صفحه 10 از 12 اولاول ... 89101112 آخرآخر
نمایش نتایج 361 تا 400 از 479

نام تاپیک: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

  1. #361
    کاربر دائمی آواتار c4soft
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    زندگی ؟ ...
    پست
    225

    تغییر رنگ لیبل با چک باکس

    سلام

    فکر میکنم جالب باشه
    به درد من خورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #362
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    برنامه اي جهت نمايش google map :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #363
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    محاسبه اقساط وام به طریق فرمول جدید و قدیم
    ممکنه به دردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #364

    برنامه تغییر ترتیب رکوردها در لیست باکس

    سلام
    در برنامه زیر که خودم ساختمش با استفاده از دو دکمه میتونید ترتیب قرار گرفتن رکورد مورد نظر رو به دلخواه تعیین کنید
    امیدوارم خوشتون بیاد و ازش ایده بگیرید.
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #365
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    بازی دوز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar XO.rar‏ (25.3 کیلوبایت, 622 دیدار)

  6. #366
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    فایل محاسبه ارزش زمانی پول
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #367
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    یک نمونه برنامه در مورد گزارش سازی
    البته این نمونه قبلا توسط یکی از کاربران محترم در اینجا قرار داده شده
    ولی بنده یه مقدار تغییراتی بوجود آورده و امکان استفاده از زبان فارسی مهیا شد
    نمونه برنامه

  8. #368
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    تغییر متناظر مقادیر کمبوباکس در سابفرم

    تغییر متناظر مقادیر کمبوباکس در سابفرم

    با سلام
    در فایل نمونه توجه داشته باشید که من از 4 فیلد استفاده کردم در حالی که کاربر فقط 2 فیلد اصلی رو می بینه...
    به ترتیب رویدادها و همچنین فانکشن IsNothing هم دوستان توجه داشته باشند...
    یا علی
    نمی دونم چرا نمی شه فایل رو ضمیمه کنم، شرح کل موضوع و فایل نمونه در تاپیک ذیل وجود دارد:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=242402
    آخرین ویرایش به وسیله emami.sie : دوشنبه 08 شهریور 1389 در 11:50 صبح

  9. #369
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    کافی بود شرط کوئری خود را اینگونه بنویسید
    [forms]![form1]![Factor]

  10. #370
    کاربر دائمی آواتار c4soft
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    زندگی ؟ ...
    پست
    225

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    در نمونه ی زیر:

    در فرم "Bank" اطلاعات از جدول "Bank" جستجو و در همان فرم نمایش،
    در صورت تمایل بهش اطلاعات،
    و در نهایت با یک کلیک فقط رکورد جاری به جدول دیگری انتقال داده میشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar C4.rar‏ (31.4 کیلوبایت, 972 دیدار)

  11. #371
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    احتمالاً در بعضي از برنامه ها (مانند تكست باكس هاي مربوط به نام كاربري و جستجوي گوگل صفحه اصلي سايت برنامه نويس) مشاهده نموده ايد كه براي راهنمائي كاربر نوشته اي بصورت كمرنگ در يك تكست باكس نوشته ميشود ؛ و اين نوشته به محض فوكوس بروي آن پنهان ميشود. در نمونه ضميمه چنين كاري صورت گرفته است.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : چهارشنبه 24 شهریور 1389 در 09:09 صبح دلیل: اصلاح غلط املائي

  12. #372
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    حدس عدد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #373
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    85

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    این برنامه مشکل همه رو در زمینه دکمه وسط موس حل می کنه و می تونید انو فعال یا غیر فعال کنید.
    این کد رو باید در رویداد onopen فرمتئن بنویسید
    و
    ماژول رو به دیتابیستون import کنید.
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer) Static MouseHook As Object Set MouseHook = NewMouseHook(Me) End Sub

    منبع:http://www.everythingaccess.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #374
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اردبيل
    سن
    48
    پست
    106

    نمونه برنامه ايي براي اخذ گزارشهاي نموداري مختلف

    نمونه برنامه ايي براي اخذ گزارشهاي نموداري مختلف
    آخرین ویرایش به وسیله جعفر88 : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 09:34 صبح دلیل: تغيير عنوان ارسال

  15. #375
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    9

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    برنامه انتخاب تاريخ شمسي در فرم با استفاده از برنامه نويسي بدون استفاده از ocx وdll
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله rasool56 : شنبه 01 آبان 1389 در 08:09 صبح دلیل: ضميمه نمودن فايل

  16. #376

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام دوستان عزیز.من تازه به جمع اهالی لین سایت مفید وباارزش پیوسته ام.کل پستهای این تاپیک روخوندم.هرچقدربگه مفیده کم گفتم.
    درمورد استفاده ازتاریخ شمسی در اکسس من ازیه برنامه ای استفاده میکنم به اسم پرنیان.بسیارعالیه وتاحالا مشکلی هم باهاش نداشتم.لینک دانلودش رومیزارم.البته ممکنه دوستان این برنامه رومعرفی کرده باشن ومن ندیده باشم بنابراین پیشاپیش غذرخواهی میکنم.
    http://www.gn.co.ir/Resources/Pages/...dParnian6.aspx

  17. #377

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    فايل اصلاح شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar mrz1.rar‏ (307.4 کیلوبایت, 1876 دیدار)

  18. #378
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    باسلام - اين فايل هم براي تغيير رنگ اشيا ، به نظرم جالب اومد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #379
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    تعیین حالت مختلف اتصال به شبکه

    سلام

    با این فایل سه حالت اتصال به شبکه داخلی یا محلی و عدم اتصال به شبکه داخلی و همینطور اتصال به شبکه اینترنت اعلام می گردد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #380
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    85

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام
    برنامه بدون نقص ثبت و محاسبه مرخصی کارکنان (مرخصی روزانه و ساعتی مطابق با آیین نامه وزارت کار)

    البته این برنامه با همکاری دوست عزیزم آقاسهراب تهیه شده در سال 1388 و1389 در یک اداره با 625 کارمند تست شده و معایب برطرف شده است به دلیل حجم زیاد ظاهرشو ساده کردم.در گزارشات نام اداره و مسولان را حذف کنید و نام شرکت خود را جایگزین کنید

    رمز 1388
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله jack007 : پنج شنبه 21 بهمن 1389 در 07:55 صبح

  21. #381
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    9

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    برنامه ثبت و جستجوی تلفن در ادارات

    رمز استفاده از برنامه

    رمز کاربر
    ADMIN 123
    GUEST GUEST
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #382
    کاربر جدید آواتار abi_hf
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    27

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام دوستان
    اين 7 تا آيكن رو واسه يه برنامه خودم درست كردم، حالا انشاالله به درد يكي ديگه هم بخوره

    BMP ICONS.zip

  23. #383
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    435

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام دوستان
    اینم یه نمونه برنامه که با استفاده از اکتیوکس آقای پیروز مهر به شش حالت مختلف تاریخ رو تبدیل می کنه
    1- شمسی به میلادی 2- میلادی به شمسی
    3- میلادی به قمری 4- قمری به میلادی
    5- شمسی به قمری 6- قمری به شمسی
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #384

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام

    برنامه ضمیمه برای مواقعی بخواهیم موقعیت فرم را (درحالت پنهان بودن اکسس)در صفحه نمایش تعیین نماییم کاربرددارد . (البته حسن این روش این است که با رزولیشن های مختلف موقعیت فرم را ثابت نگه میدارد)
    جهت توضیحات بیشتر به این فرم توجه فرمائید.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #385
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    ساخت فايل KML جهت نمايش موقعيت نقاط در گوگل ارت

    با سلام
    در نمونه پيوست با استفاده از طول و عرض جغرافيايي كه در جدول KML1 ذخيره شده است ميتوان فايل KML ساخت و موقعيت مكانهاي مربوطه را در گوگل ارت مشاهده كرد.
    البته مشكل نمايش فونت فارسي در گوگل ارت وجود دارد كه دوستان ميتوانند پيشنهادشان را براي حل مشكل مطرح كنند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #386
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    71

    يك كار ابتكاري

    با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
    در فايل پيوست يك برنامه ابتكاري نوشتم اميدوارم مورد توجه قرار گيرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db6.rar‏ (15.9 کیلوبایت, 1348 دیدار)

  27. #387
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    71

    نقل قول: يك كار ابتكاري

    با تشكر از الطاف دوستان ايميل من اينه :
    r.behboodi@yahoo.com

  28. #388

    نقل قول: يك كار ابتكاري

    سلام
    ممنون از نمونه ای که گذاشتید ولی بنظرمن استفاده از پروسزباز خیلی منطقی تر و اصولی تر هست
    یاعلی

  29. #389

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    سلام آقای M.Javad
    میشه لطفا در مورد برنامه بیشتر توضیح بدین؟
    ضمنا وقتی میخوام bakup بگیرم برنامه هنگ میکنه

  30. #390
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    71

    یک کار ابتکاری دیگر

    با سلام خدمت کلیه دوستان و اساتید محترم در فایل پیوستی یک کار ابتکاری انجام شده است امیدوارم مفید باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #391
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    71

    نمونه برنامه تهيه نسخه پشتيبان

    با سلام خدمت كليه دوستان و اساتيد محترم
    يك نمونه برنامه تهيه نسخه پشتيبان با تاريخ شمسي و ساعت نوشتم كه براي استفاده دوستان قرار مي دهم اميدوارم مورد استفاده قرار گيرد و كمبودهاي آنرا بر من ببخشند . باتشكر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #392
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    برنامه چاپ فیش بانک ملی

    برنامه چاپ فیش بانک ملی (دوبرگی)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #393

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    یک برنامه به ساده ترین شکل برای بررسی نام و رمز عبور کاربر و اعمال محدودیت در فرمها با توجه به سطح دسترسی تعریف شده برای کاربر
    توضیحات تکمیلی در میان کدهای برنامه ارایه شده
    ( رمز عبور همه کاربران 1 می باشد )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hasanr : دوشنبه 13 تیر 1390 در 15:32 عصر

  34. #394

    فعال و غیر فعال کردن دکمه شیفت SHift در اکسس

    سلام خدمت همه دوستان عزیز برنامه نویس
    یه برنامه چند وقت پیش در یکی از سایتها دانلود کردم دیدم جالبه گذاشتم برا دانلود
    امیدوارم که کارایی داشته باشه

  35. #395

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    باسلام
    نمایش متن به صورت بالون در کنار آیکون ساعت ویندوز
    امیدوارم خوشتون بیاد.
    چطور میشه براش آیکن تعریف کرد

  36. #396
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad goodarzi مشاهده تاپیک
    فايل اصلاح شده
    ايكاش اگه كپي برداري مي كرديم اسمي از كسي كه برنامه اصليشو نوسته هم مي برديم كه يادي از اون هم بشه نه اينكه بنام خودمون ثبتش كنيم

  37. #397
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    خراسان رضوی، گناباد
    سن
    38
    پست
    194

    نقل قول: ليبل زونكن

    با سلام
    يك برنامه ساده درست كرده بودم واسه ثبت و چاپ ليبل زونكن گفتم شايد به درد كسي بخوره گذاشتم واسه استفاده دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_107 : سه شنبه 01 شهریور 1390 در 07:38 صبح

  38. #398

    نقل قول: برنامه چاپ فیش بانک ملی

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1944 مشاهده تاپیک
    برنامه چاپ فیش بانک ملی (دوبرگی)
    سلام
    برنامه شما در سیستم های 64 بیتی کار نمیکند. اگه امکان داره اون رو تصحیح کنید

  39. #399

    نقل قول: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

    با سلام لطف می کنید در مورد اینکه چگونه می توان در اکسس از تایخ شمسی استفاده کرد
    اگه راهنمایی کنید ممنون می شم

  40. #400

    نقل قول: تغییر کمبو توسط کمبو دیگر

    با سلام نحوه ساختن کمبو باکس چینچ لطف می کنید توضیح دهید یا اگه اماد ه دارید برام ارسال کنید
    peryanb@yahoo.com
    با تشکر از زحمات شما دوستان عزیز

صفحه 10 از 12 اولاول ... 89101112 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •