نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

  1. #1

    Question مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    با سلام
    دوستان من دارم با phpstorm کدنویسی پی اچ پی رو کار میکنم مسئله اینجاست که یه فرم معمولی رو میخوام به صورت لوکال submit کنم این شرط false رو برمیگردونه
    if ( isset( $_POST['submit'] ))

    من عین همین کد رو تو dreamweaver اجرا میکنم فایلی که از طریق فرم ارسال میکنم رو تو پوشه uploads ذخیره میکنه ولی تو این برنامه کار نمیکنه
    ضمنا قبلا سرچ کردم تنظیماتی که منوی deployment برنامه phpstorm هست رو واسه مسیر سرور و شماره پورت تنظیم کردم
    به نظر شما مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    کد توی مرورگر اجرا میشه نه ide که حاال استورم باشه یا دریم ویور
    آدرس مرورگ چیه وقتی که فرم رو ثبت میکنی ؟ همچنین var_dump($_POST) بزار بالای صفحه ببین تو پست چی هست

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    آرایه خالی برمیگردونه
    کد HTML:
    array(0) { }
    آدرس مرورگر هم اینه
    http://localhost:63342/Project1/.idea/upload.php

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    سلام
    از کروم استفاده کنید(آپدیت آخر firefox این مشکل رو داده دکمه سابمیت داخل فرم اضافه نمیشه بعضی مواقع)

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    نقل قول نوشته شده توسط sh.n.n786 مشاهده تاپیک
    سلام
    از کروم استفاده کنید(آپدیت آخر firefox این مشکل رو داده دکمه سابمیت داخل فرم اضافه نمیشه بعضی مواقع)
    من این مشکل رو تو کروم دارم اصلا تو فایرفاکس تستش نکردم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    سلام

    هر دو کد رو با یک وب سرور استفاده اجرا میکنید ؟

    کدی که با
    phpstorm نوشتید رو توی
    http://pastecode.ir ذخیره و اجرا کنید اگه بدون مشکل اجرا شد وب سرور local رو عضو کنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اپلود لوکال فایل با phpstorm

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    سلام

    هر دو کد رو با یک وب سرور استفاده اجرا میکنید ؟

    کدی که با
    phpstorm نوشتید رو توی
    http://pastecode.ir ذخیره و اجرا کنید اگه بدون مشکل اجرا شد وب سرور local رو عضو کنید
    سلام ببخشید که انقد دیر جواب دادم
    بله هر دو رو با سرور xampp اجرا میکنم. pastecode که برای استفاده لوکال باید از mylocal.ir استفاده کرد که اونم برای من باز نمیشه همچین اروری میده
    mylocal.ir’s server DNS address could not be found.
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در آپلود کامل فایل با FTP
    نوشته شده توسط farhadhp در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 19:28 عصر
  2. سوال: مشکل در آپلود کردن فایل در مسترپچ
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 مهر 1389, 13:59 عصر
  3. مشكل در آپلود يك فايل به وسيله C#‎
    نوشته شده توسط shaki_phd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 10:51 صبح
  4. مشکل در آپلود کردن فایل
    نوشته شده توسط Argonod در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1386, 16:02 عصر
  5. مشکل در باز کردن فایل با دستور fopen
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 16:53 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •