صفحه 5 از 12 اولاول ... 34567 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 479

نام تاپیک: دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    Terial Set

    این نمونه نحوه Terial کردن یک بانک اطلاعاتی رو با روش تعیین تعداد دفعات اجرای برنامه و همینطور تعیین محدوده زمانی ارائه داده .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi-gh مشاهده تاپیک
    این نمونه نحوه Terial کردن یک بانک اطلاعاتی رو با روش شمارش تعداد دفعات اجرای برنامه ارائه داده .

    دوست خوب برنامه جالبی گذاشتی دست درد نکنه


    اما اگر تاریخش را به صورت شمسی می کردی خیلی بهتر بود

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    Blinking Labels - لیبلهای چشمک زن

    در این نمونه چند نوع مختلف لیبلهای افکت دار و چشمک زن جالب ارائه شده :



    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    Common Mouse Move Function

    بکارگیری افکت مشترک در رخداد Mouse Move کنترلهای موجود روی یک فرم ، در این نمونه با استفاده از تابع حلقه یک Function که تغییر افکت کنترلهای موجود روی فرم رو بر عهده داره فراخوان میشه و در نتیجه زمانی که موس روی کنترلی قرار میگیره و یا کنار میره افکت تغییر می کنه ، میشه گفت این روش برای کم کردن کدنویسی در رخداد های Mouse Move‌ کاربرد داره و لازم نیست روی تک تک کنترلها کد نویسی بشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi-gh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست گرامی با کمک شما و سایر دوستان انشاءالله تاریخش رو به شمسی تبدیل می کنیم .

    پس شروع کنید


    این اولین نمونه که من تا اینجا پیشرفتم بقیش با شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #166
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    کسی نیست کاملترش کنه

  7. #167
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    Convert Report To PDF

    این برنامه به همراه 2 فایل DLL جانبی شما رو قادر به تولید گزارشات با فرمت PDF‌ می کنه .
    توجه داشته باشید که فایلهای DLL حتماً باید در کنار برنامه باشن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #168
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi-gh مشاهده تاپیک
    این برنامه به همراه 2 فایل DLL جانبی شما رو قادر به تولید گزارشات با فرمت PDF‌ می کنه .
    توجه داشته باشید که فایلهای DLL حتماً باید در کنار برنامه باشن .
    آقا مهدی خود اکسس snapshot داره که با یک خط کد میشه گزارش تصویری ایجاد کرد
    فرقش با این 2 فایل DLL جانبی چیه ؟

  9. #169
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    سلام
    مصطفی جان این برنامه کلاً گزارش رو با فرمت pdf میسازه و اون dll‌ ها نقش هندل کننده اجرای فرآیند ساخت pdf رو بعهده دارن البته در فرم اصلی برنامه طراح توضیحات مختصری در مورد نقش dll ها داده .

  10. #170

    پیدا کردن IP دستگاه

    میشه با این کد IP دستگاههایی که از برنامه دارن تحت شبکه استفاده می کنن پیدا کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #171

    دستور ParseWord() !

    این فانکشن می تونه جایگزین فانکشن داخلی Split () بشه . چند تا مثال هم اول ماجول مربوطه می تونین ببینین ! شاید بشه ازش برای Justify کردن متن ها استفاده کرد چون اکسس توی گزارش از Justify پشتیبانی نمی کنه . اگه دوستان نظری دارن لطفا اعلام کنن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi-gh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست گرامی با کمک شما و سایر دوستان انشاءالله تاریخش رو به شمسی تبدیل می کنیم .

    سلام کسی نیست کاملترش کنه برنامه(نحوه Terial ) را

  13. #173

    Red face اضافه کردن متغیر به لیست کمبو باکس

    البته قبلا در سایت عنوان شده بود فقط با یکم تغییر برای دوستان نمونه کاربردی گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #174

    Cool پخش فایل صوتی

    این هم روش پخش فایل صوتی در اکسس البته فقط فرمت .WAV
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #175

    برنامه برای تعیین مسیر ویندوز + خواندن متن

    با این برنامه مسیر نصب ویندوز کامپیوتر شما تعیین می شه همچنین می تونید از خوانده شدن متن ها نیز لذت ببرید !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    ساخت Password

    برنامه ای برای ساخت Password با طول تعیین شده توسط کاربر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #177

    Add ins

    سلام خدمت دوستان
    با این فایل یکسری Add ins به برنامه اکسس شما اضافه می شه . مثل form templet و ... اما جالب تر از همش B PICهست با اون میتونید از میان تقریبا 1000 آیکون آیکن دلخواه را برای تولباری که خودتون ساختید انتخاب کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175
    نقل قول نوشته شده توسط hbahjat مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان
    با این فایل یکسری Add ins به برنامه اکسس شما اضافه می شه . مثل form templet و ... اما جالب تر از همش B PICهست با اون میتونید از میان تقریبا 1000 آیکون آیکن دلخواه را برای تولباری که خودتون ساختید انتخاب کنید.
    من که ندیم ایکونی اضافه بشه

  19. #179
    به منوی tools قسمت Add-ins بعد از نصب برو !
    حالا میشششهه

  20. #180

    Cool ماشین حساب

    این هم یک ماشین حساب ساده برای استفاده در برنامه با پشتیبانی Key pad
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar cal.rar‏ (25.7 کیلوبایت, 856 دیدار)

  21. #181

    Wink تقویم

    با این تقویم میشه برنامه هایی که برای تعیین وقت یا یادآوری هست نوشت . متاسفانه میلادی هست . البته اگه دوستان کمک کنن میشه شمسیش هم کرد . فکر کنم استفادهاش زیاد باشه !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #182

    Red face فونت نستعلیق

    البته شاید معرفی فونت جاش اینجا نباشه اما چون قبلا دیدم دوستان می خوان از نستعلیق تو اکسس استفاده کنن من هم این فونتو که جدیدا ساخته شده و کاملا مجانی و قابل استفاده در تمام برنامه هاست براتون میگذارم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    کار حرفه ای استفاده از تصاویر در اکسس

    سلام ؛ برای اینکه بتوانید قدرت مانور بیشتری بر روی تصاویر اضافه شده در اکسس داشته باشید و همچنین یک تصویر رو در محیط اکسس اسکن کنید.
    حتماً از نمونه های لینک زیر استفاده کنید :

    http://www.ammara.com/support/samples/index.html
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : پنج شنبه 28 شهریور 1387 در 08:30 صبح دلیل: اصلاح لينك

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    ثبت اقدامات کاربر در بانک اطلاعات

    با توجه به اینکه بعضی از دوستان در رابطه با روشهای ذخیره سازی اقدامات کاربر سئوالاتی مطرح می کنن در این نمونه یکی از روشهای ثبت اقدامات کاربر در طول استفاده از برنامه ارائه شده
    ضمناً در VBA از طریق منوی Tools گزینه References تیک Microsoft DAO 3.6 Objects Library رو فعال کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #185

    Talking

    هیچکس چرا هیچ برنامه ای نمی ذاره خیلی بیحال شده ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #186
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117
    سلام من به تازه گی عضو سایت شدم و به سبب پروژه ای که برام پیش اومده دارم با access کار میکنم و یه برنامه ای هم برای PMمی نویسم. اولا" تشکر می کنم از بچه های باحال و با استعداد این فروم ( مخصوصا چند تای قدیمی تر و مدیر اینجا ) بخاطر برنامه ها و اطلاعات مفیدشون ثانیا" اگه کسی با PM آشناست و می خواهد کمک کنه خوشحال میشم باهم تمومش کنیم.
    یه خواهش دیگه و اون اینکه ایا نرم افزاری هست که بتونه فایل MDE رو به MDB تبدیل کنه؟ البته یه نرم افزار از یکی از سایت هایی که همیجا ارائه شده بود دانلو کردم ولی نمی دونم کار کنه یانه؟

  27. #187
    PM یعنی چی ؟ اگه منظورت پیغام گذاشتن است قبلا نوشته شده بگردی پیدا می کنی ! البته انگلیسی هست زحمت فارسی کردنش با خودته .

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    نقل قول نوشته شده توسط hbahjat مشاهده تاپیک
    PM یعنی چی ؟ اگه منظورت پیغام گذاشتن است قبلا نوشته شده بگردی پیدا می کنی ! البته انگلیسی هست زحمت فارسی کردنش با خودته .
    سلام
    منظور دوستمون ‌برنامه PM یا Preventive maintenance ( حفظ و نگهداری ) که در رابطه با تعمیرات و نگهداری تاسیسات ، تجهیزات و ماشین آلات کاربرد داره و تشکیل میشه از یک سری چک لیستهای بازدید دوره ای و برنامه زمانبندی سرویسهای دوره ای که هدف نهایی از اجرای این سیستمها به حداقل رسوندن تعداد تعمیرات اتفاقی و جلوگیری از متوقف شدن فعالیت دستگاها یا ماشین آلاتی که به نوعی با تولید و تامین محصول یا منابع درگیرن هست .

    سلام من به تازه گی عضو سایت شدم و به سبب پروژه ای که برام پیش اومده دارم با access کار میکنم و یه برنامه ای هم برای PMمی نویسم. اولا" تشکر می کنم از بچه های باحال و با استعداد این فروم ( مخصوصا چند تای قدیمی تر و مدیر اینجا ) بخاطر برنامه ها و اطلاعات مفیدشون ثانیا" اگه کسی با PM آشناست و می خواهد کمک کنه خوشحال میشم باهم تمومش کنیم.
    یه خواهش دیگه و اون اینکه ایا نرم افزاری هست که بتونه فایل MDE رو به MDB تبدیل کنه؟ البته یه نرم افزار از یکی از سایت هایی که همیجا ارائه شده بود دانلو کردم ولی نمی دونم کار کنه یانه؟
    دوست عزیز برای این برنامه شما نیاز به مطالعه کتب یا جزوات تشریح کننده سیستمهای PM‌ دارید تا با ساختار و روشهای کنترل و چک دستگاهها یا ماشین آلات آشنا بشید بعد با در نظر گرفتن نیاز دستگاهها و ماشین آلات مورد نظر در مجموعه ای که می خواین براش برنامه بنویسید اقدام به طراحی و نوشتن کنید . توجه داشته باشید که شکل کلی برنامه های PM‌ تقریباً یکیه منتها روشهای اجرایی عمدتاً متنوع هستن و کاملاً مرتبط به ساختار تجهیزات و استانداردهای تعیین شده هست .

  29. #189
    کاربر دائمی آواتار F_ashigh
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    146
    با سلام
    نمیدونم اینجا جاش هست یا نه .
    ولی برای کسانی که میخواند با Access 2007 کارکنند بد نیست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #190
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    117
    با شکر از مهدی برای توضیحات خوبش. این نرم افزار برای کنترل امور جاری و جمع آوری اطلاعات ماشین آلات و مدیریت برنامه های سرویس و نگهداری اونها کمک میکنه . البته چون کامل کردنش خیلی وقت گیره و تسلط من تو اکسس زیاد نیست از یه جاهایی محاسبات رو به کسل فرستادم .
    البته هنوز راجع به قسمت دوم سئوالم جواب نگرفتم. دنبال نرم افزار کامل تبدیل MDE به MDB هستم اگه بشه با کدهاش.

  31. #191
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    سلام
    ممنون دوست عزیز قابلی نداشت ، در مورد تبدیل فایلهای Mde به Mdb اگه یه گشتی در همین بخش بزنی می بینی که در این مورد بارها بحث شده و نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که باید از نرم افزار های Mde Unlocker استفاده کرد منتها اشکال اینجاست که اکثراً این برنامه ها پولی هستن و برنامه های Trial هم فقط قادرن Object ها رو برگردونن و کدهای VBA کماکان قابل دسترسی نیست . ضمناً برنامه فوق الذکر قبلاً توسط حقیر و دوستان دیگه در سایت گذاشته شده که اگر جستجو کنید قابل دسترس هستن .

  32. #192
    کاربر دائمی آواتار daskar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    133
    با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
    ضمن تشکر از تمامی دوستان
    خواهشمند است سئوالات و بحث های خود را در تاپیک مطرح کنید این تاپیک مخصوص قراردادن دیتابس و برنامه های آماده کاربردی می باشد

  33. #193
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721
    سلام
    این هم یک نرم افزار بسیاری عالی برای تبدیل MDE به سورس باز
    امیدوارم لذت ببرید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #194
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    393
    با سلام
    عزیز Trial است . قبلاً آپلود شده بود

  35. #195
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104

    اکتیواکس تاریخ شمسی

    سلام به همه دوستان- این فایل اکتیواکس را در برنامه زیبای تقویم آقای صالح غفاری فر پیدا کردم که در اکسس 2000 جواب داد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar JTV.rar‏ (20.4 کیلوبایت, 990 دیدار)

  36. #196
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    طراحی Buttom ساده اما کاربردی

    برای اینکه بتوانیم در یک Buttom آیکون و عنوان را کنار هم داشته باشیم، با ترفندی ساده این عمل را در یک فایل تصویری انجام داده و برای دکمه ها استفاده می نماییم
    به این نمونه توجه نمایید :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله shaghaghi : چهارشنبه 28 فروردین 1387 در 13:41 عصر دلیل: اضافه کردن تصویر نمونه

  37. #197
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    بک آپ گیری از جداول اکسس به صورت zip

    دوستان نمونه ضمیمه از جداول دیتا بیس به صورت zip پشتیبان گیری میکنه.برای استفاده از امکان زیپ کردن باید فایل xzip.dll ضمیمه رو رجیستر کنید(ابتدا به محیط command prompt رفته بعد از قرارگرفتن در مسیر کپی فایل xzip.dll با دستور زیر اونرو رجیستر کنید و بعد در محیط کد ادیتور اکسس از منوی tools >referencesگزینه xstandard-zip2.5 را انتخاب کنید)


    c:\regsvr32  xzip.dll
    در این مثال xzip.dllدر درایو :c کپی شده است
    Private Sub Command0_Click()
    Dim wrkDefault As Workspace
    Dim dbsNew As Database
    Dim AllTableDefs As TableDefs
    Dim n As String
    Dim path As String
    On Err GoTo hell
    backpath = InputBox("input directory for backup", , "d:\back.mdb")
    n = Mid(backpath, 1, Len(backpath) - 3) + "zip"
    ' Get default Workspace.
    Set wrkDefault = DBEngine.Workspaces(0)
    Set AllTableDefs = CurrentDb.TableDefs
    ' Make sure there isn't already a file with the name of
    ' the new database.

    If Dir(backpath) <> "" Then Kill backpath

    ' Create a new encrypted database with the specified
    ' collating order.
    Set dbsNew = wrkDefault.CreateDatabase(backpath, _
    dbLangGeneral, dbEncrypt)

    dbsNew.Close
    For i = 0 To AllTableDefs.Count - 1
    If (AllTableDefs(i).Attributes = 0) Or systemtables Then
    DoCmd.TransferDatabase acExport, "Microsoft Access", backpath, acTable, AllTableDefs(i).Name, AllTableDefs(i).Name
    End If
    Next
    MsgBox ("backup compeleted" & " " & n)
    Dim cp As XZip.Zip '** Archive files
    Set cp = New XZip.Zip
    cp.Pack backpath, n, False, , 9
    Set cp = Nothing
    Kill backpath
    hell:
    Exit Sub
    End Sub



    .................................................. ............


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 19 شهریور 1387 در 18:43 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  38. #198
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نرم افزار قرآن کریم با ترجمه

    این نرم افزار امکان نمایش ترجمه فارسی آیات، جستجو و نمایش آیات را بر اساس شماره سوره و آیه را دار می باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    سیستم تبدیل واحد

    با کمک این برنامه کوچک شما امکان تبدیل واحدها به یکدیگر را خواهید داشت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #200
    کاربر دائمی آواتار shaghaghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نمایش متن دلخواه شما با حالت تایپ

    حتما در سایت های خبری مشاهد نموده اید که برخی اخبار را با حالت تایپ نمایش می دهند
    نمونه زیر، یکی از روشهای اجرایی این موضوع را معرفی می نماید.
    امیدوارم تکراری نباشد!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 5 از 12 اولاول ... 34567 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •