد رسوندم؟

  3. #3

    نقل قول: ارسال درخواست سایر نرم افزارها از سایت

    سلام
    منظورتون این هست که، هر بار صفحه توسط هرچیزی (مرورگر ، برنامه و...) فراخوانی میشه، براتون رتبه الکسا وبازدید ثبت کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از api برای لینک شدن با سایر نرم افزارها
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1394, 14:27 عصر
  2. سوال: نوشتن برنامه ای که قابلیت خواندن اطلاعات از سایر نرم افزارها را دارند ؟؟
    نوشته شده توسط samansadeghi در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 15:24 عصر
  3. جلوگیری از نصب سایر نرم افزارها
    نوشته شده توسط saeed_g21 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 22:03 عصر
  4. درخواست کمک برای حل مشکل ارسال SMS با نرم افزار از PC
    نوشته شده توسط M O S @ F E R در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 15:12 عصر
  5. برنامه ای که بتواند اطلاعات Grid را از سایر نرم افزارها بخواند
    نوشته شده توسط a.mahmoudi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •